Şimdi Ara

Türkcell Dört dörtlük paketler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
8
Favori
26.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,
    arkadaşlar benimde Dört Dörtlük Turbo Ekstra 2 GB Taahhüdüm Mayıs ayında bitiyor.
    Henüz teklif için aranmadım.

Dört Dörtlük Paketler Turbo Yeni 2 GB Tarifesinde: Cepte 2 GB, her yöne 500 dk, 1000 SMS; evde ışık hızında 24 Mbps limitsiz internet tek pakette! 85 TL

Şuan kullanmakta olduğum Turbo Ekstra 2GB'a göre 500 DK konuşma süresi düşürülmüş. Ve "Bu kampanyadan yalnızca son 90 gün içerisinde yeni bir hat alımı, numara tasıma veya Hazır Kart'tan ödeme tipi degisikligi yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen aboneler yararlanabilir."

Şimdi ben taahhüdü bitmek üzere olan bir Dört Dörtlük tarife kullanıcısı olarak bu pakete geçemeyecek miyim?
    Turkcell'den arandım.

Mayıs ayında taahhüdü bitecek olan "Dört Dörtlük Turbo Ekstra 2 GB / 80 TL" paketin yerine,
    Dört Dörtlük Paketler Turbo Bizbize 3 GB / 105 TL önerildi.
    Düşüneceğimi ve daha sonra karar vereceğimi belirttim.

Bu arada da Turkcell'in sadece yeni kullanıcılara sunduğu "Dört Dörtlük Paketler Turbo Yeni 2 GB/85 TL ve Turbo Yeni 3 GB/95 TL" paketler için eski kullanıcılara sunulmamasından kaynaklı tabir yerinde ise sitem ederken, müşteri temsilcisi şahıs konuşmamızın sonuna geldik derken çat diye telefon suratıma kapandı. Bunu anlayamadım.

Superonline'da şuan "24 Mbps,​Limitsiz,100GB AKK" 69,90 TL'den düşük bir fiber internet tarifesi yok.
    1000 DK Konuşma Süresi ve 2GB yada 3GB mobil internet paketini de Turkcellde 35 TL'den düşük bir fiyata alamıyorsun.
    Yani toplamda Ev interneti ve Cep Telefonu faturası için 105 TL ortalamasını Turkcell'den hizmet almak istiyorsan ödemek zorunda kalıyorsun.

Sanırım Dört Dörtlük Paketler Turbo Bizbize 3 GB "1000 DK Her Yöne, 3GB Mobil İnternet, 1000 Sms" 105 TL paketi kabul edeceğim.
    Yani 25 TL Zamlı bir pakete geçeceğim.

Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?

• Bende de 5i bir yerde var. 2019 Nisan’da bitecek.
    125₺ - 100mbps 125gb, 500dk 1000sms 6gb, tv+ ekstra (4k)

Bunun yerine alabileceğim 100mbps bir tek platin paketler var. O da 299₺, alınmaz.
    2019da akk olmadan bakalım nasıl tarifeler verilecek. Onu bekliyorum. Yoksa şu an o kadar hızlı internet kullanırken 24mbps’e geçilmez.
    Vodafoneda 100mbps var. Umuyorum o tür tarifeler devam eder de başvururum. Yoksa ttnet fiber diğer seçenekler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dört dörtlük turbo 6gb 500dk 1000sms +50mbps 75gb akk paketimin (90TL) taahhüt sonuna ulaştım, müşteri hizmetlerinden gelen özel teklife geçiş yaptım ilginen olursa diye paylaşayım, Dört Dörtlük Fiber Kampanyası Retention ( müşteriyi elde tutma) 7gb 500dk 1000sms +50mbps 150gb kotali bir paket sunuldu fiyati 110TL

Türkcell Dört dörtlük paketler

Türkcell Dört dörtlük paketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetorch -- 26 Mayıs 2018; 1:24:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluetorch

Dört dörtlük turbo 6gb 500dk 1000sms +50mbps 75gb akk paketimin (90TL) taahhüt sonuna ulaştım, müşteri hizmetlerinden gelen özel teklife geçiş yaptım ilginen olursa diye paylaşayım, Dört Dörtlük Fiber Kampanyası Retention ( müşteriyi elde tutma) 7gb 500dk 1000sms +50mbps 150gb kotali bir paket sunuldu fiyati 110TL

