Şimdi Ara

Türkcell Dört dörtlük paketler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
8
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Superonline ı aradım. Hesabımdaki Turkcell TV'nin Turkcell tarafından tanımlandığını söyledi (Turkcell platinum paketimden dolayı). Bu nedenle Superonline'da Turkcell TV taahhüdüm yok. Ancak tablet kampanyasına istinaden 24 aylık taahhüdüm 27 ağustosta bittiğinden 4 ay beklemem gerektiğini söyledi. Biraz söylendim. Dediğiniz gibi bu durumdaki müşteriler için bir planlama yapıldığını söyledi ama bir garantisi yok tabi. En kötü ihtimalle ben 4 ay bekleyeceğim... Bu kampanyadan direkt yararlanabilmek için ne Superonline'da ne de Turkcell'de herhangi bir cihazlı taahhüt olmaması gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 28 Nisan 2016; 7:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır taahhütsüz kullanıyorum... Taahhüt bitince yenilemek için aradılar, bir sürü ıvır zıvır saydılar, zam geleceğini fiyatların artacağından bahsettiler ama yüzvermedim... Para sorun değil, kapatmak için vaktim yok çok yoğunum o yüzden iptal edene kadar taahhütsüz devam edeceğim bir daha aramayın dedim

Bugün tesadüfen dört dörtlük paketi keşfettim... Yarın eşim kendi adına bu dört dörtlük kampanyasına başvuracak. Bende aynı zamanda benim adıma olan sol aboneliği iptal etmek için başvuru yapacağım. Limitsiz internet ile eşimin 1 Gb turkcell hattına 120 TL bayılıyordum şimdi limitsiz internet ve 4 GB turkcell hattına 79 TL vereceğim... 1 TAŞLA 2 KUŞ 1 Gb eşime yetmiyordu her ay ekstra 3 gb harcıyordu buda bana giriyordu şimdi bedavaya gelecek...

• http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/dort-dortluk-paketler/dort-dortluk-paketler-turbo-6-gb

bu tarife bana gore

ttnete 50 evtlf 25 tcelle 60 tl veriyorum. 135 tl.

tek handikap ttcom hizmetlerini benim ugrasip iptal ettirmem gerekiyor.
    calisan insana zor isler.
    tcell uyaniklik edip bu islemlere araci olsa cok musteri kapar.
  • Ben 2015 ocağında fiber 3 lü pakete 2 yıl taahüt verdim.
    25 mbps 75 gb
    Ev telefonu her ay 100 dk
    Turcell tv+ şeklinde 49 tl.
    Turkcell tv yi ipad de telefonda ve bilgisayarda izliyorum kutu v.s vermediler. Kutu verdikleri ve vermedikleri 2 ayrı abonelik çeşidi mi var yoksa bana kutu teslim etmemişler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşündüğüm paket.
    internet + plantium 10gb olanı 109 tl. 77tl telefon faturam var + 64tl de superonline faturası ödüyorum .
    Yanlız büyük bir sorunum var superonline aboneliği annemin üstüne.
    3 ay önce 2 hafta uraştım üstüme alamadım . şmdi iptal ettirmeye çalışıyorum. Annem yurd dışında illaki hat sahibini istenildi. Kadın sesi ile onaylattım ordan başka bir iptal bölümüne yönlenidrildi. Telefon ile iptal edemiyoruz dedi .
    Fax çekin dilekçe yazın. Dilekçe yazıp kimlik fotokopisi attım bekliyorum. 2 gündür.
  • Bende ayın 25'inde buna geçmeyi düşünüyorum.
    Ama normal paket mi alayim platinum mu alayim karar veremedim. Bu platinum ayricaliklari ve fazladan cepten 6 gb ayda 30 liraya değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: berden

Bende ayın 25'inde buna geçmeyi düşünüyorum.
    Ama normal paket mi alayim platinum mu alayim karar veremedim. Bu platinum ayricaliklari ve fazladan cepten 6 gb ayda 30 liraya değer mi?

Türkcell tv+ ve türkcell müzik işinize yararsa değer, değilse gerek yok.
    Bir de ayda 2 bilet ücretsiz alabiliyorsunuz, sinemaya giden biri iseniz iki bilet 25 lira yapar ki en az aradaki fark da çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

Bende ayın 25'inde buna geçmeyi düşünüyorum.

