Şimdi Ara

Turkcell Faturasız -> 6GB + 500DK + 250SMS 30 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
12
Favori
7.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell bayii arkadaşım. Faturalı faturasız diye sim kart ayrımı yok. Ellerindeki sim kartları ister yeni abone, ister hat taşıma isterse yedek sim kart olarak kullanabiliyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLoNe__WoLF A kullanıcısına yanıt
    Resmen ağız birliği yapmışlar o zaman. Yenibosna da 2-3 yere sordum. Sonra hattı vodafone geçirdim

• Mevcut turkcellliyim, benim geçebileceğim bi paket var mı? 3-4 gb yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Aaaaa bilmiyordum diyeceğin bir bilgi ekleyeyim.

06.08.2019 itibarıyla, kampanya "GNÇ Avantaj 6 GB" paketi için geçerli olmayacaktır.

Haydi gel'den bahsediyor.
    Bu bilgi nerde bir link verseydin.

EDIT:

Burada yazıyormuş...

Şimdi tekrar baktım. Konuşma 500 yetecekse tarife düşünülebilir. Yoksa yine : ) Gnç 6GB daha iyi. Toplamda 9GB yapıyor.

Ayrıca 1 sene sonra 3GB hediyesinin bitmesi gibi bir durum da yok.

4 lira için değmez. Yine de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akikara -- 13 Aralık 2019; 13:55:28 >

• Lifecell 5 gb 34 liraya gectim bip icin .
    3 gb da yeni musterilere ozel geldi, aylik olmasi avantaj 8 gb oldu 34lira gayet iyi fiyat turkcell icin

• bu daha avantajlı değilmi 34 TL 6 GB artı 3gb Facebook YouTube falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi şöyle bir sistem var.

O bahsettiğin GNÇ pakette haydi gel'den hediye alınamıyor, bu pakette alınabiliyor. Yanii diyelim yarın birgün paketin yetmedi bir üst pakete geçeceksin, hiçbir değişiklik olmadan o 3GB gelmeye devam edecek. GNÇ seçmiş olsan böyle bir hakkın olmayacak, adamlar kafadan o kampanya için bu tarifeyi safdışı bıraktılar.

Ayrıca herkes 25 yaş altı TC'de ayarlayamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzonizm

Lifecell 5 gb 34 liraya gectim bip icin .
    3 gb da yeni musterilere ozel geldi, aylik olmasi avantaj 8 gb oldu 34lira gayet iyi fiyat turkcell icin
    Burada asıl mesele 4 haftada 1 34 lira olması. Yıllık 13 ay gibi olacak. Dolayısıyla paket aylık 37 liraya geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer my question

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-avantaj-6-gb

bu daha avantajlı değilmi 34 TL 6 GB artı 3gb Facebook YouTube falan
    Bu daha iyi. 25 yaş altı TCKN bulmak zor değil. Diğeri ile zaten en fazla 6GB.
  • Sağ ol hocam. Yüksek fiyatlardan dolayı yaz sonu pederle Türk Telekoma geçiş yaptık yapmaz olaydık. İnterneti bulunduğumuz lokasyonda çok kötü 4 5 mbit ancak görüyor. Sanki bildirimlerde geç geliyor gibi garip bir durum var. Bunu pedere yaparım gnc yi de kendime.

• 2 lira farkla 1GB fazlası var, isteyen onuda alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Aralık 2019; 11:2:21 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    turkcellde hediye durumları nasıl? sarı kutu vs eskiden bayağı veriyordu bu aralar nasıl?
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    15gbi 11tlden 25gb 26tl kullanan var siz fazla ödüyorsunuz. Bizim buralarda cekse kullansak keske. Ayrica depremde ttnin cokmesi sebebiyle tcell 500bin abone kazandi.

Turkcell Faturasız -> 6GB + 500DK + 250SMS 30 TL!

• mert6385 kullanıcısına yanıt
    Ben 2aydir tcelldeyim guzel hediyeler geldi suanlik 2aydir ortalam 20gb kullandim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

15gbi 11tlden 25gb 26tl kullanan var siz fazla ödüyorsunuz. Bizim buralarda cekse kullansak keske. Ayrica depremde ttnin cokmesi sebebiyle tcell 500bin abone kazandi.

o nasıl oluyormuş hocam bende 35+3 tl vergi ile
    15GB 1000dk duran faturalı ödüyorum.

şubatta bitiyor,
    arayıp aynı tarifeyi 38+3 tl ye vermeyi teklif ettiler.
    iyi ki kabul etmemişim.

tabi Ocaktan sonra zam olur mu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Nasıl oluyor?
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Bende tam olarak bilmiyorum hocam faturasiza gecirin filan israr edin. Haberlesme yerinde konusu var yaziyorlar habire.

• akikara kullanıcısına yanıt
    yaa kardesim okuman yok mu adamin verdigi linke bastim 3 sn sonra bahsettigi maddeyi okuyabildim.

06.08.2019 itibarıyla, kampanya "GNÇ Avantaj 6 GB" paketi için geçerli olmayacaktır.
    17.09.2019 itibarıyla, kampanya "GNÇ Hoş Geldin 5 GB" ve "GNÇ Hoş Geldin 15 GB" paketleri için geçerli olmayacaktır.

hala gnc 6gb daha uygun diyormusun? surda uygun fiyatli tarife ariyoruz okumasi olmayan insanlarin yüzünden kafamiz karisiyor.
  • Bende bugun turk telekomdan kurtuldum turkcell gnc 9gb 39tl ye gectim bakalım
    turk telekom pismaiktir

• 250 Dk daha olsaydı çok tatlı bir tarife olurdu. Bip ten falan arayabilirmiyiz ücretsiz her yöne ? Öyle bir hakkımız yok değilmi açıklamalarda göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.