Şimdi Ara

Türkcell Dört dörtlük paketler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
8
Favori
26.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dört dörtlük pakette ev telefonunu taşıma oluyor mu arkadaşlar, benim hattım türk net de internet hizmetinide aynı yerden alıyorum, ben yeni hat açtırmadan aynı numaramdan hem internet hemde telefon hizmetini almak istiyorum superonline dan. bu tip bir işlem yaptıran oldu mu daha önce
  • 17 aralik itibariyle dört dörtlük vdsl geçmiş bulunmaktayım.

Turbo 4GB 4GB + her yöne 500 dk + Her yöne 1.000 SMS + 50 Mbps'ye kadar Limitsiz 200GB AKK toplam = 104 TL

Türkcell Dört dörtlük paketler

dowload ve upload degerlerimi paylaşmak istiyorum. Kısaca yıllardır Türk Telekom ile resmen eşeğe binmiş gibi hissediyorum. Ayın 10 u geldiğinde 50 GB AKK bitmiş oluyordu ve kalan 20 internet kullanamıyordum. 3 Mbps net hangi çağda kaldı. youtube videosu bile izlenmiyor. açışan videolar 360p anca açıyordu. Kısa ve net söylemek gerekirse eğer alt yapı destekliyorsa 104 liraya bana göre bu paket kaçırılmamalı.
    Daha önce 52 TL net, 25 lira Ev Telefonu, 30 Lira Cepten net ödüyordum toplam 107 TL.

NOT: Tafutalı hatta geçince turkcell kendisi bazı servisleri aktif ediyor. Yüksek faturayla karşılaşmak istemiyorsanız kesinlikle bu servisleri iptal etmeyi unutmayın.

• Arkadaşlar adslde sıkıntı yaşayan varmi acaba müşteri hizmetlerinin cok ilgisiz olduğunu duydum ulasilamiyormus dogrumudur
  • Superonline yalın adsl de durum nedir arkadaşlar kullanan var mı? Gördüğüm kadarıyla fiber altyapı kullananlar kaçırmıyor bu kampanyayı ama adsl de durum farklı sonuçta hepsi Telekom altyapısı diye biliyorum
  • Türk Telekom ile uzun zaman geçirdim artık bir de superonline a şans vericem bakalım
  • muyguc M kullanıcısına yanıt
    platinum 10 gb paketine turkcellilerle sinirsiz konusma geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 89 yada diğerlerini kullanan arkadaşlar paketleri aşmaz iseniz Fatura sabit tutar mı geliyor? Acil bi bilgi verirmisiniz ona göre gsm hattımı taşıyıp tarifeye geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasadık -- 28 Aralık 2016; 22:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasadık

89 yada diğerlerini kullanan arkadaşlar paketleri aşmaz iseniz Fatura sabit tutar mı geliyor? Acil bi bilgi verirmisiniz ona göre gsm hattımı taşıyıp tarifeye geçeceğim.

sabit geliyor
  • henuz 2 aylik superonline Işık Hızında Fiber İnternet Kampanyası (24 ay taahhutlu) musterisiyim.
    vodafone faturali hattimin da taahhutu bitmek uzere. turkcell'e gecmek istiyorum.

acaba bu dort dortluk kampanyaya gecis yapabilir miyim ki?
  • miralSu kullanıcısına yanıt
    Evet geçebilirsiniz.

• Telefona 30 (500dk 2gb internet 1000sms)

Evdeki internete 65tl ödüyordum (50megabit 75gb akk)

Faturaları birleştirdim 500dk, 4gb internet 100sms, superonline aynı kaldı 80tl

15tl kardayım ve her ay 2gb extradanda mobil internetim oldu. 24ay imzaladım ama yaklaşık 6yıldır superonline 5yıldırda turkcell kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 2 Ocak 2017; 18:7:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Evet geçebilirsiniz.

evet gecebılıyormusuz :)
    geçtim ben de
  • Beyler bu superonline ttnet alt yapısını kullanmıyor mu ?

şu an ttnet 50 mbit vdsl kullanıyorum superonline adresinizde sadece adsl var diyor

bu nasıl oluyor ?
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    o bölgede turkcell port alamamıştır, banada oldu bu türk net abonesiydim türk telekom müşterilerine vdsl verirken başka abonelere vdsl verilmiyormuş.
  • deividde kullanıcısına yanıt
    bizim sokağa turkcell ile vodafone kazıp bir şeyler döşedi fiber olabilir mi bu ?

Mart da sözleşmem bitiyor ttden kurtulmak istiyorum
  • merhaba arkadaşlar,
    bende aralık ayında dört dörtlük tarifeye geçtim, 75 gb akk li olan tarifedeyim, şuana kadar yaşadığım olumsuz bir süreç olmadı, hem türkcell hattından hem evdeki sol hizmetinden memnunum, umarım ilk faturam kesilince de sıkıntım oluşmaz :) sol nin internetteki "hesabım" sekmesine girince bende "Platinum TV+ Cep Paketi" tanımlı gözüküyor, tam olarak anlayamadım bu nedir? Türkcell tv ye başvuru vs. yapmadım, bu konuda bilgisi olan var mı?
  • hasoci kullanıcısına yanıt
    Cep telefonundan Turkcell TV uygulamasını indirerek ücretsiz kullanabilirsiniz. Uygulamaya özel 5 GB kota tanımlıyor Turkcell.

olabilir, ilk başlarda mahallede turkcellin yada vodafonun fiber istiyormusunuz diye evinize gelip sormaları lazımdır, genelde arkadaşlarım bu şekilde fiber e geçtiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deividde -- 4 Ocak 2017; 18:47:20 >
    İki operatör beraber mi kazı çalışmaları yapıyor
  • asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
    Evet .

Vodafone ile turkcell ekipleri vardı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.