Şimdi Ara

Türkcell Dört dörtlük paketler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
8
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    132 tl ye çıkarıyorlar..

Avea Prime a geçeceğim.
    TTNETTE de 45 liralık 8mbps 50 gb alacağım..

95 tl..

Bunların bu saçma fiyatları ile uğraşmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATSIZ

Turkcell e byby diyeceğim anlaşılan. Bu aydan sonra 4 4 luk taahhüt bitiyor. Ne önerirsiniz....

Turkcell’den ayrılınca 4 4 lük tarifenin yerini nasıl dolduracaksınız, merak ediyorum. Seçeceğiniz ev ve cep tarifeleriniz ne olacak, maliyeti ne tutacak? Bunları bizimle paylaşır mısınız?

Önerime gelince, sorun yaşamamak ve yeni bir maceraya atılmamak için yüksek fiyatlarına rağmen uygun bir tarifesi ile Turkcell’e devam edin. Önerim bu şekilde.

Lütfen Turkcell’in size sunacağı önerisini ve son kararınızı bizimle paylaşın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam etmek istiyorum zaten, ancak bu şartlarda zor. Ne teklif edeceklerini kendileri de bilmiyor. Beklememiz gerekiyormuş. Sorun adil kullanım kotası benim için 24 ay taahhüt vermek istemiyorum şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinquanta

quote:

Orijinalden alıntı: ATSIZ

Turkcell e byby diyeceğim anlaşılan. Bu aydan sonra 4 4 luk taahhüt bitiyor. Ne önerirsiniz....

Turkcell’den ayrılınca 4 4 lük tarifenin yerini nasıl dolduracaksınız, merak ediyorum. Seçeceğiniz ev ve cep tarifeleriniz ne olacak, maliyeti ne tutacak? Bunları bizimle paylaşır mısınız?

Önerime gelince, sorun yaşamamak ve yeni bir maceraya atılmamak için yüksek fiyatlarına rağmen uygun bir tarifesi ile Turkcell’e devam edin. Önerim bu şekilde.

Lütfen Turkcell’in size sunacağı önerisini ve son kararınızı bizimle paylaşın.

iyi hoş diyorsun da 4 4 lük tarife diye bişey kalmamış ortada..

sabit adsl i kaldırmış yerine sadece yalın adsl üyeliği getirmiş.(ev telefonu olanlar istese de alamıyacak)
    16 mbit akk kaldırmış yerine direk kota getirmiş..(yani isteseniz de sınırsız 16 yok)
    8 mbit kampanyalı fiyatı 62 lira olmuş..(eskiden 28 liraya geliyordu hem cep telefonu hem ev interneti de birleşince çok cazip oluyordu.şimdi ise adsl taahütlü 24 ay fiyatı gibi olmuş; nerde kaldı avantajı, cazipliği...)

bu da sadece adsl fiyatı(64 tl)...nerde kaldı 4 4 lüğe yakışır kampanya
    https://www.superonline.net/kampanyalar/dsl-kampanyalari/hizli-internet-yalin-adsl-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 3 Nisan 2018; 2:56:50 >

• uzil kullanıcısına yanıt
    Eleştirinize ve yorumlarınıza katılıyorum. Fiyat artışlarına, hız düşüşlerine ve AKK larına rağmen aşağıdaki dört dörtlük kampanyalardan bir tanesinin başka bir ISS ye geçmekten iyi olabileceğini düşünüyorum.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/hem-evden-hem-cepten/faturali-hat

• Dört dörtlük paketlerin bir cazibesi kalmadı. 20 senelik turkcell, 9 senelik de superonline fiber abonesiyim. Son 2 senedir de 40+44=84TL ye dört dörtlük paket kullanıyordum. (79 tl ile başlamıştı, ev telefonum da superonline)
    Superonline: Hızım 50 mbit ve AKK 75gb.
    Turkcell: 4gb ve 500 dak.

