Şimdi Ara

Turkcell eski üye dahil 15 gb(ilk ay 35gb)-1000dk-100 sms 65 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
5
Favori
44.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolfighter

Merhaba. Nerede yazıyor bu bilgi baktım ama göremedim. Bende satın aldım ama 10 GB'ın 5'i gece ise iyi değilmiş.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 14:30:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Turkcell sınırsız olaylarına girerse diğerleri yok olur.

Piyasada tutunabilmek için vodafone onu yapıyor. Dengeleri sağlamak için her operatorün biryerlerden önü kesilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi 150TL taahhüt cezamı ödesem ve tarifeyi iptal etsem çıkar mı acaba bana da?

• 55 tl 7 gb - 1000 dk kullanıyordum. Bu paketi alamadım ama 60 tl ye 10 gb olan paketi aldım

• Bu pakete geçtim lifecell up 7GB kullaniyordum şimdi bu paket gözüküyor ama hala 7GB kullanım hakkı gözüküyor ve 20gb hediyeyi verdi 15gb internet gelmesi gerekmiyor muydu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Bu pakete geçtim lifecell up 7GB kullaniyordum şimdi bu paket gözüküyor ama hala 7GB kullanım hakkı gözüküyor ve 20gb hediyeyi verdi 15gb internet gelmesi gerekmiyor muydu ?
    bende lifecell up 7GB kullanıyorum taahhütüm 09.09.2019 da bitiyor. Paket size uygun değildir diyor. Siz nasıl geçebildiniz bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

55 tl 7 gb - 1000 dk kullanıyordum. Bu paketi alamadım ama 60 tl ye 10 gb olan paketi aldım
    Hocam aynısını yapacaktım onda sosyal paketlerinin hiç biri yok sanırım baktınız mı

• İnternette gece-gunduz ayrimi varmi? platinum 16gb da 110 lira oduyoruz yazik. uygulamada hattiniz uygun degil diyor sanirim vermeyecek bize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenool

İnternette gece-gunduz ayrimi varmi? platinum 16gb da 110 lira oduyoruz yazik. uygulamada hattiniz uygun degil diyor sanirim vermeyecek bize
    15 gb da yok ayrım

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Hocam aynısını yapacaktım onda sosyal paketlerinin hiç biri yok sanırım baktınız mı

Alıntıları Göster
    Facebook twitter 2 gb , bir de seçtiğiniz uygulama için 5 gb verdi. Ben youtube seçtim.

• Valla beyler sizi bilmem 1000-1000-15 gb 35 tl kullanıyom türk telekomda

• Aynısı hatta 1000 smslisini turktelekomda 38 liraya kullanıyorum vergi dahil :)

• Mevcut paket fiyatı, söz konusu kampanya fiyatından yüksek olanlara bu kampanya tanımlanmıyordur muhtemelen. Olmuyorsa bu yüzden olmama ihtimali yüksek arkadaşlar

• Ben gnc olduğumdan geçememiştim. Gencovere bağlandım “gnc fırsat pro” paketi vardı 59 ₺ ye ona geçebildim. Hem 14 gb var hem de 5gb youtube, instagram, face, twiter yönüne var. Bu süper oldu.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler

Ben çocuğumun tc si ile gnc li olmuştum vakti zamanında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 12 Ağustos 2019; 9:48:19 >
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Benim de geçen sene türk Telekomda iken 10gb netli pakete 29tl veriyordum.
    Fakat iş yerinde sadece turkcell çekiyor.
    El mahkum yani yoksa herkes biliyor piyasayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snnbsgl

bende lifecell up 7GB kullanıyorum taahhütüm 09.09.2019 da bitiyor. Paket size uygun değildir diyor. Siz nasıl geçebildiniz bilgilendirir misiniz?

Alıntıları Göster
    Buradaki linke tıklayıp satın al dedim ekstra birşey yapmadım.

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
    Konuyu öne çıkarmayı unutmayın

• Teşekkürler kardeşim oldu işin gücün rast gitsin

• Bana da çıkmadı hiç bir şekilde ama ne yaptım? Arama kısmına sarı günler yazdım karşıma 15 gblık paket çıktı onayladım ve geçtim. 20 GB da hattıma yüklendi. Teşekkürler. Lifecell 9 GB kullanıyordum il kampanyasıyla ve başka operatörden geçişle 9+2+1 GB ve 1000 dkya 63 TL ödüyordum. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.