Şimdi Ara

Türkcell Dört dörtlük paketler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
8
Favori
26.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende türkcell superonline dörtdörtlük tarifeye geçmek üzereyim. şu an ttnet 25mbps fiber kullanıyorum. süperonline tarifesinde 50mbps ile 100mbps arasında 10tl fark var. film izlemek için kullanacağım düşünülürse 50 ile 100mbps arasındaki fark hissedilir derecedemidir. bu farkı vermeye değermi ne dersiniz
  • Dsmart in kaypakligi yüzünden bugün baya zorlandım... Önce dsmart ı iptal ettim. Sabah iptal edildi diye mesaj geldi ama hala daha internet vardı. Girmeye çalıştığımda kendi sitesine yönlendirme yapıyordu. Superonline i aradığımda hala daha aktif gözüküyor denildi. Tabi delirdim. Bende Telekom santral a gittim. Sağolsun oradakiler çok yardımcı oldu. Yanlarında iken tekrar aradım, dedim santraldeyim sizin iptal talebiniz daha buraya gelmemiş diyip cikismak zorunda kaldım. Telefonu kapadığımda sisteme iptal talebi düştü ve kurtuldum sonunda. (yani umarım )
    Tekrar Superonline ile iletişime geçip tarife talebi oluşturduk, bakalım bekliyoruz kurulumu aktif olmasını...

çok şükür bağlandı..şimdilik bi sıkıntı yok gibi...

Türkcell Dört dörtlük paketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 26 Mayıs 2016; 17:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 lü fırsat kampanyası ile turkcell tv aldım. Arıyorum bana bu paketi iptal edip 600 tl cayma bedeli ödeyip yeniden abone olursanız geçebilirsiniz diyorlar. Siz nasıl yaptınız varma bedeli ödemeden? Taahhüt bitmesine ne kadar vardı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknobaha T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 2017 ocak ayında taahhüt bitecek. Bende ilk aradığımda 560 lira cayma bedeli çıkmıştı ben geçmedim ilk başta pakete sonra duydum ki turkcell tv aboneliği olanlar için cayma bedeli alınmadan geçiş sağlanmış. Uzun süre Superonline ile görüştüm aklıma gelen en ufak şey üstüne basa basa söyledim ve iyice emin olduktan sonra iki gün önce vodafone hattımı turkcelle geçirdim dün gece yine emin olmak için aradım ve ceza veya aylık ödeme olmayacağı üstüne basa bas söylendi.
    Siz bence tekrardan görüşün bazıları paketin ne olduğunu bile bilmiyor çünkü.
  • Bana Superonline abone numarasını pm atabilir mısınız sizin geçtiğinizi söyleyeyim. Ben de az önce yine görüştüm 3 lü fırsat kampanyasından cayma bedeli ödemeden grçemezsiniz dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bugün mesaj geldi yarın sabah 8 de Turkcell'e geçmiş olacağım saat 9 gibi da dört dörtlük paket paket işlemini başlatıcam. Dediğinize biraz şaşırdım bana sadece ilk çıktığı zamanlarda cayma bedeli ödersiniz demişlerdi sonradan üstüne basa basa sordum yok dediler Vodafone taahhütü bozdum Turkcell'e geçtim bu yüzden. Eğer dediğiniz gibi bişey olursa hepsi ses kayıtlarında var hemde birden fazla teyit ettirdim isterseniz bi gün daha bekleyin siz ben yarın 9 da geçmiş olurum dört dörtlük pakete.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_yıldız -- 27 Mayıs 2016; 10:27:20 >

• ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sizden haber bekliyorum
    Hocam benim işlem az önce bitti hat aktif olur olmaz aradım kampanyaya geçiş yapıldı kullanmak istemediğim için cayma bedeli ve aylık ücret ödemeyeceğim üstüne basa basa söylendi. Onay mesajı geldikten sonra tarifeyi kullanmaya başlayabilirsiniz fakat bir hafta içinde tv kutusunu aparatlarıyla birlikte superonline bayilerine teslim etmeniz gerekiyor dediler yani cayma bedeli veya aylık ek ücret gibi ekstra hiç bir ödeme yok.
    Edit: Az önce aradılar geçiş sağlandı kullanmaya başlayabilirsiniz diye ayrıca cihazı 1 hafta içinde teslim etmem gerektiği bilgisi olan mesaj geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_yıldız -- 28 Mayıs 2016; 8:43:23 >
  • Tamam şimdi arıyorum bi daha

• Arap saçına döndü mk. Superonline turkcell tv cihazlı 3 lü fırsattan 4 4 lük palete geçişler açılmış. Fakat ben ağustos ayında taşınacağım ve gideceğim yerde fiber altyapı olmama ihtimali var. 4 4lük pakette fiberden adsl geçişi olmuyormuş. Geçilmek için yine erken iptal bedeli yansır dedi. Ama 3 lü fırsattan adsl e geçiş ordan da 4 4 lük pakete geçiş olurmuş. Tabi bu arada ben il dışında olduğum İçin bu sene 2. Kez 2 aylığına dondurduğum internet hattı tekrar açtırmış oldum. Bir yıl da 2 kez dondurma hakkım olduğu için tekrar dondurma işlemi de yapamadım. Anlayacağın ayak üstü kullanmadan 2 fatura geçti. Hep diyorum ne geliyorsa ucuz aramaktan geliyor :)

