Şimdi Ara

Türkcell Dört dörtlük paketler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
8
Favori
26.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu paketlerden kullanan arkadaslar online islemlerde tarifelerini nasil goruyorlar?

Mevcut superonline abonesiydim ve hattimi turkcell yaparak 1 hafta once bu tarifeye gectim. Ama telefon tarifem 10gb platinum gozukurken ev internetim eskisi gibi gorunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbacanaklar

Bu paketlerden kullanan arkadaslar online islemlerde tarifelerini nasil goruyorlar?

Mevcut superonline abonesiydim ve hattimi turkcell yaparak 1 hafta once bu tarifeye gectim. Ama telefon tarifem 10gb platinum gozukurken ev internetim eskisi gibi gorunuyor.

Benimde aynı hocam ev interneti eski gözküyor 25 hız 10 akk. Hatta hızımı 3 mbps ye düşürdüler 10 gb yi geçtim diye. Sistemsel sorun varmış sol da

• 10 gün önce kayıt açtırdım değişen bişey yok

• Gecen hafta başvurmuştum. Tamam demişlerdi. 10 mayıs da geçisiniz tamamlanacaktır demişlerdi. Bugün aradılar, sistemsel sorundan dolayı geçisiniz olmuyor dedi. Neden dedim, bilmiyoruz sistem yapmamış dedi. Can'ınız sagolsun dedim ben de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayki ınternet faturam henuz gelmedi.tt 70 tl bekliyorum bakalım

Turkcellde soyle bir handikap var

Aradim sordum tamam herşey bana uyuyor guzel

Tasinirsam tasindigim yerdede fiber varsa adsl i fibere cevirebiliyormusunuz diye sordum;

Ceviriliyor ama ceza odersiniz dedi bayan

Eee dedim turkcell i degismiyorum ama sadece paket degisiyor dedim

Bu seferde kampanya yeni kosullar degisebilir dedi

Telekoma sordugumda ayni soruya bedava update olur demislerdi

• İşim dolayısıyla Avea Wınn var. 15 GB aylık 69 TL ödüyorum. Evde net var 60 TL Adsl ödüyorum + Cep telefonu faturam

Platinum alsam süper olur sanırım dimi ? Eve sınırsız veriyorlar ayrıca 10 GB Mobil net veriyorlar. Daha ne olsun dimi ?

Beni tek düşündüren bu 4.5G muhabbet yeni çıktı. Net kotalarını iyice yükselttiler ve süper kampanyalar yapıyorlar. 24 ay taahüt vericez 3-5 ay sonra bu tarifelerin çok daha iyisini yapmasınlar ?
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    benzeri başıma geldi. Fiber abonesiyim.

Tcell hattım var. Faturalı.

Ama 4 4'lük pakete geçemiyorum.

Niye?

Çünkü cihaz almışım. E ulan onun ödemesi zaten ayrı. Banka kredisi. Onu da ayrıca yolla. Yok diyor olmaz 2890 TL ceza öderseniz geçersiniz. Olmaz başka türlü.
  • Aynı sorun bende de var. Geçen gün aradım daha 11 ay Turkcell TV+ aoneliğimdeki taahhütüm nedeniyle olmaz dediler.

Kardeşim ben sana kendimi 24 ay bağlamayı kabul ediyorum sen istemiyorsun. ben de iptal ettiririm Tcell'i. başka operatöre geçerim.
  • Gecen hafta başvurmuştum ve sistem iptal etti demişlerdi. Dün tekrar aradılar isterseniz tanımlayalım diye. Dedim öncekini yapamadınız. Baktı iste dedi yalın Adsl seçilmiş dedi. Siz de ev telefonu varmış o yüzden olmamış dedi. E tamam dedim. Hadi yapın. Bugün baktım Adsl gecmiş bu sefer de mobil hattım geçmemiş. Aradım müşteri hizmetlerini, sistem de sorun var dediler. Kayıt açtılar güya. Bir kampanya yapmışlar ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.

• Arkadaslar 2 mayısta başvurdum 5 inde aradım sorun yok dediler 6 sında aradım iptal edilmiş yeni başvuru alakım dediler. Tamsm dedim. Ayın 10 u oldu 2 şikayet talebi 5-6 telefon görüşmesi yaptım, hala değişiklik yok bunların kurumsal bi tarafı yok uzak durun hiç bulaşnadıysanız

• Aynen bende de durum aynı. Tek yaptıkları kayıt açmak.

