Şimdi Ara

Turkcell eSim 4 Ocak 2021'de Mağazalarda. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bayiye gidiyoruz abi? e-sim telefonu sıfırlayınca silinen ve tekrar alınması gereken bir şey. yabancı operatörler kendi uygulamalarından profil yüklüyor telefona biz fiziksel alacak gibi bayiye gidiyoruz. tövbe tövbe

• nasılyaniabi N kullanıcısına yanıt
    İleride buna gerek kalmayacaktır mutlaka gitmeden de yapılacaktır diye düşünüyorum
  • eSim icin bayilere soran oldu mu? Az once sordum bana yakin olan bi bayiye haberleri bile yok
  • 2 Turkcell numarasını da ön talep formundan gönderdim. Talebiniz alınmıştır dedi. Ne zaman açılacak, bana mail mi gelecek ? nasıl olacak?

@Yokizm

• Enrique Iglesias07 kullanıcısına yanıt

Kullanıma sunulduğun da sanırım sizi arayacaklar veya dediğiniz gibi mail de gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enrique Iglesias07 kullanıcısına yanıt
    Mh ile görüştüm talep aldi sizi arayacaklar dedi. eSim olayinda turkcell cok acemicice gidiyor turkcellden beklenmedik hareketler bunlar.
  • İşlemleri tamamlanıp, kullananlar deneyimlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman dönüş yapacaklar halen beklemekteyim. Mesaj ya da mail geldiği zaman buradan yazarım.

• böle saçma sapan işler hep türkcelden gelir ön talep ne ya kullanıma açarsın ya da açmazsın bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 27 Aralık 2020; 16:10:29 >
  • Turkcell E-Sim 4 Ocak 2021 itibariyle mağazalarda.
  • Konusu açılmış meğer, ben geç kalmışım :)

• Kullanıcıya faydası ne bu e-simin?

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Telefonu çift hatla kullanabiliyor olacaksınız. Bende mesela iPhone 11 var. Destekliyor bunu.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

Benim telefon zaten çift sim kart 😂 bana faydası yok gibi. Faydalanacaklara hayırlı olsun 👍

• Desteklemiyor diye biliyorum

www.gsmarena.com
    Samsung Galaxy S10+ - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10+-9535.php
  • Arkadaşlar hiç boştan yere uğraşmayın. Bu eSim'in gelmesiyle beraber normal bir ülkede hat ücretleri azalır hatta sıfırlanır. Neden ? Ulan kağıt vermiyorsun , sim kart vermiyorsun , qr kodu ben telefonumdan okutuyorum.

Ama bilin bakalım Türkiye'de durum ne ?

''eSIM için ekstra bir ücret ödemezsiniz, Mevcut hat ücretleri ve simkart değişikliği ücretleri geçerlidir. Güncel ücret bilgileri için Bayi ve Ofislerimizi ziyaret edebilir, Kurumsal Müşteri Temsilciniz ile iletişime geçebilirsiniz.''

Yani ben şimdi yeni bir hat (eSim) almaya kalkarsam sanki normal nano simkart alacakmışım gibi para ödemem gerekiyor. İşte türk işi teknoloji budur beyler. Ondan sonra bu memleket neden gelişmiyor ? Tabi gelişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5B12777B -- 29 Aralık 2020; 12:0:43 >
  • Vodafone 30 35tl istiyor ayrıca her cihaz değişiminde öndecekmiş o ücret gidip subeden yenini alıcakmıssın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Vodafone 30 35tl istiyor ayrıca her cihaz değişiminde öndecekmiş o ücret gidip subeden yenini alıcakmıssın.

Ne anlamı kaldı eSimin ?

• iPhone XR kullanıyorum. eSIM'e geçsem bana ne artısı olacak?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.