Değmez.

Dikkatlice bakınca yüzde 90 ı gereksiz şeyler
  • Şu anda bende 50 mb fibere 70 Vodafone rede 52 lira ödüyorum plantinum paketi 109 liraya görünce çok şaşırdım bu akşam kısmet olursa geçmeyi düşünüyorum hem ödediğim fiyat düşecek hem internet 10 GB olacak hemde daha hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

Şu anda bende 50 mb fibere 70 Vodafone rede 52 lira ödüyorum plantinum paketi 109 liraya görünce çok şaşırdım bu akşam kısmet olursa geçmeyi düşünüyorum hem ödediğim fiyat düşecek hem internet 10 GB olacak hemde daha hızlı

su notu duseyim.
    4.5g de 100mb ust limit koyuyor unutmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcora

quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

Şu anda bende 50 mb fibere 70 Vodafone rede 52 lira ödüyorum plantinum paketi 109 liraya görünce çok şaşırdım bu akşam kısmet olursa geçmeyi düşünüyorum hem ödediğim fiyat düşecek hem internet 10 GB olacak hemde daha hızlı

su notu duseyim.
    4.5g de 100mb ust limit koyuyor unutmayin.

Sınırı biliyorum hocam dün bayide söylemişlerdi zaten ben Antalya merkezde hiç 25 üstü görmedim bana 50 versin adam gibi kullanayım yeter bana

• ay sonuna doğru geçiş yapıcam..acaba cayma hakkı var mı?
    mevcut internetimden memnunum; eldeki bulgurdan olmayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ay sonuna doğru geçiş yapıcam..acaba cayma hakkı var mı?

Ben geçiş yaptım, ilk fatura da kesildi 3 günlük.
    3 tl kullanım ücreti, 9.98 tl damga vergisi ve 140 civarı da kurulum ücretleri falan var.
    faturaya sadece 12 tl yansımış diğerleri hediye diyor.
    İptal edersek de en fazla bu 140 ı öderiz. İnternetinde sıkıntı yok bu arada.
    Bence değer.
  • monsera M kullanıcısına yanıt
    nasıl yani kurulum ücretsiz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

nasıl yani kurulum ücretsiz değil mi?

para ödemiyorsunuz zaten, sadece faturada görünüyor. Ama erken iptal ederseniz bu rakamı da ödersiniz.
    Kontratlı tüm abonelikler böyle oluyor zaten.
  • monsera M kullanıcısına yanıt
    Tamam sağol. Ben bugün bi Turkcell bayiine gidip görüşeyim. Hem Vodafone un Levent ve Kağıthane civarında 2 mbit lerde sürünen 3g hızından kurtulurum hem de interneti bağlatmış olurum.
    Buraya yazarım deneyimlerimi bağlatırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsera

quote:

3 tl kullanım ücreti, 9.98 tl damga vergisi ve 140 civarı da kurulum ücretleri falan var.
    Bence değer.

peki son ödeme tarihi hangi güne denk geliyor? istersek turkcell fatura gibi hesap kesimi ayın 10 u yapabiliyor muyuz?

son soru; adsl mi vdsl mi bağlattınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monsera

quote:

Bence değer.

peki son ödeme tarihi hangi güne denk geliyor? istersek turkcell fatura gibi hesap kesimi ayın 10 u yapabiliyor muyuz?

son soru; adsl mi vdsl mi bağlattınız?

ayrı fatura geliyor ancak turkcell faturasına ekleniyor. Farklı ödeme zamanı yok yani.
    adsl bağlattım. 1 günde halloldu herşey.

• Turkcell deki elamanlar çok bilgisiz. Benim kullanan arkadaşlara bir sorum var.

109 tl platinum hatta dahil ola tv+ erişimi hangi platformlarda geçerli, sadece telefon mi yoksa buna smart tv uygulaması da dahil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Turkcell deki elamanlar çok bilgisiz. Benim kullanan arkadaşlara bir sorum var.

109 tl platinum hatta dahil ola tv+ erişimi hangi platformlarda geçerli, sadece telefon mi yoksa buna smart tv uygulaması da dahil mi?

Telefon, tablet ve bilgisayardan izlenebiliyormuş. Tv den anca birbirine bağlama yoluyla izlenebilir diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.