Şimdi Ara

Turkcell Faturasız: Yıldız Paket 19TL'ye HerYöne 400 dakika +2000 SMS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
107.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

Aslında Güzel tarife turkcellde çalışmalara başladı gibi
    tabi ucuz internet paketide çıkarsalar hani 25 tlye toplam 500 mb da internet koyup bir paket yapsalar hemen geçerim:)

24 tl ye artı yüz mb alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Daha dün bayiye gidip gncturkcell gençplus tarifesine taşıma işlemi için başvurdum.Bakalım hat açıldığı zaman bu tarifeye geçebilicekmiyiz?

Geçersiniz, açıklamada şöyle diyor:

"Kampanyadan 15 Mart 2012’den itibaren numara taşıma ile Hazır Kart’a gelen bireysel aboneler, gelmelerini takip eden 360 gün boyunca yararlanabileceklerdir. Paket iptal edilmedikçe 360 gün boyunca 30 günde bir otomatik yenilenecektir. Gençtarife ve Gençplus tarifedeki aboneler, ek olarak Turkcell’lilerle 5.000 sms daha alacaklardır."

Ayrıca şöyle bir uyarı var:

"Turkcell’e numara taşımadan sonra 90 gün içinde pakete başvurmak gereklidir, paket iptal edilse de 90 gün geçmemiş olması koşulu aranacaktır."

İlave: Yıldız Paket’i kimler alabilir? sorusuna aşağıdaki yanıt verilmiş:

"Paketi 15 Mart 2012’den sonra numarasını taşıyarak Hazır Kart’a gelmiş müşterilerimiz alabilir. Yararlanmak isteyen müşterilerimizin son 90 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış olmaları, Hazır Kart’a geldikten sonra 90 gün içinde pakete başvurmuş olmaları gereklidir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anemon1 -- 3 Nisan 2012; 14:19:59 >

• güzel güzel turkcell tekrar kıpırdanmaya başladı fakat 2000 sms vereceğine 500sms ver de bari yanına ufaktan net paketi koy şöyle 500MB falan gene de yeterdi.

iyi iyi turkcell dvm et çalışmaya iyi şeyler yapacaksın. yok yapmazsan zaten faturalı genç tarifelileri kaçırdın milleti çek bari
  • 19TL'ye HerYöne 500 dakika +1000 SMS + 1gb internet Avea
    19TL'ye HerYöne 400 dakika +2000 SMS Turkcell Boyu yetmemiş 2000sms yapacağına 1000 yap yanına 500mb koysanda olurdu heyy turkcell. Hatta 250mb bile koysan yok satardın. Ama duyan kim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 3 Nisan 2012; 16:39:25 >
  • mevcut aboneler icin yok mu konusmali, sms li bir paket?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetsiz hiç olmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

mevcut aboneler icin yok mu konusmali, sms li bir paket?

bende merak ediyorum bunu neden mevcut aboneler için yapmadı ki
  • Aveanın taktiğini kullanmaya başladı turkcell yeni müşteriye var eskiye bişi yok. 400 dk 2000 sms 19 tl 10 tl de 500 mb internet olsa yani 29 tl hemen geçerdim ama böle olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

quote:

Çok açık, maksat kaçanları geri getirmek, dönen olurmu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

quote:

Çok açık, maksat kaçanları geri getirmek, dönen olurmu bilemem.

doğru ama dediğin gibi dönen olur mu? zor bence
  • İyiymiş vodafonedan aynı paraya 250 dk her yöne konuşuyorum buna geçeyim bari.
  • Biraz internet paketi olsaymış güzel bir fırsat olurdu.

Ona en yakın SMS ile çok fazla işi olmayanlar için internet paketli olanı Hoşgeldin Paketi gördüm (tarifeden bağımsız)

200dk + 100 SMS + 100MB >> 20TL (Hafta sonu Turkcell'e 600dk hediyeli)

Numarasını taşıyana +50 dk demişler.

Bizbize tarifesine de geçerse orada da her 20TL yüklemeye +60dk yazıyor zaten üstteki paket için her ay 20TL yüklemiş olunacağından o da 60dk heryöne hediye yazıyor. 200+50+60 = 310dk gibi birşey çıktı ama teorik hesaplama pratikte olur mu bilmem

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hos-geldin-paketi.aspx
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/hazirkart/Bizbize.aspx

• Turkcell'in 250 dk kampanyasından faydalanıyorum, 20 tl yükleyince bedava dk geliyor. 3 ay boyunca 9 tl ye 1 gb internet alacam, artı 12 tl ye 5000 sms. Toplamda 21 tl ye 250 dk+5000 sms+1 gb internet
  • neymiş efendm rekabet kurulu turkcellin ucuz paket çıkarmasına izin vermiyormuş diyordu bazı kesimler. Demekki isteyince çıkarabiliyorlarmış.
  • Aaa,internet yok demişsiniz..
    3 liraya sınırsız internetleri var ya
  • Ne yalan söyleyeyim Turkcell den böyle bir paket hiç beklemiyordum çok şaşırdım Turkcell de birşeyler değişmeye başlamış anlaşılan 4 çeker jeepin LPG li opsiyonları mı çıkıyor yoksa

Faturalı hatlarındaki tarifeler önceki Turkcell mantığıyla devam ediyor. Onlara da bir el atsalar güzel olacak

Bu arada Hoşgeldin paketi ile bu paket birlikte kullanılabiliyormuş. Bu kampanyaların tarife yerine seçimli paket olması güzel

• Hocam faturalıda da 21 TL'ye Her yöne 500 dakika çıktı
  • Aveadaki Sıkıntılar Nedeniyle Bende Geçişimi Tamamlıyorum Artık 400 DK bana Yetiyor Fakat İnternet Gerekli Bu Nedenle 19 TL + 29 TL (İlk 6 Ay 19 TL) 400 dk + 2000 SMS + 1 GB İnternet Yıllık Ortalama 43 TL
  • gecen yıl türkcellden vodafoneye geçmiştim 2400 dakika için bu ay bitti.Tekrar türkcelle mi geçsem
  • 1 hafta için avea bu pakete bi karşılık vermezse geçerim. İnternet de süper olurmuş ama bu şekliyle bile avea bal paketinden iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.