Şimdi Ara

Türkcell Dört dörtlük paketler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
8
Favori
26.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eymengokhan

Ama sizin dediğiniz gibi olsa bana daha yüksek fatura çıkması lazım geçen ay kullandım bir de bu ay kullanacağım bu bu ayın güncel faturası geçen ayı ayrı faturalıcaklar neyse bir daha müşteri Hizmetlerini arayacağım durumdan sizi haberdar ederim

bu ay yani kasım ayı daha eklenmedi.aralık ayının başında kasım ayının internet faturası 39 lira olarak eklenicek ve bu şekilde devam edecek
  • arkadaşlar
    16 mbps 75 gb akk + 6GB İnternet + her yöne 500 dk + Her yöne 1.000 SMS 98 Lira
    Bence fiyat çok iyi Turknete başvurmustum 3 haftadır baglanmasını beklıyorum şimdi aradım iptal ettirdim
  • eymengokhan kullanıcısına yanıt
    öğrendiniz mi?
  • Evet sizin dediğiniz gibiymiş baştan sizin sölediğiniz gibi söleseler neyse teşekkür ederim yardımlarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığa bakın;

http://www.superonline.net/kampanyalar/dort-dortluk-paketler/dort-dortluk-paketler-adsl-kampanyasi

Burada açık ki 68 TL'ye; 4gb+500 dk+1000 sms ve 50 gb+8 mb

arıyorum, o telekom ev interneti alana vs. diyor ama internet sitelerinde öyle bir bilgi yok.

Bilgisi olan?
  • Mayıs 2016'dan beri bu pakete geçmeye çalışıyorum. Her seferinde aynı şekilde sistemden hata aldıklarını, çözüm merkezine konuyu iletiyor olduklarını söylüyorlar. 6 aydır çözemediler, bu yüzden 4gb internetli cep hattıma 50 TL, superonline adsl hattıma 59 tl, toplamda 109 tl ödüyorum. geçiş yapılabilse 79 tl ödeyecektim, yani 30 tl benden her ay fazladan para çıkıyor. Sorunun ne olduğunu 6 aydır nasıl çözemiyorlar anlayabilmiş değilim. Kontrol ediyorlar, ne cep hattımda, ne adsl hattımda geçişime engel bir durum görünmüyor. Ancak neden oluyorsa sisteme yeni tarifemi tanımlama aşamasında hata aldıklarını söylüyorlar. 2 ay önce sorunu çözdük, geçişinizi sağlıyoruz diye aradılar, sevindim ben de ama 2 gün geçmesine rağmen sistemde hala tarife bilgisinin hatalı görünmesi üzerine kıllandım ve 532'yi aradım. Kontrol ettiklerinde dört dörtlük tarifede olmadığımı, taahhütsüz normal 4 gb 59 tl'lik cep tafiesinde olduğumu söylediler. E kardeşim 2 gün önce aradınız beni geçiş yaptınız demiştiniz dedim, öyle bir geçiş olmamış, heralde arkadaş bilgi verirken bir karışıklık oldu şeklinde laf gevelendi.

Özetle; madem iki hattımda da sorun yok, 6 aydır nasıl birşeydir ki bu sorun çözülemiyor. Manual olarak gidin tarifemi sisteme girin, fiyatı da 79.90 mıdır nedir o şekilde tanımlayın. Sizin yüzünüzden her ay 30 tl fazla ödüyorum. 6 aydır fazladan ödediğim parayı bana geri verecek misiniz peki ? Hiç sanmıyorum, zaten bu saatten sonra çözebileceklerini de sanmıyorum. Ellerine yüzlerine bulaştırdıkları bir tarifedir benim gözümde..