• bende 39 tl süperonline ödüyorum, turkceldede kaçmaz 39 paketi birde üstüne sınırsızlık servisi 5 tl... turkcell faturam 50-60 arası geliyor... 3gb internet 500 dk konuşma var..
    süperonline ise 25 mb hızında 10 gb kota var... sonrasında 3 mb ye düşüyor...toplamda iki aboneliğe her ay 90- 100 ödüyorum..
    drtdörtlük tarifelerden 109 tl olan platinum kabul edip kullanmaya başlayacağım..
  • Reklamlarda xdsl internet diyor, ayrıntılarda fiber seçeneğide sunuyor, kafa karıştı fiber internetlemi mi xdsl mi veriyorlar 50mbps hızı?
  • Ttnet fiber kullanıyordum buna geçmek istedim.
    Bugün görüştüm müşteri hizmetleri ile,
    Ttnetten fiber hizmeti aldığım için superonline fiber hizmeti sağlayamıyormuş. Nedenini pek anlamadım ama olsaydı iyi olurdu güzel bi paket.

• Beyler şuan Turkcell faturalı taahhütüm var. Evimde internet bağlı değil. Bir sıkıntı çıkar mı ?
  • Platinum 10gb moobil, 200gb akk 50mbit ftoplam 124 tl olan dort dortluk paketi almayi dusunuyorum. Hem eve hem mobile aveada toplam 140 kusur veriyorum. Aklima takılan ise komsenin bu kampanyaya ragbet göstermemesi, genelde herkesin evinde ekstradan internet var ve mobil ile toplayinca 100u asiyor...acaba benim.kacirdigim bi nokta mi var? Neden kimse bu kampan yılı tercih etmiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Kampanya gerçekten güzel ve sıkıntısız. Ancak Ensar olayından dolayı Turkcell'e soğuğum ve halihazırda kullandığım superonline interneti bile iptal ettireceğim 5 ay sonra taahhüdüm dolunca.

Geçen bir arkadaş bu kampanyadan faydalanmak istedi. Kocaeli Symbol AVM'deki Turkcell bayiine gittik. Şöyle de bir bilgi verdi. Eğer evinizde başka servis sağlayıcının interneti kullanılıyorsa ne kadar doğru bilmiyorum ama 450 TL'ye kadar cayma bedelini superonline karşılıyormuş. Ancak mevcutta mobil operatör olarak Vodafone veya TTelekom kullanılıyorsa onun cayma bedelini karşılamıyorlar. Şu 450 TL lik kısım ilgimi çekti ama. Çünkü ben mevcutta kullandığım superonline'ı Vodafone NEt'e geçirmek istedim ve 370 TL cayma bedeli çıkardılar. Vodafone sadece 120 TL lik kısmını karşılarız dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Kampanya gerçekten güzel ve sıkıntısız. Ancak Ensar olayından dolayı Turkcell'e soğuğum ve halihazırda kullandığım superonline interneti bile iptal ettireceğim 5 ay sonra taahhüdüm dolunca.

Geçen bir arkadaş bu kampanyadan faydalanmak istedi. Kocaeli Symbol AVM'deki Turkcell bayiine gittik. Şöyle de bir bilgi verdi. Eğer evinizde başka servis sağlayıcının interneti kullanılıyorsa ne kadar doğru bilmiyorum ama 450 TL'ye kadar cayma bedelini superonline karşılıyormuş. Ancak mevcutta mobil operatör olarak Vodafone veya TTelekom kullanılıyorsa onun cayma bedelini karşılamıyorlar. Şu 450 TL lik kısım ilgimi çekti ama. Çünkü ben mevcutta kullandığım superonline'ı Vodafone NEt'e geçirmek istedim ve 370 TL cayma bedeli çıkardılar. Vodafone sadece 120 TL lik kısmını karşılarız dedi.

Telefonda konustugumda 120tl ye kadar cayma bedelini biz karsiliyoruz dedi. 450 den falan bahsetmedi. Bu arada vdsl hizmeti alacagim,tt de halihazirda 50 yi cok rahat goruyorum sikintisiz sekilde, superonline hakkinda kotu yorumlari da goruunce acaba sıkıntı yasar miyim diye sormadim degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pritt P kullanıcısına yanıt
    Geç bir yanıt olacak ama 50mbit herşey için yeterlidir ve aralarında hiçbir fark olmaz. Ayrıca önce bu hıza abone olup memnun kalmazsanız üst pakete geçiş yapabilirsiniz...
  • Benim fatura kesildi ay basinda ama internet kullanimi yansitilmamis. Superonline'dan bakinca telefon faturaniza yansiyacaktir, odeme kanali kapalidir diyor. Kullanan arkadaslarin faturalari nasil geliyor?

• Turkcell faturasında görünüyor. İlk ay kısmi olabilir ama ikinci ay tam rakam çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.