Şimdi Ara

Turkcell Faturasız'a İnternet Üzerinden Numara Taşıma Devri Başlamıştır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Faturasız'a İnternet Üzerinden Numara Taşıma Devri Başlamıştır!

Avantajlı Teklifler ile Turkcell Kalitesine Geçin

Yeni hat başvurusunda bulunan veya numarasını Turkcell kalitesine taşıyan müşterilerimize 8GB hediye ve Salla Kazan’da her ay ekstra 2GB kazanma garantisi.

www.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın Tam Zamanı!
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/numara-tasima

Taşıma talebinden sonra hattınızı istediğiniz Turkcell bayisinden teslim alabilirsiniz.

(Sadece mevcut hattınızı faturasız hatta taşıyabilirsiniz, yeni hat almak için hayla faturalı var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 16 Eylül 2020; 10:5:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayilerle sorunu olan arkadaşlar bu konu sizi ilgilendirebilir.

• Bu hediye gb lar sadece dijitalden numara taşıyanlara mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam, ama yine de hediye olacak zaten numara taşıma yaptığınız da bayiden yapsanız dahi

• Bir hattımı bayiden turkcell faturasıza geçirdim herhangi bir şey gelmedi aldigim paket harici ekstra bir şey gelmedi o yuzden sordum.

• Faturalı'ya yahut RaHat hatta geçtiğinizde hediyeler olmaktadır hocam

• Hocam atıyorum maksi plus paketine geçeceğim önce faturasıza geçip sonra pakete geçicem. Direkt değilde dolaylı olacak yani. Meraktan soruyorum bu geçişte de hediye gb lar olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 19 Eylül 2020; 21:16:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elbette hocam, olmaz olur mu

• Teşekkür ederim hocam merakımı giderdiniz.

• Rica ederim hocam, ne demek

• Faturasız'dan Faturalıya geçerken Online Taşımadan gelen internet paketleri silinmiyor mu? Sonuçta hediye/promosyon. Benim bildiğim siliniyor. En azından Türk Telekom'da öyle. Turkcell'de de bildiğim kadarıyla TL ile alınan var ise paketin kendisi o transfer ediliyor ama hediye paketler siliniyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 19 Eylül 2020; 22:57:16 >
  • Ben numaramı online olarak taşıdım 3 ay boyunca hiçbir paket almasam ve tl yüklemesem her 3 ay 2 gb hediye gelecek mi

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam, hattın açıldığı gün belli olur.

Çünkü internetten faturasız'a geçme dönemi yeni başladı, sistem de eksiklikler olabilir, dilerseniz faturasız dan memnun kalmazsanız faturalı'ya geçebilirsiniz. Faturalı da hediyeye doyarsınız.

• Turkcell faturasız'da iken hocam hediyeleriniz, paketleriniz varsa faturalı'ya geçerken silinir, zaten faturalı'ya geçince yeni hediyeler elde edersiniz

Onun haricinde hocam hattınız da TL var iken faturalı'ya geçerseniz, ön ödeme olarak faturanız dan düşer o TL'ler.

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • Hocam burada hediyeler olur dediniz. Normalde ondan sordum. Taşıma işlemini online yapsak oradaki gelen 8GB hediyesi maksi Plus'a geçince silinir benim bildiğim kadarıyla. Ondan sormuştum hocam.

• Evet hocam, silinir ama yeni hediyeler gelir, yanlışım varsa kusura bakmayın

• 8 gb ı bir ayda hepsinimi hediye ediyor yoksa aylık 2 şer gb verip 4 aymı hediye ediyor

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Faturasız için 20 25 tl arası 250 dakika 2gb İnterneti olan bir paket var mı

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    4 ay boyunca 2'şer GB hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.