Bildirim
Turkcell'e veda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bip hesabini silebilirsin tekrar kullanmayacaksan
dergilik hesabini silebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıllardır aynı olay. turkcell eldeki müşterileri için hiçbir kampanya üretmiyor. hanımın taahhüt bitecek aynı tarifeye yakın olanı 100 liradan vermeye çalışıyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
turkcell de altı adet hattım vardı.ikisini iptal ettim ikisini de başka operatöre taşıdım.iki hat kaldı telefon taksitleri bitince bay bay turkcell hattın biri 35 liralık tarifede idi.kontrat bitti alabileceğim en düşük tarife 65 tl daha aşağısını sistem vermiyormuş.iki ay sonra faturaya baktım tarife 80 tl olmuş.kavga dövüş eski fiyata getirdim.ben bir yıllık sözleşme yapmışım fiyat değişikliği olmasın diye.turkcell kafasına göre takılıyor.öteki hattımda 35 tl idi 42 liralık tarifeyi "SİSTEM" vermiyormuş. mecburen 60 tl lik tarifeye geçtim insanların alın teri ile kazandıkları parayı cukkalıyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X