Bildirim
turkcell den telefon almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende Turkcell'den telefon aldım ama böyle bişey yok. -
Annem BlackBerry BOLD almıştı söylediklerin vardı ve cihazın üstünde ''TURKCELL'' yazıyordu.
Ama bence bi mahsuru yok -
Nokia N96 -
Bende blackberry var eski modellerden. Turkcell dışındaki operatörleri algılamıyor telefon sadece Turkcell hatlarla çalışıyor. -
bende olsun ıstemem ama kaldırmanın bı yolu olmalı mutlaka -
Ya arkadaş TURKCELL bayii demiyor TURKCELL kontratlı cihazları diyor
-
benden bahsediyosan ben direk bayi yi kastettim direk bayiden ücretle alınmıs bisi. kontrat yok
Come_ClaRity93 nin bahsettiği blackberry kontratlı büyük ihtimal -
Diyorum ki @jheiv^, @Come_ClaRity93 ve @XpressMusic Turkcell' den alınan kontratlı cihazlardan bahsediyor!
@DarkDevil_ Turkcell bayiisinden alınanlardan bahsediyor -
6220classic aldım Reklam Felan yoktu içinde -
ekran koruyucu oluyo genelde bu kaldırılıyo ancak telefonun acılıs ve kapanısda turkcellın hareketli bi gif i çıkıyo ayarlarda heryere bakmamıza ragmen bulamadık -
turkcell kampamyalı cihazlarda oluyor tema,melodi,ekran koruyucu vs. ama sürüm yükseltince geçiyor -
Yazılımını orjinal kurunca düzeliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ArdilesS
Yazılımını orjinal kurunca düzeliyor
hemen deniyorum(: -
olmadı olmadıgı gibide tüm telefon değişiklerim gitti dogal olarak (tercihler vs )
sanırım surum yukseltmem gerekicek -
Nokia E 72 de vardı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X