Şimdi Ara

Turkcell eş kart hakkında(tek numara iki sim kart) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
97.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde bi sorum olcak.ben tablet almayı düşünüyorum.bildiğiniz gibi tabletlerde arama yapılmıyo bende eşkart alıp birini tablete takıp internete bağlanıcam diğerinde ise aramalara karşılık vericem.olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimakin123

benimde bi sorum olcak.ben tablet almayı düşünüyorum.bildiğiniz gibi tabletlerde arama yapılmıyo bende eşkart alıp birini tablete takıp internete bağlanıcam diğerinde ise aramalara karşılık vericem.olurmu acaba

Turkcell de eşsim zor bulunuyor ama uğraşmanıza değmez,
    Şöyle ki;
    Tablete taktığınız simle internet kullanırken,telefonla sizi arayanlar meşgul sesi alır,tam tersini de düşünebilirsiniz,
    Biri aktifken diğeri pasif oluyor yani
    Benim ipad için,4 gb net paketi aldım,
    paket bitince telefonumdaki sınırsz neti hotspot ile ipad e veriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. yurtdışından aldığım telefonu kaydettirmediğim için telefon kapanacak haftaya ve 2 hafta daha kaydettiremeyeceğim. Bu süre zarfında eski telefonumu kullanmak istiyorum (eski tip bir telefon olduğu için büyük simkartlardan kullanmam gerekiyor bu telefonda)
    bu eş-cell uygulamasından yararlanmak için iki kartı aynı anda almak mı gerekiyor, yoksa mevcut kartınıza 1 sim kart daha mı veriyorlar? Daha yeni nano sim aldım, yeniden mi almam gerekiyor bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim.
    bir de fiyatı nedir bu uygulamanın?
  • Bugün TİM den sordum, iki kart için benden 50 tl istediler.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm, mevcut bir kartınız var ise, buna eş olarak sadece bir kart alıp, ona 22 lira ödemeniz yeterli dendi...

Hangisi doğru bilen varmı acaba?
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Türkcell'den 4.5G için kart talep ediyorsun fakat 2 sim kartı aktif edemiyorlar bu mümkün değil ben baya uğraşmıştım fakat dediğiniz gibi olmuyor.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Mümkün olmayan nedir anlayamadım?
    1 numara 2 sim kart 2 telefon = olmuyor !
    1 numara 1 sim kart 1 telefon = 1 sinyal alır.

Türkcell sizi kandırmış
    Bence siz benim sorumu hiç anlamamış, konuya da çok yabancısınız. Turkcel eşcell hizmetini bir araştırın, sonra tekrar görüşelim.
    Neyi anlamıyorsun olmaz diyorum .

EŞCELL NEDİR: Özetlersek Turkcell size 2 adet aynı numaraya ait Simkart veriyor. İki farklı cihazda aynı hattı simkart değişkliği yapmandan kullanabiliyorsunuz. Ancak biri aktif olduğu zamanda diğeri inaktif oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim sorumu tekrar okuyun. Ben size sizin verdiğiniz cevapla ilgili bişey sormuşmuyum? Öyle olmadığını bende biliyorum zaten, daha önce de kullandım.

Soruyu sizin için yineliyeyim: EŞCELL kullanmak için, mevcut kartımıza ek 22 liraya bir kart dahamı almalı, yoksa yeni iki adet sim kart alıp 44 liramı vermeli. Anlıycan benim derdim benim kartıma eşcell tanımlanıyorsa 22 lira ile kurtarmak, yoksa 44 lira verip iki sim kart almam gerekecek. Anlatabildimmi?
    Turkcell sitesinden 4.5G kart talep edip ücretsiz evinize geliyor eş karta felan gerek yok.

Israrla beni anlamamakta diretiyorsun :) Ayrıca ücretsiz dediğin kart için Turkcell sitesinde 22 lira yazmış. Yani söylemlerin biraz mesnetli olsun be güzel kardeşim.
    6 Ay önce ücretsiz şekilde 3 kere aldım.
    Müşteri hizmetlerini arayarak adresinize kadar kurye getiriyor veya Türkcell'in içinden giriş yaparak 4.5G sim kart talep ederek 1 tane sim kart almıştım.

Şu anda Türk Telekom'dayım bundan dolayı gösteremiyorum buraya yazacağına bir zahmet müşteri hizmetlerini ara!
    Hasbunallah :)

Turkcell Platinum tarifelerde ücretsiz değişim yapıyorlar.

Diğer tarifelerde 20-22 TL civarında ücreti var..
  •  Turkcell eş kart hakkında(tek numara iki sim kart)
  • Hattımızı konuşma ve internet olarak 2 telefona bölebilsek keşke. Harikulade olmaz mı? Operatörler bunu yapsa keşke..

• Vodafone'da oluyor. Turkcell'de oluyor mu bilmiyorum.

• ramazankkaya kullanıcısına yanıt

Merhaba. Vodafone ikiz hat sahibiyim. Vodafone'da nasıl oluyor bu olay?

Yani hattın takılı olduğu ilk telefonda sadece internet çalışsın, aynı anda diğer hattın takılı olduğu telefonda da telefon ve sms hizmet çalışsın

Nasıl yapıldığını tarif edebilir misin?

• Ben telefon ve superboxta birlikte kullandım. Superboxta 4G bağlantı açıkken telefonda sadece 2G olarak kullanınca internet superboxta konuşma ve mesajlaşma telefonda oluyordu. Yani bir cihaz 4G diğer cihaz 2G olunca kullanılıyor idi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.