yeterli bilgiye sahip olmadıkları icin sistemde sorun var diyorlar başka tim lere sorun . yardımcı olacak birini bulursunuz . banada ilk gıttıgım yerde bırkac gun sonra tekrar ugrayın dedıler baska bir tim e gittim hallettiler |
Turkcell eSIM 4 Ocak 2021 Tarihinde Mağazalarda (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende ufak bilgilendirme yapayım
Bugün Muğla ortacada time gittim esim için. Başta anlamadılar. Sonra ilgili müdür geldi ben biliyorum dedi işlemleri başlattı. Eski sim iptal oldu. Esim başvurum hemen yapıldı sadece kimlik istediler. Qr kod sıkıntısı oldu 2-3 yere telefon edip onuda hallettiler. Bu arada ilk benmişim sanırım onuda söylediler. Bütün çalışanlar toplandı başımıza 😂 ardından aktif ettik sim kartı çıkarttık bilmeyenler şok tabi nasıl oluyor bu diye
En güzel kısmı ise ücret talep etmediler yada o heyecanla unuttular
Sim bilgileri sayfamın fotoğrafını çektim. Teşekkür edip uzaklaştım 😂
-
Sakarya’da 2 farklı Tim’de 3 kere denedim. 3 seferde de esim aktif oldu fakat qr kod bir türlü sisteme düşmedi. Dolayısıyla telefona tanıtamadım. Hepsinde de işlemi geri aldı bayi. Eski sim karta sinyal gelmesi için. Kısaca sistem tam oturmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
qr kod u onaylamaması internete baglı olmadıgı ıcın oluyor. wifi a veya diger simden internet calısması lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: quikcemqr kod u onaylamaması internete baglı olmadıgı ıcın oluyor. wifi a veya diger simden internet calısması lazım
Qr kod bayi tabletinde gözükmedi. Üç denemede de aynı şey oldu. Her şey tamam, sadece tablette qr kod gözükmediği için işlemleri iptal etmek durumunda kaldık.
Hattınız faturalı mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: plazma_08Qr kod bayi tabletinde gözükmedi. Üç denemede de aynı şey oldu. Her şey tamam, sadece tablette qr kod gözükmediği için işlemleri iptal etmek durumunda kaldık.
Alıntıları GösterBenim de aynı şekilde oldu QR kod bir türlü gelmedi Allah'tan eski sim karta dönebiliyorlar yoksa oda sıkıntı
-
Benide dün Turkcell M.H. aradı Turkcell mağazalarından 31,5 TK karşılığında alabilirisniz dedi..
-
Platinum müşterilerinden ücret alınmıyor, yıl içerisinde bununla ilgili bir sınırlama da yokmuş, telefon değiştirseniz de yeniden ücret ödemesi olmayacak doğal olarak. Bağdat Caddesindeki Turkcell’den bugün yaptırdım. İşlemler sırasında aktif olan hattınız iptal olduğu için, QR kodu okuturken telefon internete ihtiyaç duyuyor. Wifi’ye bağlı olmanız gerekiyor. Yoksa hata veriyor. İlk izlenimlerim internet daha hızlı sanki 👍🏻
quote:
Orijinalden alıntı: alican09turk
Platinum müşterilerinden ücret alınmıyor, yıl içerisinde bununla ilgili bir sınırlama da yokmuş, telefon değiştirseniz de yeniden ücret ödemesi olmayacak doğal olarak. Bağdat Caddesindeki Turkcell’den bugün yaptırdım. İşlemler sırasında aktif olan hattınız iptal olduğu için, QR kodu okuturken telefon internete ihtiyaç duyuyor. Wifi’ye bağlı olmanız gerekiyor. Yoksa hata veriyor. İlk izlenimlerim internet daha hızlı sanki 👍🏻Size işlem yapan mağaza müdürümüydü normal çalışan mı? Birde qr kod hemen geldi mi tablet ekranına?
Okuduğum kadarıyla bu eSim muhabbeti, benim gibi telefonda farklı romlar deneyen insanlar için çileden başka bişey değil. Her rom yükleyeceğimde hem bayiye gitmek zorunda kalacağım hem de para koyacağım öyle mi?
Normal sim kartın ne sorunu vardı da böyle saçma bi olay "büyük yenilik" olarak lanse ediliyor?
bende turkcell e-sim e gectim ücret almadılar..
-
Hangi şehirde hangi bayiye gittiğinizi rica etsem paylaşır mısınız? -
ben Bornova İzmir'den yaptım
İZMİRSEL HABERLEŞME TİC. LTD.
MUSTAFA KEMAL CAD. NO:18/A BORNOVA / Bornova 11111 İzmir
-
cevabınız için teşekkür ederim. İstanbul'da bir kaç bayiyi aradım ama işlemlerin başlamadığını söylediler. İstanbul'da e-sim'e geçenler nerelerde bu geçişin olduğunu belirtirse iyi olur.
-
Ben bugün iki mağazaya uğradım. Bir mağazada daha gelmediğini söyledi. Yakında ikinci mağazaya geçtim. 'Daha önce hiç denemedim ama bir deneyelim.' dedi. Tablette işlem yaptı ve oldu. Tek sorun esimi aktif haline getirmek için internete bağlamsı gerekmekti. Eleman bile onu bilmediği için türkcell müşteri hizmetlerini arayıp çözüm buldu.
Bence her türkcell mağazalarda esime geçmek mümkün. Sorun elemanın hazır olmamasıdır. Tablette esim satış menüsü bulunduğu halde onu bilmiyor ve ilgilenmiyorlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknikciDeniz -- 8 Ocak 2021; 8:33:23 > -
Bugün levent-özdilek avm deki turkcell bayiden geçiş işlemim ilk seferde sorunsuz gerçekleşti, sağolsun 2 dk da hallettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 7 Ocak 2021; 20:57:14 > -
Bu gün platinum hattımı e sim e geçirdim ücretsiz, normal paketlerde ücretli dedi.
-
Ücret verdiniz mi? -
İlk başta bir heves, merak ve heyecan oluyor. Birkaç gün sonra etkisini yitiriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X