Şimdi Ara

Turkcell Faturasız -> 6GB + 500DK + 250SMS 30 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
12
Favori
7.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yılsonuna kadar olan kampanya Mart ayının sonuna kadar uzatılmış sanırım , Ocak ayından sonra fiyat değişikliği falan olabilir mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ciceros kullanıcısına yanıt
    Faturasızlara geçen sene dokunmadılar ama bu sene bi 5 lira arttırırlar diye düşünüyorum, ki faturalılara 10 lira yaptılar. Faturasızında eli kulağındadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Turkcell'e faturasız geçmek için uygun fiyatlı ve interneti az olmayan en iyi paket bu sanırım değil mi? Ocak 'ta zam gelmezse geçebilirim. Vodafone'nun internetini sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalladam -- 27 Aralık 2019; 22:16:6 >
  • Hazırkart Hoşgeldin 4 GB tarifesine geçmeyi düşünüyorum bende yeni Türkcell hat alarak. Yılbaşında zam gelir kesin. Sizce mantıklı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT benzeri için 22 tl öneriyor faturaya geçersem, Yılbaşından sonra fiyat aynı kalırsa 7gb lık versiyona geçerim fiyat dezavantajına rağmen.

• Bu pakette Bip ten her yöne ekstra ücret ödemeden konusabilirmiyim ?

• Ne zamana kadar geçerli bu kampanya.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    31 Mart 2020 tarihine kadar geçerli.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hocam vverdiğiniz linke göre fiyat 32 TL olmuş. net paketi de 7 gb .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceryeni

hocam vverdiğiniz linke göre fiyat 32 TL olmuş. net paketi de 7 gb .
    3+3 olan 30 tl 4+3 olan 32 tl.

İlk sayfadaki linklerden bahsediytorum.
  • Bu arada kampanya uzaması çok iyi oldu. Şubatta telekom taahhütüm bitiyor. Turkcell yada vodafone geçişi için güzel fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

anlaşılan turkcell çok kan kaybetti. kendim dahil çevremdeki bir çok kişi turkcell'in fahiş fiyatları yüzünden türk telekoma geçti. istanbul gibi büyük şehirlerde hiç bir sıkıntı yaşatmıyor.

mesela 15 gb 1000dk'yı 33 tl'ye kullanıyorum. turkcell ise 6 gb veriyor. neredeyse %60.
    Telekomda taahhüt bitiminde burnundan kıl aldırmamaya başladı. Bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Bu arada kampanya uzaması çok iyi oldu. Şubatta telekom taahhütüm bitiyor. Turkcell yada vodafone geçişi için güzel fırsat.
    Konu dışı bir sorum olacak.Vodafone dan bu paketlere geçiş yapacağım ama taahhüt ün bitimine bir kaç gün öncesinden geçiş yapabilir miyiz. Bu şekilde taahhütü bozdun diyerek karşıma fahiş bir son fatura çıkar mı acaba? Garanti olsun diye fatura kesim tarihinden bir kaç gün sonra mı geçmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: droll06

Konu dışı bir sorum olacak.Vodafone dan bu paketlere geçiş yapacağım ama taahhüt ün bitimine bir kaç gün öncesinden geçiş yapabilir miyiz. Bu şekilde taahhütü bozdun diyerek karşıma fahiş bir son fatura çıkar mı acaba? Garanti olsun diye fatura kesim tarihinden bir kaç gün sonra mı geçmem lazım.

Alıntıları Göster
    Burda yazan diğer arkadaşların söylediğine göre son fatura dönemi içerisinde cayma bedeli çıkmıyormuş.

Bende denemedim ama şubatta denicem. Son faturam 26 şubatta kesilecek ama ben 1 şubatta kontrol edicem.

Fahiş fatura çıkmamasını istiyosan emin olmak için ara müşteri hizmetlerini taahhüt bitmeden sor. Cayma bedeli şu an ne görünüyor diye. Onlar yanıt veriyorlar. Duruma göre geçersin yada vazgeçersin.

• yaklaşık 13-14 yıldır turkcell kullanıyorum. ilk başlarda tatillerde köyde olduğum için iyi çekiyor diye tercih ediyodum. 4 sene önce faturalıya geçiş yaptım ve şunu farkettim faturalı diye kazık yiyoruz. her sene aynı paket fiyat artıyor. şubat ayında bitecek taahhüt başka bir operatöre geçeceğim. faturasız olan arkadaşım benden daha fazla interneti daha ucuza kullanıyor. başka operatörden gelen daha iyi tarife daha ucuz. biz nasılsa turkcelliyiz diye itelemece.

• quote:

Orijinalden alıntı: vampyrotheutis

yaklaşık 13-14 yıldır turkcell kullanıyorum. ilk başlarda tatillerde köyde olduğum için iyi çekiyor diye tercih ediyodum. 4 sene önce faturalıya geçiş yaptım ve şunu farkettim faturalı diye kazık yiyoruz. her sene aynı paket fiyat artıyor. şubat ayında bitecek taahhüt başka bir operatöre geçeceğim. faturasız olan arkadaşım benden daha fazla interneti daha ucuza kullanıyor. başka operatörden gelen daha iyi tarife daha ucuz. biz nasılsa turkcelliyiz diye itelemece.
    Valla hocam onu bunu bilmem. Her sene operatör değiştirmek şart şu kurallara göre.

Çünkü ilk sene verdikleri süper fiyatı sonraki sene taahhüt bitiminde asla vermiyorlar. Mutlaka git-gel yapman gerekiyor başka operatörlere. 1 sene birinde diğer sene birinde takılmak en mantıklısı.

• Teşekkürler. Müşteri hizmetleri aradım. Evet son fatura döneminde olduğundan taahhüt bozulmadığını söyledi. Türkcelde başvurudan sonra 3 gün içinde hat geçişi tamamlanır demişti.

• aynen öyle hocam başka türlü olmayacak çünkü, başka operatörden gelene kıyak yapma mantığında hepsi. dolap beygiri gibi dolanacaz 3 operatör arasında artık.

• Turkcell de son ay dayım fatura kesim beklemem gerekiyor mu yoksa bu ay fatura bitmeden taşıyabilir miyim dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanboyer

Turkcell de son ay dayım fatura kesim beklemem gerekiyor mu yoksa bu ay fatura bitmeden taşıyabilir miyim dostlar
    Arayıp cayma bedeli olup olmadığını sorman yeterli. Cayma bedelin yoksa son ay içerisinde istediğin bi tarihte taşıyabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.