Şimdi Ara

Turkcell eSim 4 Ocak 2021'de Mağazalarda. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biri esim diğeri fiziki sim olarak telefonu iki hat ile kullanabileceksiniz
  • Ben numara taşıma ile Vodafone'a geçtim. Geçiş esnasında e-sim için ücret almamışlardı.

• surfer kullanıcısına yanıt
    Numara tasimalarda alinmiyor zaten. Cunku fiziki veya eSim tercihi size kaliyor nasil ki fiziki de almiyorlarsa tasimada eSim icinde aynisi gecerli
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

aynı hattı Turkcell e taşımak istiyorum yine e sim olarak. Turkcell de hat taşırken ek ücret istemez diye tahmin ediyorum.

Vodafone un interneti çok fazla kesiliyor. O yüzden değiştireceğim. Eskiden Vodafone iyiydi. Artık neden böyle oldu anlamadım. Bende Türk Telekom hat da var. Eskiden beğenmezdik Telekom’u. Şu an Vodafone daha kötü durumda bence. Telekom’da sorun yaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Turkcell her şeye ücret ister hocam aklında bulunsun , selam ver borçlu çıkarsın . :)))

• arteffeck kullanıcısına yanıt

Doğru dedin :)

15 gün önce Telekomdan Turkcell'e geçiş yaptım. 1 TL bile istemediler. Rahatlıkla geçebilirsiniz. Numara aynı, kalite farklı :)

emin olun vodafone 4.5g geldiginden beri kotu olmaya basladi
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Bir ara BTK yıllık raporlarına göz atmıştım. Son yıllarda en az yatırım harcamasını Vodafone yapmış. Daha önceleri yatırım harcamalarında Türk Telekom son sırada iken şu an Turkcell den sonra ikinci. Vodafone ise üçüncü yani sonuncu. Sanırım Vodafone Türkiye yi eskisi kadar önemsemiyor.

Tt 2019 dan buyana yatırım yapıyor
  • vodafone'u para verseler kullanmam

• Ben Vodafone de sim profilini sildim ve yeniden yüklemek istedim bun kare kod daha önde kullanılmıştır dedi, MH ile görüştüm kodu başka telefonda deneyin dedi bende bütün telefonlarda esim var sanki nerden dedim, doğru ama bu kodu istediğiniz kadar silip yükleyebilirsiniz ve istediğiniz kadar telefonda çalıştırabilirsiniz, sadece eski telefondaki hat kapanır son yüklediğiniz aktif olur dedi ama gidip yeni esim aldım yükledim o oldu, sürekli yeni esim çok saçma , birde sürekli esim değişince sürekli bankalarda sorun yaşama durumuda var kafam almak bullak :)

• savaskursun kullanıcısına yanıt
    Her zaman olduğu gibi olmayan müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş, kare kod tek kullanımlıktır, başka telefona kurulmaz, aynı telefon da e simi silip yeniden yükleyince banka SMS’leri gelir diye düşünüyorum, sonuçta smsler sim seri numarası değişince blokeleniyor, e simde sim seri no değişmiyor, bu olay mantık olarak cihaz değiştirince başınıza gelecek, operatör değişiminde teknik olarak yine bloke olmamalı, ama bunlar sistemin çalışma prensibine göre benim tahminim, farklı bir şeyde olabilir.

Esim onlarca defa başka postlarda dediğim gibi Online uluslararası hat alımları için yapılmış bir teknolojidir, yerel hattınızla ülke içi kullanmanın hiçbir avantajı yoktur, geçen bir çok kişi eninde sonunda pişman olup normal sime dönecek.

Telefon bozuldu yedek telefona takayım imkanı bile yok şaka gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Her zaman olduğu gibi olmayan müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş, kare kod tek kullanımlıktır, başka telefona kurulmaz, aynı telefon da e simi silip yeniden yükleyince banka SMS’leri gelir diye düşünüyorum, sonuçta smsler sim seri numarası değişince blokeleniyor, e simde sim seri no değişmiyor, bu olay mantık olarak cihaz değiştirince başınıza gelecek, operatör değişiminde teknik olarak yine bloke olmamalı, ama bunlar sistemin çalışma prensibine göre benim tahminim, farklı bir şeyde olabilir.

Esim onlarca defa başka postlarda dediğim gibi Online uluslararası hat alımları için yapılmış bir teknolojidir, yerel hattınızla ülke içi kullanmanın hiçbir avantajı yoktur, geçen bir çok kişi eninde sonunda pişman olup normal sime dönecek.

e-simde de seri no var. bu yüzden bankalar yine bloke koyacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 3 Ocak 2021; 22:0:2 >

• first9 kullanıcısına yanıt
    Esim de seri no hep aynı hiç değişmiyor, ben hangi ülkeden hangi firmayı alırsam alayım, seri nosu hep aynı kalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Uluslararası kart alimlarinda avantajı ne peki? Yurtdışında hat ücretsiz mi misal?

• maaart M kullanıcısına yanıt
    iPhone 11 ile çift hat kullanma imkanına kavuşacağım.
  • bayilerde yok gelmemiş daha

• ajanblue kullanıcısına yanıt

ubigi, airalo gibi global firmalar var, yada turistik ülkelerde online satış yapan bizimki gibi operatörler var, o ülkeye gitmeden önce, online paket alıp kuruyorsun, uçağın tekeri yere değdiği an aç kullan, dönerken profili sil bitsin, yada akıllı saate numaranı ekle, gibi...

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

dolaylı olarak böyle bir imkan oluyor, ama daha öncede konuşulduğu gibi çift hat olayı yılların teknolojisi, e-sim çift hat için geliştirilmiş bir teknoloji değil, konu çift hat ise bunu sunan onlarca telefon var, applein da bazı ülkelerde çift simli cihazları varmış, geçen bir üyemiz söyledi, ios cihazlar için çift simli telefonların varlığı yada yokluğu erişilebilirliği ayrı bir tartışma konusu tabiki, sonuçta esim apple tarafından tek fiziki simler çift simlensin diye geliştirilmiş bir sistem değil...

ayrıca numara taşıma sonrası çift hatta ihtiyaç azaldı, 7-8 yıl önce kullanmıştım en son bi samsungta, 11 de ise fiziki ve esimli kullanım çok karışık, samsungdaki gibi rahat bir kullanım yapamadım sürekli hanginden arıyor diye kafa karıştırırdı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.