Şimdi Ara

Turkcell Faturalı Hat Standart Mobil İnternet Tarifesi Değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/mobilinternet/internetpaketleri/faturalihat

STANDART MOBİL İNTERNET TARİFESİ

Cepten İnternet Paketiniz yoksa, standart mobil internet tarifesi ile aynı fatura dönemi içinde, 40 kb’a kadar kullanımlarınız ÜCRETSİZdir. 41 kb – 1 MB arası kullanımlarınız için sabit 2,5 TL ile ücretlendirilirsiniz. 1 MB üzeri kullanımlarınızda; ilk ödenen 2,5 TL üzerine kb başına 0,003223 TL üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Sadece Turkcell’de olan 0-40 kb arası ÜCRETSİZ İNTERNET uygulaması, yanlışlıkla internete girdiğinizde, farkında olmadan kullandığınız internet için ücretlendirilmemenizi sağlar.

Turkcell Faturalı Hat Standart Mobil İnternet Tarifesi Değişti

• Güzel düşünce
  • Oha Turkcell oha.. İlk 40 kb ücretsiz diyerek (şaşırtsa da beni) 1 mb'dan sonraki ücretler için resmen %66 zammı geçirmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 22 Nisan 2011; 16:38:59 >
  • 40KB ücretsiz gerçekten iyi
  • 40 kb olayı iyi olmuş.
  • Bu konu hakkında o kadar çok şikayet aldı ki Turkcell sonunda düzenlemeye gitmek zorunda kaldı...Ama 40kb yinede çok az hem şu 2,5tl ne oluyor ya...

http://forum.donanimhaber.com/m_48359947/tm.htm
  • 40kb çok az değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gps programları ne kadar kota harcıyodu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

gps programları ne kadar kota harcıyodu ?

eğer sadece konum bilgilerini almak için yani yardımlı gps kullanırsanız, her bağlantıda 10 kb gidiyor. nokialardaki ovi maps için durum böyle.
    fakat harita verisi indirirseniz miktar çok daha yüksek olacaktır. onun için haritaları pc'den indirip telefona atmak en iyi yöntem.
  • vay be millet ucretsiz 40 kb i nasil harcarim diye dusunmeye baslamis :D

genc tarifelilere 100 mb internet paketi 3 lira. bilginize.
  • 40 kb nedir yahu :) abartmışlar iyice.Yap şunu 1 mb kullanıcı dostu olduğunu ispatla.Kazıkçı ama kaliteli operatör senii
  • 1 mb 2,5 lira
    100 mb 3 lira olan genc internet paketini kullaniyorum.

paket almadan baglanirsaniz kol sentırı görürsünüz faturada :)
  • Saçmalık.
  • fiyatlandırma sadece internet kullanmayan yanlışlıkla 1 veya 2 kb internet kullanmış kişilere yarar. 1 mb icin 2,5 tl hala fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehckelem

fiyatlandırma sadece internet kullanmayan yanlışlıkla 1 veya 2 kb internet kullanmış kişilere yarar. 1 mb icin 2,5 tl hala fazla.

aynen, verdiğim konu linkine bakarsanız birçok kişinin bu durumdan mağdur olduğpunu görürsünüz...internete girmediğime emin olmama rağmen bu ayki faturama 2,5tl yansıtılmıştı...ayrıntıdaki miktar 16,6kb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

1 mb 2,5 lira

100 mb yetiyomu aylık ben vodafone sınırsız kullanıyodum ?
  • yanlışlıkla gprse bağlananalr için iyi olmuş.
    ama çok pahalı yinede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

1 mb 2,5 lira

100 mb yetiyomu aylık ben vodafone sınırsız kullanıyodum ?

Kullanım alışkanlıklarınıza göre değişir. Eğer sadece face, msn ve whatsapp gibi programlar için kullanacaksanız yeterli olacaktır.
  • niye 2.5 tl'den vazgeçmiyor bu türkcell
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.