Şimdi Ara

Türkcell Dört dörtlük paketler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
8
Favori
26.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternet ttnet 50 mbit 200 akn vdsl2
    Telefon turk telekom en ucuz taahhutsuz tarifesi 23 tl
    Gsm turk telekom 1000dk+1000sms+8gb 29 tl
    Olan paketleri kullaniyorum sol daki
    Platinium 10 gb + 50 mbit vdsl2 olan pakete gecmek istiyorum bugun aradim sordum her turlu islemi biz hallediyoruz siz sadece talimat veriyorsunu dedi mh temsilcisi. 200 tl cezai bedel oduyormuslar vdsl olunca fiberde 500 e kadar oduyormuslar ama sol fiber yok bulundugum yerde. Benim ceza 290 tutuyor suan 200 ustu cezasi karsilanan oldu mu acaba bu paketere gecenleriniz arasinda? BBu ceznin tamamini karsilarlar mi biraz israr etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısıyla inşallah bugün itibariyle 4 4lük paketlerden 4gb 500dk 100sms ve Yalın Adsl 8mbit 50GB akn olan tarifeye kesin başvurumu gerçekleştirdim.
    Umarım artık Uydunet'te çektiğim ping rezaletinden kurtulur ve temiz bir başlangıç yapmış olurum. Bir umut.

Bakalım.
  • şimdi bizde ttnet var taahhütlü ne kadar oldu bilmiyorum babamın üstüne ve babam da vodafone'lu. babamın turkcelle mi geçmesi gerek? babam geçse de illa kendi hattına mı mobil interneti tanımlıyorlar benim numarama tanımlanabiliyor mu mesela ? ya da ben kendi adıma eve internet mi bağlatmalıyım ben turkcellim. bir de taahhütten cayma cezası ne kadar olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyalansoyliyim

şimdi bizde ttnet var taahhütlü ne kadar oldu bilmiyorum babamın üstüne ve babam da vodafone'lu. babamın turkcelle mi geçmesi gerek? babam geçse de illa kendi hattına mı mobil interneti tanımlıyorlar benim numarama tanımlanabiliyor mu mesela ? ya da ben kendi adıma eve internet mi bağlatmalıyım ben turkcellim. bir de taahhütten cayma cezası ne kadar olur acaba

Bence babaniz interneti size devretsin daha kolay olur. Tanimlamayi baska numaraya yapacaklarini sanmiyorum cunku

• Up

79.90'a mobil hat icin 4 GB net, 500dk, 1000sms
    Ev interneti icin akk:75gb , hiz 50mbs , sinirsiz

Önerir misiniz arkadaslar ???

• Hizi nasil bu 16 mbs turkcell 4 4 luk kamapanyasindaki interneti?

• quote:

Orijinalden alıntı: monsera

quote:

Orijinalden alıntı: berden

Bende ayın 25'inde buna geçmeyi düşünüyorum.
    Ama normal paket mi alayim platinum mu alayim karar veremedim. Bu platinum ayricaliklari ve fazladan cepten 6 gb ayda 30 liraya değer mi?

Türkcell tv+ ve türkcell müzik işinize yararsa değer, değilse gerek yok.
    Bir de ayda 2 bilet ücretsiz alabiliyorsunuz, sinemaya giden biri iseniz iki bilet 25 lira yapar ki en az aradaki fark da çıkar.

2 bilet nasl bedava alnyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Turkcell deki elamanlar çok bilgisiz. Benim kullanan arkadaşlara bir sorum var.

109 tl platinum hatta dahil ola tv+ erişimi hangi platformlarda geçerli, sadece telefon mi yoksa buna smart tv uygulaması da dahil mi?

telefonda acılmiyor pcde nat geo ve discovrey açıĺıyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

108 lira olan yalın adsl..98 lira olan ev telefonu üstüne olan

Aynısı bnm de basıma geldi bnm decsabit hattım var ama yalın adsl tanımlamışlar aradm dort dörtlük yapmadan önce bana adsl e geciremeyiz dediler mecbur 109 lukdan yaptm

• Türksel süper online çok iyi hem telefonda hem evde diğerleri gibi rezil etmiyo adamı türksel fiber hattında çalışan arkadaşım var nasıl titiz ve hızlı olduklarını anlatıyo tavsiye ederim..

• Pazartesi vodafone olan hatttimi turkcele gecirip 89 tl olan pakete gecmeyi dusunuyorum. Evde turk telekom internet ve tivibu var ilk once gidip turk telekomu iptalmi ettirmem gerekiyor?

• Bana çok mantıklı geldi tarife.
    Şu anda 4 gb her yöne 500 dk ve 1000 sms 59 tl ödüyorum taahhüt haftaya bitiyor.

Bu dört dörtlük kampanyada
    6 gb internet 500 dk ve 1000 sms veriyor
    Evdeki internet de 50 mbps 75 gb akk
    İkisi tek faturada toplam 89 tl

Zaten evdeki internete 50 küsür lira ödüyorum. Cep faturası da nerden baksan 60-70 tl ikisi toplam 120 tl civarında tutuyor.

Bu tarife ile iki faturaya 89 TL ödeyeceğim.

Tek soru işareti 24 ay taahhütde var. Gerçi yollardan beri zaten superonline ve turkcell kullanıyorum...

Çok mantıklı gözüküyor kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo

ben 89 TL'lik paket aldım 120'den aşağı hiç gelmedi. Vergi vs diyorlar. Sizde durum nedir?

Herşey dahil değil mi bu? MH saçma sapan konuşuyor, bilgi veremiyorlar

Sizin Olay neymiş?
    Böyle olacaksa hiç geçmeyelim

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    10 TL bilmemne vergisi ve taksidiymiş. Bir de ek gelen 39 TL fatura var. Bildiğiniz fatura vergi dairesi nolu filan. O aslında fatura değilmiş. Ortak kullanım için kesiliyor ancak ödenmiyormuş(otomatik ödemede - kontrol ettim doğru bilgi - ödenmiyor)

Ödemediğim şeyi niye kesip yolluyorsun sorusunun cevabı yok. Bilgi içinmiş. Bilgi için matbu fatura mı olur dedim. Ödemiyorsunuz dedi. Son durum bu.
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Ben gectim hocam yarin sabah 6.30da gecisim yapiliyor ayni sizin gibiydi durumum. İnternet olarak turk telekom kullaniyordum iptal ettirdim. Superonline tarifem gecis yaptiktan sonra kurulum yapilacakmis ne zaman gelirler acaba yarinmi bilmiyorum

• Benim iki gün önce telekom eve kadar bağladı.Superonline 48 saat içinde gelecek mesajı geldi ama ,bu gün ikinci gün.Hafta sonu çalışırlar mı acaba ?
  • Faturalıya yeni geçtim, sms'im bitmek üzere.nasıl ek sms paketi alabilirim?

• Başvuralı neredeyse 1 ay oldu

sözleştiğimiz tarihe gelmediler ertesi güne dediler ondada gelmediler.

aradım yarında gelmezlerse dedim başvuruyu iptal edeceğim dedim dün gelip kurulumu yaptılar bu seferde sinyal yok.bugün de sinyal gelmez ise komple iptal ettireceğim.

istanbul da bu rezilliği yaşattılar bana
  • C.tesi geldiler,bağlayamadıllar.üç gün oldu yoklar.bu ne lan hesapta yanlış porta bağlamışlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.