Şimdi Ara

Türkcell Dört dörtlük paketler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
8
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur ama zaten 4GB kotada 3G olsa ne olur 5G olsa ne olur? :) Turkcell hattın takılı olduğu telefonum 4,5G de desteklemiyor, 3G yi layıkıyla versin yeter bana. GSM de 10mb lik bir hız bence gayet yeterli.
  • Arkadaşlar 79 tl olan 4+4 lük pakete geçiş yaptım, tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum.

İstanbul da yaşıyorum, Ankarada Vodafone kullanicisiydim ve İstanbula taşınana kadar çok memnundum Ankara da Vodafone gerçekten çok iyi 3g hızı 30 mbit leri görüyordu. Sürekli İstanbul Şişli ve Beşiktaş civarlarında olduğumdan tecrübem buralarda oldu ve gerçekten tam bir hayal kırıklığı 2 mbitlerde sürünüyor. Arkadaşların Turkcell hatlı telefonlarından bu civarlarda hız testi yaptım ve gayet basarili olduğunu görünce 4+4 lük pakete hattimi taşıyarak geçmeye karar verdim. Bir de evde internete ihtiyacım olduğundan dolayı seçtim.

Herneyse gittim kanyon turkcell e sağolsun oradakiler diğer turkcell bayilerine göre daha bilgili ve yardimci. Öncelikle turkcell faturalı hat abonesi yapıyorlar sizi. Hattımi 12 mayıs ta sözleşme imzalayarak taşıdım ve 15 inde önceki gün gelen mesajdaki saat ve dakikası dakikasına zaman geldiginde hat aktif oldu. Hız testleri genelde 3g 10 mbit üzeri, benim için gayet iyi. Normalde hemen sizi arıyor superonline ev internet tarifenizi belirlemek icin, beni aramışlar ama tam telefonu yeniden başlattığım esnada, kim aramış mesajından gördüm. Neyse geri aramadım işimi sağlama almak için gittim tekrar kanyon turkcell bayisine tarifeyi seçtim aynı gün. Fiber yokmuş ben de 16 mbit 50 gb tarifesini seçtim. Ertesi gün yani 16 mayıs ta bugün aradılar bir teknik eleman geldi aşağıdan apartman girişinden evin içinden bağlantıları yaptı modemi taktı direk internete bağlandım ve hız testi yaptım kablosuz ağdan telefonla 13.5 mbit download 1 mbit upload gördü, iyi güzel beni her türlü idare eder öyle hardcore downloadcu değilim.

Velhasıl işlemler çok hızlı ve beni gayet tatmin edici seviyede ilerledi ve sonuçlandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üçlü pakette Turkcell tv tahhütü vardı 560 lira cayma bedeli çıkmıştı ve hat babamın üzerine olduğu için geçen geçememiştim. Önce devir aldım üstüme tv Plus üyeliği iptali için bu pakete geçerken cayma bedeli muhabbeti vardı o da kalkmış artık hattımı taşıdım bekliyorum mevcut aboneler yeni taahhüt yapıp tv kutusunu 10 gün içinde iade ettiği zaman hiç bir cayma bedeli alınmıyor tv ile ilgili ekstra bir ücret yansmıyor faturaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    Ben turkcelltv'yi kullanmak istiyorum bir sorun çıkmaz herhalde.
  • Türkcell Süperonline kadar rezil bir firma olmaz sanırım.
    Artık hakaret ve küfürlerle iş yaptırmaya başladım. Resmen delirttiler.
    Turkcell platininum abonesiyim ve artık desteği onlardan almaya başladım çünkü rezalet bir süreç var..

Sabit hattım var..

1000 dk 1000 sms 10 gb internet
    +
    8mbps 50 gb internete geçmek için başvuru yaptım

98 TL..

Adamlara bunu anlatmam 10 dk sürüyor. Her seferine başka temsilci çıkıyor..

TTNETTEN süperonline geçmen lazım dediler. Geçirin dedim. Bugün 11 . gün ve daha geçemedik. Dün artık ağzıma geleni sayınca Kırmızı Hatmıdır neir oradan arandım. İşlemlere başlandı.

