Şimdi Ara

Turkcell Faturasız Hattı Üstüme Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Uzun süredir kullandığım bir hat var. Fakat hat babamın adına. Numarayı değiştirmek istemediğim için yeni hat açmak istemiyorum. Var olan hattı üzerime yapmak istiyorum.Reşitim ve babamla görüşmüyorum. Ancak gerekirse bir aracı ile ondan vekaletname alabilirim(sorun çıkarmazsa). İşlemler nasıl yapılıyor hat sahibi olmadan ne tür belgelerle hattı üstüme geçirebilirim?

• Hatsahibi ve talibi aynı anda bayide imza verecekler.
    Prosedürü budur.
    Baban olmayacaksa,ondan vekalet istersin,bayiden kendin de halledersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim
  • Ayrıca yerleşim yeri belgesi veya adınıza elektrik su vb. fatura götürmelisiniz, ayrıca bir dolu vergi alıyorlar. Ben vazgeçip kapattırmıştım.

• hocam hat sahibi kesinlikle olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

Hocam kucuk bir yerde yasıyosanız gidin durumunuzu anlatın bayiye araci gerek duymadan islemlerinizi yaparlar neden soyledim kucuk bi yerde yasiyosaniz dedim cunku siz bayideki kisiyi tanimasaniz bilmd bayide calisani mutlaka bir arkadasin akraban taniyodur ama babanin kesinlikle kimlik fotokobisi olmasi gerek

Kimse olmaz filan demesin ben avea subesinde bu sekilde hallettim :)

Hocam içime su serptiniz. Bir bayinin sahibi bizim akrabanın yakın arkadaşıymış.Umarım yardım ederler.Teşekkür ederim cevabınız için
  • Benim hattimda annemin ustune kayitli fakat 80 tl gibi bir ucret istemislerdi yaptirmamistim. Siz sordunuz mu ucretli mi diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturasız hat alıcam ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam gittim sordum yanlış duymadiysam 60 lira ucreti var dediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • howdeepisyourweb H kullanıcısına yanıt
    Aynı olaydan muzdaripim ama 2 hattım olduğu için sorun yok.
    Türkcell faturasız devretme 65 TL
    Türkcell faturalı devretme 55 TL
    Vodafone faturasız devretme 30 TL
    Tecrübe = Vodafone hattımı taşıdım aktif olunca devir alıcam üzerime geçen sene 20 TL'di pahalı diye devir yapmamıştım her sene pahalı oluyor.Türk telekom'a hiç sormadım pek önünden bile geçmem.

• Turkcell hat devir ücreti 64tl olması lazım ve bu sabittir ayrıca hat devri için numara ilk alındığında hangi operatördeyse o operatörde devredebilirsiniz. Örneğin 531 532 536 537 ile başlayan numaralar turkcell e ait olduğu icin sadece turkcell de devredilebilinir

• Şuan turkcell kullanıyorum. bende hattı kendi üzerimeme taşımak istemiştim fakat hattı ilk aldığım operatöre taşımam gerektiğini söylemişlerdi. Bu saçmalıktan dolayı taşıyamadım. Aycell bayisi bulursam taşıyacam.
  • kzsan kullanıcısına yanıt
    Hocam o kural kalktı istediğiniz operatör aracılığıyla hattınızı taşıyabilirsiniz.
    İyi bir bayi bulun bilgileri olmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.