Bana da bunun 200 GB lısını sundular, iptal talebi oluşturunca 6 ay da fatura ödemeyin dediler ben reddettim. Ama taahhüt 24+6 30 ay oluyordu. Superonline da kalacaklar iptal talebi yaparlarsa güzel teklif geliyor

Kotasız 50 mbit verin 10 20 lira daha fazla vereyim dedim ama yok böyle bir paket seçeneğimiz yok dediler 2018 sonunda akk kalkıyor. Hızı yüksek akk düşük paketleri 6 ay sabrederseniz full hızda sınırsız kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin07 -- 26 Mayıs 2018; 1:53:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Keşke önceden haber verseydiniz, +50gb kota aşımı önleyecek bir teklifmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: bluetorch

Keşke önceden haber verseydiniz, +50gb kota aşımı önleyecek bir teklifmiş
    Kota aşımı olmuyormuş zaten internet duruyormuş. Bana siz hiç 200 GB o geçmemişsiniz diye bu teklifi yaptılar ortalama ya bakıp kişiye özel teklif yapıyor olabilirler.

• Modu Chanyu kullanıcısına yanıt
    750 dk 100 sms 5 GB internet 34 lira en uygunu bu turkcellde..

Vodafone a geçin hocam aynı altyapı eve geldiler onların cihazı söktüler. Gelen fiber kabloya yeni cihazı bağladılar. 50 mbit 50 GB akk 55 lira. 2019 sonrası akk yok. Sınırsız 50 olacak

• Bugün Türkcell hattımı Türk Telekom faturasiza taşıma talebinde bulundum. 30 Haziran'da fiberle olan sözleşmem bitiyor. Sol da önerebilir tarife var mıdır.

• turkcell hattımı turktelekom a taşıdım, öncesinde müşteri hizmetleri ile uzun bir konuşma yaptım "herhalde turkcell artık beni müşterisi olmamam için fiyatları tarifeyi bu kadar yüksek fiyattan veriyor(en düşük faturalı tarife bana 54 tl olan tarifeyi önerdi müşteri temsilcisi)" 39 tl lik türk telekom kapmanyasını söyleyince müşteri temsilcisi de artık ne diyeceğini bilemedi ileride size uygun bir kampanya çıkarsa sizi haberdar ederiz diye bir şeyler söylemeye çalıştı " 2 yıldır turkcell 4-4 lük tarifesini kullanıyordum halbuki bana lifecell önermesini beklerdim; sorduğumda siz o tarifeyi kullanamazsınız dedi: neden dedim çünkü bu kampanya yeni hat taşıyan veya yeni hat açtıranlar için geçerli dedi sonrasında daha fazla konuşmaya gerek yok çok yardımcı oldunuz dedim görüşmeyi sonlandırdım
    Evet lifecell bir sıkıntı yok şimdilik ben Vodafone a geçmiştim ama yapamadım 5 gün içinde döndüm turkcell e. Hocam sizin tercihiniz superonline iptal edince İnterneti kesmiyor hemen hızı aşırı düşürüp 7 gün içinde iptal edeceğiz diyorlar ben direkt iptal onayı geldiğinde başvurdum ertesi gün geldiler yaptılar. İnşallah sorun çıkmaz. Ben de superonline dan çok memnundum ama adamlarda paket sıkıntısı var.

• merhabalar benimde dört dörtlük tarifem yarın bitiyor,bugün aradım varmı kampanya diye geçen haftalarda aramışlardı 105 tl fiyat vermişlerdi,bugün verdikleri teklif 50 + 150 gb lık kotalı tarife türkcell 1000 dk 1000 sms 3gb internet,geçmiş kullanımları sordurttum 60 gb ı hiç geçmemişim,iptal işlemleriylede uğraşmak zor geliyor kabul edecem büyük ihtimalle,siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar mantıklımı ?
  • 7gb internet 500 dk 1000 sms. 8mb 100 gb + ev telefonu dakikali 110 tl fiyat verdiler.

• benim taahhüt de bitmek üzere 10 gün kaldı ilk aradılar sadece internet 50 gb kotalı 89 tl dediler 4 4 lük tarifeye almak istemiyorlar sizce ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.