• cenkmenderes kullanıcısına yanıt
    Halı hazırda 2 senedir evimde Superonline adsl kullanıyorum. Cep hattım vodafone idi. Taahhutum bitince bu kampanya icin hattımı Turkcell'e taşıdım ve Geçen hafta Pazartesi günü geçiş tamamlandı. Gündüz vakti müşteri hizmetlerini aradım ve kampanyaya geçiş talimatı verdim. Yarım saat sonra aradılar ve geçiş tamamlandı dediler. Superonline tarifem gerçekten de kontrol ettim 4-4luk kampanya şeklinde görünüyor. Ben de bu şekilde kolayca problemsiz geçişe şaşırmıştım geçen pazartesi :) umarım sizin olay da çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 17 Kasım 2016; 12:1:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, bu dört dörtlük paketlerden birini alabilmek için Turkcell abonesi olmaya gerek var mı? Ben Turkcell'li değilim de.
  • Evınde superonlıne ınternetı olmlar bu kampanyayı kacırmasınlar mukemml bır fırsat turkcell kalıtesı ıle dahada super herkese tavsıye ederım ve 2 yıl gecerli

• vectrac kullanıcısına yanıt
    Hayir telekom ev interneti alana degil bende sordum eğer turktelekom ev telefonun var ise evinde yalin adsl olmuyor ve o fiyata dusuyor ayristrmis orada adsl ve yalin adsl diye fiyatlari

Bu arada nr kadar suruyor arkdaslar gecis ben turktelekomdan gecis yapicam interneti ne kadar zamanda bagliyorlar ?

• Turkcell'li değilseniz numaranızı taşımanız gerekiyor. Mobil numaranız Turkcell ise başvuru yapabiliyorsunuz. Ardından evdeki internet Superonline ise sıkıntı yok zaten. Değil ise onu da taşıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Turkcell'li değilseniz numaranızı taşımanız gerekiyor. Mobil numaranız Turkcell ise başvuru yapabiliyorsunuz. Ardından evdeki internet Superonline ise sıkıntı yok zaten. Değil ise onu da taşıyorsunuz.

Anladım sağol. Turkcell'e geçmeyi düşünmüyorum, ama superonline'a geçiş yapacağım, başka kampanyalara bakacağım artık.
  • Arkadaşlar bir sorum var. Benim hat başkasının ustune. Basvuru yaptığımda İnternet kendi üzerime hat başkasının üzerine olunca kabul olacak mi?

• metin-88 kullanıcısına yanıt
    Hayır kabul olmayacak.

• 2 haftada interneti bağlayamadılar. Ben de başvuruyu iptal ettirdim. Superonline çok ilgili, üzerine düşenin çoğunu yaptı ama TürkTelekom etiketleme yapamadığı için yani Superonline etiketleme yaptıramadığı için aboneliğim gerçekleşmedi.

Supoeronline'ın ADSL'i kötü, alırken çok iyi düşünün. Çok vakit kaybedebilirsiniz.

Apartmana Fiber çekilsin diye onay verdim, Aralık ortası gibi gelecek, o zaman fiber bağlatacağım. Superonline ADSL'den uzak durun.
    İste tekel olan Türk Telekom diğer servis sağlayıcılara her turlu zorluğu çıkararak sizin gibi son kullanıcıyı bezdiriyorlar.

Ama fiber bağlanması gibi bir durum söz konusu ise siz zaten bekleyin derim ben.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam da anlamadığım şu, Superonline ile Türk Telekom arasında bir sözleşme vs. yok mu? Şu kadar zamanda aktive edilir vs. şeklinde?

Superonline'ın marka imajını da zedeleyebilir bu durum.
    Superonline birkaç ay önce Türk Telekom'u bu yüzden mahkemeye verdi zaten. Hatta forumda konusu bile vardı.

• ucuz paket yokmu ya kalmadı mı ?
  • Beyler fizy dünkü güncellemeden sonra (bildiğin Spotify kopyalamış) çevrimdışı listelere müsaade ediyor artık bende. Durum sizde de ayni mı, yoksa ben yanlışlıkla ücretli üyelik mi satın aldım? İyi yerinden arkadaş bu 4-4 lük kampanyada değil ve Platinum tarifede değil. Onda müsaade etmiyor. (Ben 109 liralık 4-4lük Platinum 10gb tarifesindeyim. )

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.