Bu ay Turkcell, mayıs ayında da Superonline sözleşmem bitiyor. Turkcell diyor ki 40TL lik faturan 59 liraya çıkacak. Başka seçenek bırakmıyor.
    Şimdi ben dört dörtlüğe devam etsem hızım 24 e düşecek. Ben niye daha düşük hıza daha fazla fatura ödemeyi kabul edeyim. Superonline ile tek başına yola devam ederim, 50mbit için fatura çok fark etmiyor ama Turkcell 20 senelik abonesini cezalandırıyor, %50 zam yapıyor.

Özetle ben bu ay itibariyle aylık 28TL (4gb+1000dak) ile TTnet Avea ya geçiyorum.https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/sansli-4gb-tarifesi.aspx
    Bana hiç Turkcell kalitesi demeyin. İstanbul Ataşehir in göbeğinde evin içinde çekmeyen noktalar var. Avea ise full çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 3 Nisan 2018; 10:34:35 >

• -HKN- kullanıcısına yanıt
    Aynı tarifeyi kullanıyorum hocam 79 tl ödüyorum. Mobil hattımı vodafone red e taşımayı düşünüyorum. Turkcell fiyatları uçurdu.
  • cinquanta kullanıcısına yanıt
    Ben paylaşayim

Turkcell teklifi

132 TL..

Superonline 8mbps 50 GB akn

Platinium 12 GB

Rakip Türk Telekom

Prime hoşgeldin

10 GB

39 TL

Telekom 8mbps 50 AKK

45,90

Toplam :85 TL

• s.volkan kullanıcısına yanıt
    Benim için seçenek olan bir tarifeyi paylaşayım. Şimdi 79 TL ödüyorum. Ekim sonuna kadar zamanım var.

Türkcell Dört dörtlük paketler

• Konuyu takip ediyorum, bir ay içerisinde kontratım bitiyor. 50Mbps internetimi 24Mbps'e düşürüyorlar (daha üstü olmuyormuş) ve fiyat artıyor. TV+ dahil avantajlı bir yolu var bilmek isterim.
  • Saldıray_TR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, beni de bugün aramışlar ama açamadım yaptıkları teklif nedir net olarak?

• Merhaba,
    arkadaşlar benimde Dört Dörtlük Turbo Ekstra 2 GB Taahhüdüm Mayıs ayında bitiyor.
    Henüz teklif için aranmadım.

Dört Dörtlük Paketler Turbo Yeni 2 GB Tarifesinde: Cepte 2 GB, her yöne 500 dk, 1000 SMS; evde ışık hızında 24 Mbps limitsiz internet tek pakette! 85 TL

Şuan kullanmakta olduğum Turbo Ekstra 2GB'a göre 500 DK konuşma süresi düşürülmüş. Ve "Bu kampanyadan yalnızca son 90 gün içerisinde yeni bir hat alımı, numara tasıma veya Hazır Kart'tan ödeme tipi degisikligi yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen aboneler yararlanabilir."

Şimdi ben taahhüdü bitmek üzere olan bir Dört Dörtlük tarife kullanıcısı olarak bu pakete geçemeyecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 24 Nisan 2018; 22:22:5 >
  • türkcell çok pahalı
  • Benimde taahhütüm 9 mayısta bitiyor. Mobil hattımı taşımamda engel olmamasına rağmen ev interneti yüzünden 60 tl ceza yersiniz diyorlar . Ay sonuna kadar kastırıyorum beklememin daha iyi olacağını söylediler.

Mobil hattı TT ye taşıyıp Turkcellde sadece ev internetini yenileme planım var.

İyi halt ettiniz fiyatları zamlayıp. Uygun tutulsaydı kovalasalar gitmezdim dört dörtlük paketlerden zorla müşteriyi kaçırmaya çalışıyorlar.

Sonra birde telefonda efendim işte "turkcell kalitesi" rere rörö laf geveliyorlar yürüyün gidin be ! Bu kadar fiyat farkı mı açılır kafayı mı yediler ?