İnternet +platininum için 98 tl gayet iyi rakam bence. Şu an sadece cebe 78 ödüyordum. İkisi iyi olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Ben turkcelltv'yi kullanmak istiyorum bir sorun çıkmaz herhalde.

Devam ermek isterseniz ekstra 16 tl faturanıza yansır.ben aradığımda bu şekilde isterseniz turkcell tv ye devam edebilirsiniz dediler daha hiç kullanmadığım için kabul etmedim

• ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    Benim turkcell tv ile superonline ana taahhüdümün arasında 5 ay bir fark var ,bu iki taahhüdü eşitlemek istediğimi söyleyince bu konuda bana yardımcı olacaklarını belirttiler.
    Ana taahüdüm 26 Mayıs'ta doluyor o zaman tekrar arayıp taahhüt vericem.
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    Aynı paket için birde 108TL fiyat vermişler listede ikisi arasındaki fark nedir? Tüm paketlerde iki ayrı fiyat var. Aslında 16mbps olan daha iyi değilmi sizin için sadece 1TL fark var.

http://www.superonline.net/kampanyalar/dort-dortluk-paketler/dort-dortluk-paketler-adsl-kampanyasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Aynı paket için birde 108TL fiyat vermişler listede ikisi arasındaki fark nedir? Tüm paketlerde iki ayrı fiyat var. Aslında 16mbps olan daha iyi değilmi sizin için sadece 1TL fark var.

http://www.superonline.net/kampanyalar/dort-dortluk-paketler/dort-dortluk-paketler-adsl-kampanyasi

108 lik pakette

Platinum Mega 10GB
    2000DK Her Yöne 10GB 1000SMS/MMS

Valla benim işyerime zaten en çok 9 mbps geliyor zaten. gerek yok 16 mbps. hiç fark görmüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

108 lik pakette

Platinum Mega 10GB
    2000DK Her Yöne 10GB 1000SMS/MMS

Valla benim işyerime zaten en çok 9 mbps geliyor zaten. gerek yok 16 mbps. hiç fark görmüyorum :)

Sizin yazdığınız başka paket. Ben sizin başvuru yaptığınız paket için söylemiştim. Aynı satırda iki farklı fiyat var aynı paket için.

Türkcell Dört dörtlük paketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 21 Mayıs 2016; 18:46:43 >

• Türkcell hesabim uygulamasından dün başvurdum "en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir" yazdı, ama iki gündür arayan soran yok.
    532'yi arayıp oradan mi geçeyim?

• Logic_Man kullanıcısına yanıt
    108 lira olan yalın adsl..98 lira olan ev telefonu üstüne olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

108 lira olan yalın adsl..98 lira olan ev telefonu üstüne olan

Tamam, teşekkürler.
  • Benim ttnet taahhutum var 4 ay filan kaldi. Gidip iptal mi ettireyim yoksa Superonline hallediyor mu? Diger sorum sifirdan mi hat alayim yoksa avea hattimi mi tasitayim ?
    Bir de 24 ay taahut vermistim 20 ay kullanmisim 4 ay kalmis. Telekom kalan 4 ayin cezasini cikaracak dimi bana?
  • Bende 79 tl 4 4 lük pakete geçmiş bulunuyorum. Zaten arıyorlardı bugün gittim yeni hat aldım 12 de 13:30 da gelip kurdular fiberi zor birşey değilmiş adsl de daha çok uğraşmıştım. İyi oldu bu ayrıca 3 defa üst pakete 1 defada alt pakete geçme hakkı varmış . Turkcell i ilk kez takdir ettim.
  • Arkadaşlar ben de bu kampanyaya oldukça sıcak bakmaya başladım. Yalın ADSL ya da VDSL duruma göre mevcut turkcell faturalı hattımla birleştirmeyi düşünüyorum.

Evimde şu anda mevcut bir hat yok telefonuda kapattırmıştım ve internet için Uydunet kullanmaya başlamıştım artık yetti Uydunet ve Superonline'ı adsl ya da vdsl düşünüyorum hedefim düşük ping olması tek derdim bu ne diyorsunuz bu şartlar altında hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirirler mi yalın için ?

