Şimdi Ara

Turkcell eski üye dahil 15 gb(ilk ay 35gb)-1000dk-100 sms 65 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
5
Favori
44.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yıllardır üyesi olduğum faturalı hattıma ilginç bir mesaj geldi. Olmaz ama deneyeyim dedim ve direk geçiş yapabildim
    15 gb (ilk ay 35 gb )
    1000 dk
    100 sms
    Ivır zıvır twitter vs paketler

65 tl aylık..

Aynı hizmet platinum adı altında 150 tl lere denk geliyor..

Ancak işin kötüsü herkese olmuyormuş.. arayıp sormanız lazım

Paket adı lifecell sarıgünler plus

Müşteri temsilcisi bile bu normalde yeni müşteri teklifi ama sizin hattınıza uygulanabiliyor dedi ve geçişi yaptık direk.

Turkcell eski üye dahil 15 gb(ilk ay 35gb)-1000dk-100 sms 65 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 9 Ağustos 2019; 16:58:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 lira vereyim gecemez miyim ?
    Turk Telekomdan gecicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 9 Ağustos 2019; 16:59:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam taahhüdün bitmesine ne kadar vardı bu mesaj geldi?

• Faturasızlar için geçerli mi acaba

• Jusqua kullanıcısına yanıt
    7-8 ayım vardı

İşin ilginci her ay gb yetmiyor diye 30-40 tl faturama ek yansıyordu aylardır

6 gb lık paketim vardı 750 dk lık ve her ay 80-90 ödüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

7-8 ayım vardı

İşin ilginci her ay gb yetmiyor diye 30-40 tl faturama ek yansıyordu aylardır

6 gb lık paketim vardı 750 dk lık ve her ay 80-90 ödüyordum.
    Ben şu anda lifecell 7 gb paketindeyim ucu ucuna gidiyor ve aylık 61 tl ödüyorum. Taahhüdün bitmesine de 4 ay kaldı. Turkcell'i arayayım akşam. Eğer bu pakete geçebilirsem çok iyi olur. Bilgilendirme için teşekkürler.

• Şuan son aşamada sözleşmeye onay verme aşamasına kadar gelebiliyorum. Bu benim hattımın da geçerli olduğu anlamına mı geliyor ?

Kampanyadan aşağıdaki kriter setinden herhangi birinde yer alan, Turkcell Faturalı bireysel ses hattı aboneleri de faydalanabilirler:
    · Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler.
    · Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler.
    · Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.

Edit: Geçiş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 9 Ağustos 2019; 17:30:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • römercan kullanıcısına yanıt
    Aynen yeni müşteri paketi ama benim gibi şansı olanlara sanırım onay hakkı veriyor
    Ki ben turkcell e sırf gb yetmediği için ciddi para kazandıran biriyim.
    Müşteri temsilcisi de bu mesaja hemen sönüş yapmasaydınız büyük ihtimal birkaç güne iptal olurdu teklif dedi .

• onay ekranında 7.5gb yazıyor. neden böyle?

• römercan kullanıcısına yanıt
    umarim faydam olmustur

en azindan once cikarinda herkes gorsun
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    ilk ekranda 15 - 7.5 gb secenekleri var ordan 15 secin digital operator uygulamasindan
  • İsteyenin faydalanamadığı bir durum fırsat sayılmaz.

Yeni müşteriler için bile cazibesini kaybetti.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    öyle yaptım ,o ekranda yillik 15gb yazdi ama en son ekranda yine 7.5gb gozuktu,sonradan sıkıntı olmaz inşallah. fatura kesim tarihinden itibaren aktif olacak gözüküyor, 15 gündür kontratım bitmişti ve düzgün bir paket bulamıyordum, eğer sıkıntı çıkmazsa oldukça mantıklı bir paket. teşekkürler.

• Daha uyguna paket bilen var mı sözleşmenin bitmesine 1 ay kala geldi bana da

• Bende geçtim şimdi çok teşekkürler

• bi duanizi alirim :)

ayda 100 tl kar ettirir bu paket platinum yerine.

one cikarinda bari herkes gorsun
  • bende geçiş yaptım. ilk ay 35 gb olayı otomatik mi oluyor yoksa mesaj atmak gerekiyor mu?
  • yagiz456 Y kullanıcısına yanıt
    otomatik

ayrica 2x 2 gb jokerde veriyor 1 yillik
  • 2 yıldır o platinium paketten kullanıyorum 100 lira 10 gb verdikleri internet bu sene 12 gb yapmışlar.

bir kaç mesaj atsam 50 lira fazladan geliyor geçen yıl 10 gb 1000 dakika 1000 sms 90 lira veriyordum bu yıl 12 gb sıfır dakika sıfır sms 100 lira ve bir kaç sms atsam hemen fatura ikiye katlanıyor.

bu arada 2 yıldan fazladır 500 altında fatura gelmedi

2 yıldır doğru dürüst internet paketi çıkaramadılar 10 gb ile sürünüyoruz...
  • GNC fırsat pro daha iyi değil mi sizce yoksa bunu mu tavsiye edersiniz ? Birde net paketi gece gündüz ayrımı yok değil mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccsn -- 9 Ağustos 2019; 19:50:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.