Arkadaşlar artık faturamı kontrol edemiyorum hergeçen ay sanki birazdaha aşıyorum
galiba tarife fiyatları değişmiş
(120 DK Turkcell ve sabit hat + 60 DK her yöne) 25 TL*
Mevcut Tarifeniz: Bizbize Hepimiz Tarife Avantajı: ALO60* PAKETI
yeni tarifeye geçmedim geçmelimiyim?online işlemlerden geçebiliyorum fakat dakikalar felan silincek diye bir uyarı var ve vazgeçtim
Bu ayki gelen faturam: Fatura dönemi Son ödeme tarihi Fatura tutarı Mayıs-2010 24.Mayıs.2010 41,10 TL - Şuanki güncel fatura tutarım: Faturalanmamış yaklaşık kullanımınız aşağıdaki gibidir. Güncel Kullanım tutarı: 22,43 TL Fatura kesim tarihim 10 unda oluyor ayın 15 i ve 5 günde 22,43Tl mi konuşmuşum?ne demek oluyor bu tutar? Bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim :p Turkcell sonunda iptal ettirticek hattı taşımama az kaldı
geçiş işlemlerinde mevcut dk'larınızın silinmesi diye bi durum yok bildigim kadarı ile.cünkü geçişler zaten siz ne zaman onay verirseniz verin yeni fatura kesim tarihi itibari ile güncelleniyor. kullanmış oldugunuz tarifelere ek olarak cayma bedelli-12ay sözleşmeli (120dk heryöne ücretsiz) kampanyalara bakarak faturanızı düşürebilirsiniz diye düşünüyorum.