4 Gb mobil internet varken 1 gb arttırıp 79-80 tl ödediğim dört dörtlük aynı paketi 105 tl ye çakmaya çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UranosOrc -- 25 Nisan 2018; 18:51:52 >

• Tüm eleştiriler çok haklı, Türkcell resmen halt etmiş BTK da sessizce izliyor. Ama tecavüz kaçınılmazsa... hesabı mecbur seçeceğiz uygun bir tarife. Çünkü alternatifleri daha beter. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemem. Taahhütüm Mayıs sonu bitiyor, dün akşam oturdum tek tek tüm tarifeleri inceledim, hem hepsi bir arada tarifeler hem de ayrı ayrı fibe ve GSM tarifeler. Ayrı ayrı almanın hiçbir cazibesi yok. Bana en mantıklı gelen tarife Dört Dörtlük Turbo 5GB-25mb AKK siz, 124TL. Mevcut tarifem 6gb+50mb 75AKK, aylık 91TL idi. Kullanım hakları düşüyor fiyat artıyor evet ama o da Turkcell'in ayıbı. Gidip Vodafone veya TT ile papaz olup saç baş yolmak istemediğim için mecbur Dört Dörtlük 25mbp AKK siz tarifenin 5gb 124 lük ya da 7gb 134 lük paketini alacağım. 2018 sonu ya da 2019 içinde AKK gerçekten kalkarsa Türkcell daha önce yaptığı gibi 25mbp lik paketleri belki ücretsiz olarak 50mbp ye terfi ettirir beklentim var. Kabul etmek lazım artık millet kendini yırtsa yaksa da bu ülkede tınlayan olmuyor, hiçbir üründe fiyatlar asla geri gelmez, seçeceğiz kötünün iyisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 26 Nisan 2018; 11:57:11 >

• 31 aralık 2018 de akk kalkacak deniyor. Hızlı ama akk lı paket almakta mantıklı aslında. Nasıl olsa hızı düşüremeyecekler. Turkcell akıllı bu yüzden bize 24 lük teklif yapılıyor. Ben iptal talebi oluşturdum bakalım nasıl dönecekler
  • Arkadaşlar ben de sizinle aynı durumdayım.

25 Mayıs'ta taahhüdüm bitiyor.

Cep telefonu hattımı TT veya AVEA'ya , internetimi de Türkcell arayana kadar geçici olarak kapatmayı düşünüyorum.

79TL lik 4GB/500DK/1000SMS/ 50Mbit / 75GB kampanyayı devam ettiremiyoruz anladığım kadarıyla?
  • Ben kurtuldum arkadaşlar darısı başınıza ev interneti için ayrı taahhüt yaptım mobil hattı da hemen taşıdım.

edit: numara taşıma talebimde alındı. Benden bu kadar dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UranosOrc -- 26 Nisan 2018; 19:0:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• alpercan A kullanıcısına yanıt
    Aynı tarifeyi kullanıyordum aynı fiyatı bırak mobil hatta 1 gb ekleyip aynı tarifeyi 105 Tl ye çakmaya çalışıyorlar. Hemen topukladım bugün.
  • Taahhütün bitmesine tam 1 kala bugün aradılar, size özel tekliflerimizi sunalım diye. Tabi bu girişi duyunca insan umuyor ki gerçekten özel bir teklif gelecek, aynı şartlarla devam vs gibi. Bana 24mbp 105TL lik paketi öneriyor teklif olarak. "Şaka mı yapıyorsun dalga mı geçiyorsun, kullandığımdan daha kötü bir paketi daha pahalıya veriyorsun bu mu özel teklif! Zaten ayak oyunu ile tüm 25mbp lik paketleri 16 yerine 8mbp hıza düşsün diye çektiniz 24 e bir gecede insanlarla dalga geçer gibi. Son 1 hafta kalaya kadar diğer dış seçeneklere bakarım, hiçbir şey bulamazsam mevcut paketlerden birini kendim seçerim" dedim ve kapattım. Türkcell gerçekten bu liderlik olayını abarttı ve ciddi ciddi suiistimal etmeye başladı. Her işin bir adabı var kardeşim. Yıllardır abonen olan insanlara hiç mi vefan yok! Verecek 3 kuruşluk bir indirim, artı değer hiç mi yok? Vodafone'dan nefret etmesem basıp geçecem ama hani derler ya evlat olsa sevilmez, o derece yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 27 Nisan 2018; 15:14:32 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.