Şimdi Ara

Turkcell faturalıya geçiş hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, şöyle bir planım var. Benim bildiğim faturasızken hattınızda TL varsa ve TL varken faturalıya geçerseniz o içinde ki TL kadar faturalıda faturanızdan düşüyormuş.

Hattınızda diyelim 50 TL var, geçtiğiniz faturalı paket ise 80 TL. 80 TL faturadan 50 düşüyor yani ilk ay 30 TL ödeniyormuş.

Benim aklıma şu takıldı, geçmek istediğim paket Akıllı 20 GB. Fiyatı 12 ay 65 TL.

12 ay toplamı 780 TL yapıyor Akıllı 20 GB.

Ben hattıma 780 TL atsam, ve Akıllı 20 GB'a geçsem bir sene boyunca Akıllı 20 kullanıp para ödemem dimi? Amacım her ay fatura ödememek, nakit peşin verip 1 sene boyunca Akıllı 20 ile rahat etmek. Her ay bayiye git, fatura öde dur.

780 lira para ile faturalıya geçsem faturamdan düşer yani 780 TL'de 1 yıl Akıllı 20 GB fiyatı. Bu durumda 12 ay ödememem gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• up

• 780+50.75 TL gerekir.

780 tl bakıyen her ay 65 tl degıl 65+4.22 tl olarak dusecek seni hınzır şey  

neden boyle bir fetiş peşindesin anlatsana biraz  

• Her ay fatura ödemekten yoruluyorum ne var dev80 gibi peşin vereyim kurtulayım

• vodafone un sapi
    turkcell in copu diye diye operatorleri tavaf ettin. asiri hizlisin sakin ol adamim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan hat alıcam bro. Vodafone/ Turkcell yapicam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone faturasız geçişi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.