Şimdi Ara

Turkcell eski üye dahil 15 gb(ilk ay 35gb)-1000dk-100 sms 65 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
5
Favori
44.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün turkcell'in sitesinden denemiştim bu paket sizin için uygun değildir demişti. Bugün turkcell hesabim uygulamasından denedim oldu . Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum. Siteden yapamayan arkadaşlar uygulamadan denesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jusqua kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapılıyor acaba? Ben uygulamadan baktım baktım bulamadım. Bir de akıllı fatura özelliği var mı bu paketin? Yani paketler bitince fatura duruyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sağolasın. Hanımın hattını da geçirdik. Her ay internet aşımından en az 65-70 ödüyorduk. Şimdi güzel oldu. Allah razı olsun. Müşteri hizmetlerini arayarak yaptırdım ben . Ana ekranda göremedim. Arayınca başka şeylere yönlendiriyordu. Ama bizim için önemli olan gb fazlalığı ve turkcell olmasıydı. Bu arada ek 20 gb nasıl görüyoruz onu anlayamadık.

• Yukarıda arama bölümü var oradan tarifenin ismini aratın ve yönergeleri izleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jusqua

Dün turkcell'in sitesinden denemiştim bu paket sizin için uygun değildir demişti. Bugün turkcell hesabim uygulamasından denedim oldu . Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum. Siteden yapamayan arkadaşlar uygulamadan denesinler.
    ilk önce konu sahibine, sonrada size çok teşekkür ederim.
  • Ne kendi 2 hattıma ne de eşimin hattına çıkmıyor,MH ni arayıp sordum çıkmıyor dedi. Her ay saçma sapan bir tarifeye ve aşımlara 80-90 vereceğime 150TL ceza öder operatör değiştirir, gider gerilirim.

• SARIGUNLERPLUS yazip 2200 a sms atin ... siteden uygun degil yazmasina ragmen sms ile gecilebiliyor ...
  • 10 GB İnternet 1.000 dakika konuşma 100 SMS için 54 TL olan paketi aldım.
    Daha bugün aktif oldu.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-firsat-ekstra
    Turkcell eski üye dahil 15 gb(ilk ay 35gb)-1000dk-100 sms 65 tl

• birazcik konus disi olacak ama ben simdi bu netimi esimin telefonu ile disarida paylasabiliyor muyum ?

apple da kisisel erisim noktasini acarak ?
  • Bana 2 paket teklif ettiler

6 gb 500 dakika 40 tl

8 gb 500 dakika 45 tl

Aslında fena değil turkcell kalitesine göre

• Sms, uygulama, müşteri temsilcisi, hiçbirinde çıkmadı. 12 ay taahhüdüm bu ay bitiyor.

• Platinum hoşgeldin paketi kullanıyorum. 9 ay taahhütüm devam ediyor. Ondan buna geçiş yapabilir miyim?

• beta-01 B kullanıcısına yanıt
    Dün 65lik olana geçmiştik, bu da yeter aslında. 65lik paketten 54luk pakete geçmek mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Bana 2 paket teklif ettiler

6 gb 500 dakika 40 tl

8 gb 500 dakika 45 tl

Aslında fena değil turkcell kalitesine göre
    Bu teklifi nasıl aldınız? Bayi mi ,müşteri hizmetleri mi? Fiyat uygunmuş gerçekten. Operatör değişimi için mi verdiler yoksa bu fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziie -- 10 Ağustos 2019; 21:51:7 >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e geleli 90 günü geçmediyse tüm yeni müşteri tarifelerine geçebilirsin.

Ayrıca bir tarifede de bir fatura dönemini tamamlamak zorundasın, tamamlayınca geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 10 Ağustos 2019; 21:57:36 >
  • Geçen sefer 90 günden daha önce hattı tcelle taşıdığımız için gecememistik. Muhtemelen tcellin bı tarafı tutuştuğu için bu sefer gecebildik. Konu sahibine çok teşekkürler.

• phantasm P kullanıcısına yanıt
    gecenler eger ki konuyu one cikar butonuna tiklarsa daha cok kisi faydalanir bilginize..
  • Bana vermedi platinum oldugu icin sanirim

• Taahhüdümün bitmesine yaklaşık 1,5 ay var.

500 DK / 100 SMS / 6 GB - 34,90 TL (Turbo Fırsat Avantaj)
    500 DK / 100 SMS / 10 GB - 49,90 TL (Turbo Fırsat Avantaj+)

şeklinde iki teklif sundu. Bu sene ciddi ciddi operatör değiştirmeyi düşünüyordum ancak 34,90 TL'lik teklif cazip ve bana yeterli gelecektir ancak 15 TL farkla 10 GB paketi aklımı çeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bana vermedi platinum oldugu icin sanirim
    Aynen aradım-mesaj attım-uygulamadan denedim olmadı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.