Kullananlar memnun mu adsl ping süreleri iyi mi yurt dışına ? Tracert yapacak arkadaş var mı Frankurt vb. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Arkadaşlar ben de bu kampanyaya oldukça sıcak bakmaya başladım. Yalın ADSL ya da VDSL duruma göre mevcut turkcell faturalı hattımla birleştirmeyi düşünüyorum.

Evimde şu anda mevcut bir hat yok telefonuda kapattırmıştım ve internet için Uydunet kullanmaya başlamıştım artık yetti Uydunet ve Superonline'ı adsl ya da vdsl düşünüyorum hedefim düşük ping olması tek derdim bu ne diyorsunuz bu şartlar altında hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirirler mi yalın için ?

Kullananlar memnun mu adsl ping süreleri iyi mi yurt dışına ? Tracert yapacak arkadaş var mı Frankurt vb. teşekkürler.

Ben bundan önce superonline adsl kullanıyordum ttnet ne verirse o müdahale etmiyorlar. Sadece akk aşsam da düşmüyordu geç düşüyordu o konuda eksikleri var. Vdsl i bilmiyorum.

• 15 gündür verdiğim mücade sonunda bitti ve dört dörtlük paketlere geçtim.

10 mayısta başvurmuştum. ttnet kullanıyordum. Önce süperonline a geçmem gerektiği söylendi.

Ancak bu ssüreçte sürekli yalanlarla oyadılar..

Kafalarına göre daha internetim açılmadan beni 4 4 lü paketere geçirmişler önce sonra geri iptal etmişler. Türkcelle taahhütüm vardı bir baktım o bitmiş :)

Saçma sapan işlerle uğraştım.

Bunda uğraş sonunda Turkcelle sinir sistemimi yıprattınız yahu dedim. Taahhütüm nasıl biter daha 3 vardı ben 3 ayda 90 lira fazlamı ödeyeceğim dedim. 90 lira hattımdan düşürdüler ve bugünde 4 4 lüğe geçirdiler..

90 lira gereksiz yere iade ettiniz dedim, helali hoş olsun dediler :)

1000 dk 1000 sms 10 gb internet (platinum paket)
    sınırsız 8mbps 50 gb akk li limitsiz sabit hatlı internet

98 tl..

Benim için oldukça iyi rakam aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

15 gündür verdiğim mücade sonunda bitti ve dört dörtlük paketlere geçtim.

10 mayısta başvurmuştum. ttnet kullanıyordum. Önce süperonline a geçmem gerektiği söylendi.

Ancak bu ssüreçte sürekli yalanlarla oyadılar..

Kafalarına göre daha internetim açılmadan beni 4 4 lü paketere geçirmişler önce sonra geri iptal etmişler. Türkcelle taahhütüm vardı bir baktım o bitmiş :)

Saçma sapan işlerle uğraştım.

Bunda uğraş sonunda Turkcelle sinir sistemimi yıprattınız yahu dedim. Taahhütüm nasıl biter daha 3 vardı ben 3 ayda 90 lira fazlamı ödeyeceğim dedim. 90 lira hattımdan düşürdüler ve bugünde 4 4 lüğe geçirdiler..

90 lira gereksiz yere iade ettiniz dedim, helali hoş olsun dediler :)

1000 dk 1000 sms 10 gb internet (platinum paket)
    sınırsız 8mbps 50 gb akk li limitsiz sabit hatlı internet

98 tl..

Benim için oldukça iyi rakam aslında.

süper fiyat , akıllı depoyu kullanmayı unutma hocam 500 gb platinum pakette 5 gb da hattan yükleme bedava :)

• Aynen öyle. Kullanıyorum. Otomatik yedekleme açık bende gayet başarılı.

Turkcell tv de ücretsiz zaten 5gb ya onun için veriyorlar. Çok kullanmasamda dışarda süper ise yariyor.

Turkcell i bazen çok elestiririm ancak teknolojisi olağanüstü. Gerek hediyeler gerekse kullanımlar bu kadar sorunsuz olması müthiş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.