Şimdi Ara

Turkcell Faturalı Hat Kullananlar bakabilirmi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayın 11 inde faturamın son ödeme günüydü. ödeyemedim. 3-5 gün sonra hat dış aramalara kapandı. son 5-6 günden beridir dışarıdan arayanlarda bana ulaşamıyor. sizde böyle bişi oldumu ?

• gectigimiz aylarda babama aynısı oldu. odemeyi unuttuk hat dısardan gelen cagrılara da kapandı. musteri hizmetlerini arayınca hattı 1 günlügüne acacaklarını ama ertesi is gunu odemenin yapılması gerektigini soylediler. belki de artık borcundan dolayı kapanan telefonların dısardan cagrı almasınıda engelliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firfirdolan -- 28 Mart 2009; 17:55:03 >
  • Son ödeme tarihinden itibaren 7 gün sonrasında fatura ödenmezse dışarıya yapılan çağrılara, sonraki 7 gün içinde de dışarıdan gelen çağrılara kapandığını biliyorum. Sizin 11 mart olduğunu göre 26 mart gibi hat çift yönlü görüşmeye kapanmış olmalı.
  • Evet kapatılır, unutmalara karşı otomatik ödeme talimati verirseniz rahat olur içiniz. Otomatik olarak ödenir. Ben öyle yapıyorum. Daha iyi olur. Ödeme tarihini geçirirseniz hem kapatılır aramalara hem de faiz işler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

Son ödeme tarihinden itibaren 7 gün sonrasında fatura ödenmezse dışarıya yapılan çağrılara, sonraki 7 gün içinde de dışarıdan gelen çağrılara kapandığını biliyorum. Sizin 11 mart olduğunu göre 26 mart gibi hat çift yönlü görüşmeye kapanmış olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Faturasız hat alıcam ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.