• Bu aksam tekrar aradilar. Sorunu cozduk dediler. Gecisi tamamliyorum dedi. Gorusme bittikten sonra hem mobil hem de adsl de gecis tamamlanmis ama mobil hattima ekstra eski tarifemin paket ucreti de yansimis. Yarin bir de onun icin kayit actirayim bakalim.

• Turkcell de VPN kullanarak 4g hizinda sınırsız internete girmek isteyen mesaj atsin sadece 2kisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 12 Mayıs 2016; 13:40:05 >
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Cihaz taahhütü yüzünden bu pakete geçemeyen arkadaşlar, flaş bir gelişme var! Daha önce bir şikayet kaydı bırakmıştım bu konuda, şimdi aradılar bu sorunu çözmek için bir adım atılmış ama hala netleşmemiş noktalar var. Bende Turkcell TV vardı taahhütlü, bunu iptal edip geri alacaklarmış, taahhüt cayma bedelini de almayacaklarmış ama MH yetkilisi arkadaşın dediğine göre bu hizmetin aylık abonelik bedelini (16 TL) ödemeye devam edecekmişim. Tabi yine itiraz ettim, çünkü bu durumda (4-4 lüğün en düşük paket ücreti) 79 + 16=95 TL ödemek zorunda kalacağım, 4-4 lüğün hiçbir avantajı kalmayacak, bilakis resmen enayilik olacak. Cihazını bile iade ettiğim bir hizmet için 2 yıl boyunca hala aylık abonelik bedeli ödemek de saçma ötesi bir durum olacak. Doğal olarak MH yetkilisi arkadaş da hak verdi "net cevap veremiyorum araştırıp döneyim" dedi. Bekliyorum 1-2 gün içerisinde dönecekmiş. Belirsizlikler olmasına rağmen mantıksız bir sorunu çözüm adına bir girişim başlatılmış olması güzel. Olur olmaz bilmem ama zaten hiç kullanmadığım bir şeydi bu Turkcell TV. Tamamen iptal eder ve hiçbir ceza, ücret vs talep etmezlerse ayda sadece 79 TL ödeyerek yeniden 2 yıl taahhüt vererek geçerim 4-4 lük pakete. Sonuçta hem Superonline Fiber hem de Turkcell internet kalitesinden memnunum.

• Turkcell tv si olanlar ile ilgili gelişme var mı? Ben de turkcell tv cihazım olduğu için geçiş yapmadılardı.

Bana da turkcell tv paletini iptal edip cayma bedeli olan 600 tl yi taksit yapabiliyoruz dediler.

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    Konuştugunuz bayan tek kelime ile saçmalamış. Sorunuzun cevabını ben vereyim: Evet adsl ile başlayıp, taşındığınız yerde Fiber varsa çevirebiliyorsunuz. Hiçbir cezası , vs olmadığı gibi bu zaten direk işlerine de gelen bir işlem.
  • Hatti devralma islemim var 15 yillik hat cocukken almistim dolayisiyla babamdan devralicam onada 60 tl istiyorlar

• Valla bana da öyle taksit maksit bir şeyler anlattı, bir hayli karışık geldi o yüzden özellikle sordum bu durumda ayda ne kadar ödeyeceğim diye, seçtiğim paketin ücreti olan 79 TL + 16 TL (Turkcell TV aylık abonelik bedeli) dedi. Şu pakete almanın büyük bir avantajı olmalı ki yeniden 2 senelik taahhüt verelim. Bana hem ceza kes hem de üstüne 79 TL iste, alnımızda enayi yazmıyor kusura bakmasınlar. Yapacaklarsa olması gerektiği gibi hiçbir cezai sorumluluk yüklemeden ek ödeme istemeden iptal etsinler cihaz taahhütlü paketimizi, sonra ayda sadece 79 TL ödeyerek devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 14 Mayıs 2016; 19:41:19 >
    bende turkcele cektim evde cekmiyor en ust kattayim pisman oldum 4g yi sokak icinde tek lte yi goruyom kapali vb yerlerde h ye disuyor ilk def turk telekomu ovecegimi aklimdan bile gecirmezdim bulundugum yerde sehrin gobeginde turk telekom hep lte ydi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.