Şimdi Ara

Turkcell'e Geçtim Pişman Oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir Türk Telekom kullanıcısıydım. Deprem ve afetler sonunda yaşanan kesintilerden dolayı Turkcell'e geçmeyi planlıyordum. Taahütüm bitince Turkcell'e geçiş yaptım. Fakat internet hızı çok kötü. Kısa aralıklarla internet kesintisi yaşıyorum. Bu durum için ne tavsiye edersiniz. Müşteri hizmetlerini aramam çözüm olur mu? iPhone 7 kullanıyorum. Belli bir ayar yapmam mı gerekiyor acaba?

• Vowifi kullanabilirsin evde internet varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet hızın ortalama ne acaba? Atıyorum örneğin aynı konumda bi 50 bi 5 falan mı oluyor. Bu kesintiler varken çekim ve hız durumun ne? Bide 3g performansı nasıl? 3g iyiyse mh ara talep açsınlar bi baksınlar. Belki şipşak çözülecek birşeydir.

• iPhone 7'de kronik şebeke sorunu vardı.

• Turkcell'e Geçtim Pişman Oldum.

Sorununuz cihaz kaynaklıdır muhtemelen.

İstanbul / Fatih

• Normalde internet hızım iyi. Ancak bazen takılmalar oluyor. Tepkime süresi sorunu yaşıyorum.

• Konunuzu baltalamadan, Aynı problem bende de mevcut. Lg g7 kullanıyorum, evin içinde şebeke çekimi 5 diş üzerinden en fazla 3 diş. Bazen 1 e düşüyor ve ara ara hatta kesilmeler olabiliyor. Speedtestden yaptığım testler çok dengesiz. Bir anda indirme hızı 20 mb den 2-3 lere düşüyor. İl içinde farklı yerlerde 100 mb i zorluyor hız ama ev de biraz sıkıntılı işte. Eşim vodafone kullanıyor onun çekimi çok daha iyi. Muhtemelen ben de operatör değişikliği yapacağım görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Androidden wp ye geçtim mutluyum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • smnckgzr S kullanıcısına yanıt
    3g veya 4.5g farkediyor mu?
    Bahsettiginiz sorun tam olarak nerede yasiyorsunuz? Bulundugujuz boldenin cogu yerinde mi boyle bir durum var yoksa ev/is yerinde mi bunu yasiyorsunuz? Bunu deneyimlemek onemli. Elbette her operatorun vardir sorun yasadigi yer ama hemen herkes bilir forumda bakarsa en az sikayet turkcell abinelerinden geliyor.
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Telefon ayarıyla hiç oynamadım. Deneyip farkı buradan yazarım.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

Ben de zaten sorun yaşamamak için Turkcell'e geçiş yaptım. Her yerde olabiliyor. Evde işte veya başka bir yere gittiğimde. Dediğim gibi internet hızında sorun yok ama tepkime süresinde sıkıntı yaşıyorum. Belki de telefonumdandır.

Tepkime suresinden kastiniz ne tam olarak?
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

Diyelim ki tarayıcıyı açtım ve bir site adresi girdim. 1-2-3 saniye bekliyor sonra aniden açılıyor. Veya bazen instagram'a giriyorum 2-3 saniye sonra yeniliyor. Bazen resimler açılmıyor kapatıp açıyorum sonra sorunsuz açılıyor gibi.

Bende bu dediğin chrome de oluyor. Min tarayıcı açıyorum olmuyor. Bulunduğun bölgede yoğunluk, çekim kapsitesi, telefondan kaynaklı problem, şebekeyi yavaşlatan farklı bir sinyal vs bir çok sebebi olabilir. Önce hattını başka telefon, sonra telefon başka hat ile test yap.

Turkcell'e Geçtim Pişman Oldum.

Benimde sıkıntısız. Hızın az olması paket kaynaklı en yüksek 42 mbps destekliyor. 36 vs görüyorum.

HDSES yazıp ücretsiz olarak 2222ye sms gönderin düzeliyor bunu yapınca. Bu mesaj volte konuşmayı açıyor ama sizin gibi şikayeti olanların şikayetini de çözüyor.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

Gönderdim sonuçları paylaşacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.