Şimdi Ara

Turkcell eski üye dahil 15 gb(ilk ay 35gb)-1000dk-100 sms 65 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
5
Favori
44.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pederin hattı temmuzun son günü geçirmiştik bu pakete, git-gel yaparak. 59 tl ye kullanıyor şuan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beta-01 B kullanıcısına yanıt
    Bu pakete geçemedim ama lifecell + bol paketine geçtim 1000 dk + 10gb + 100 sms seçilen 1 uygulamada geçerli 5 gb aylık 59.90 TL ayrıca ilk ay geçerli 20 gb hediye. Eski tarifem lifecell super Avantajdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platinum diye mi acaba kesinlikle bana izin vermiyor. Hiçbir Lifecell pakete.

Önce platinumu düşürüp, denemeye değer mi acaba?

• Bence en guzeli genc tarifeleri.. 1000 dk her yone 10 gb internet ayrica 3 gb instgram facebook twitter ve youtubede gecerli internet ve 250 sms 49 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    teklifi nerden alıyorsunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: oziie

Bu teklifi nasıl aldınız? Bayi mi ,müşteri hizmetleri mi? Fiyat uygunmuş gerçekten. Operatör değişimi için mi verdiler yoksa bu fiyatları

Alıntıları Göster
    Hocam ben direk uygulamadan baktım daha sonra müşteri hizmetlerini aradım ayni paketi tekrarladı,bana uygun geldi ve geçtim.Mevcut müşteriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 11 Ağustos 2019; 7:38:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Bence en guzeli genc tarifeleri.. 1000 dk her yone 10 gb internet ayrica 3 gb instgram facebook twitter ve youtubede gecerli internet ve 250 sms 49 tl
    Nerde hocam bu ?

• gestapooo G kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulamada.

• Turkcell miş bende diyorum ne alaka bu nasıl sıcak fırsat diye düşünüyordum, oldu o zaman kolay gelsin

• Banada hiç birine izin vermedi, lifecell fırsat 7gb kullanıyorum

• Aynısını Türk Telekom'da 35 liraya kullanıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet, aynısına 6 aydan beri Telekomda 35₺ veriyorum ama internet bağlantısı çok berbat. Bir adım geri atınca ses gitmiyor. Çeken bir yere denk gelince yerinden hareket etmemek gerekiyor. Sokakta full çekiyor o ayrı!!! Herkes ucuz diye burada. Kaliteli hizmet pahalı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Nerde hocam bu ?

Alıntıları Göster

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 14:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jusqua

Dün turkcell'in sitesinden denemiştim bu paket sizin için uygun değildir demişti. Bugün turkcell hesabim uygulamasından denedim oldu . Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum. Siteden yapamayan arkadaşlar uygulamadan denesinler.
    Shafter @ 9 Ağustos 2019 16:56:37

Bugün yıllardır üyesi olduğum faturalı hattıma ilginç bir mesaj geldi. Olmaz ama deneyeyim dedim ve direk geçiş yapabildim
    15 gb (ilk ay 35 gb )
    1000 dk
    100 sms
    Ivır zıvır twitter vs paketler

65 tl aylık..

Aynı hizmet platinum adı altında 150 tl lere denk geliyor..

Ancak işin kötüsü herkese olmuyormuş.. arayıp sormanız lazım

Paket adı lifecell sarıgünler plus

Müşteri temsilcisi bile bu normalde yeni müşteri teklifi ama sizin hattınıza uygulanabiliyor dedi ve geçişi yaptık direk.

1 yıl dolmadan önce lifecell'e geçiş yapmıştım. taahhüt bitmeden buna geçtim sayenizde. ALLAH RAZI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hrn_ -- 11 Ağustos 2019; 11:44:1 >

• aynı mesaj bana da geldi. şuan taahüt bitimine yaklaşık 3-4 ay var. bitmeden geçebilyior muyuz?

internetin bir sınırı var mı şu saatlerde geçerli yok şu uygulamada geçerli vb diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 11 Ağustos 2019; 11:50:29 >
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Bitmeden geçebiliyorsunuz

Ancak mt nin dediği bu paket yeni müşteri teklifi ve ilginç biçimde eski müşterilere de onay veriyor ve her an sonlanabilir demişti
    Gb kullanım zaman kısıtlaması yok.

• Hrn_ kullanıcısına yanıt
    Konuyu öne çıkarma düğmesini ve dua yı unutmayın :)

Bu paket her ay 100 tl kar yaptırıyor eski üyelere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 11 Ağustos 2019; 11:56:3 >
  • Gündüz ve gece tarifesi var bu paketlerde..

• Şu an yine baktım öyle bir olay yok
    Neden yanlış bilgi veriyorsunuz kasten ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.