Şimdi Ara

Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
11
Favori
77.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işte bu durum tüm sınırsız tarifelerde var...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    30 cihaz eğer aynı anda bağlanma durumunda ise mantıklı sonuçta aynı anda bir evde 4-5 telefon 2-3 tv , 2-3 de pc/laptop bağlı olsa 10 küsür cihaz anca yapar ki bu sanırım dağıtımı engellemek için, ama 5tb bilemiyorum yine de zor dolar gibi her içeriği 4 7/24 seyredip steam den 50-100 oyunun güncellemeleri felan sürekli açık olsa 5tb ye ne kadar yaklaşılır ya da ne kadar dolar bilemiyorum ama cihaz bağlantı sayısı haricinde veri anlamında kısıtlam olması saçmalık bence eğer sınırsız diye satıyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

epic game ve steam bedava oyun verdikçe kota kalmaz... bluray ,solarını unutma...
    la hocam Modern Warfare (210GB), RDR2 (115GB), ve DCS (110GB) gibi oyunlar indirdiğim ay 1.3TB gördüm.

İşin gücün 24/7 durmadan oyun indirmekse o zaman 5TB'yi geçersin ama internetti her zamanki gibi doğal olarak kullanırsan, yoğun kullancı olsan bile, 5TB'ye yaklaşamazsın. Tabii bizim millet Vodafone 10TL sınırsız internet verince gec üstü telefondan 128kb internetle torrent yapan millet olduğu için 5TB'lik sınırlar az gelebilir

Er geç 5TB yetmeyecek ama şimdi gayet de yeterli. Sözde sınırsız pakette 5TB'lik sınır olması benim de hoşuma gitmiyor ama hiç bir aile bu kotayı kolay kolay geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 13 Eylül 2020; 0:34:50 >

• IG I kullanıcısına yanıt
    sen sadece bluray arşivi kaç TB yapar bi hesaplasan... adamlar sana sınırsız diye kotalı satıyor hemde gigabit fiyatından pahalı nasıl kullanacağına karışıp tehtid ediyor ama onu anlamıyorsunuz...
  • quote:

sen sadece bluray arşivi kaç TB yapar bi hesaplasan... adamlar sana sınırsız diye kotalı satıyor hemde gigabit fiyatından pahalı nasıl kullanacağına karışıp tehtid ediyor ama onu anlamıyorsunuz...
    Blu-Ray filmleri genellike 20GB oluyor. 50GB'lik de var 4Ksa. Yani korsan Blu-Ray filan indiriyorsan bunlar 5TB'lik kotanı yine aşmaz, anca 24/7 Blu-Ray indiriyorsan aşarsın. O zaman da izlemek için mi indiriyorsun yoksa indirmek için mi indiriyorsun diye sorarlar.
    İnternetten sürekli 20GB'lik Blu Ray mi indiriyorsunuz?

Blu-Rayleri yasal alıyorsan ve onu yedekliyorsan o zaman internetinden yemiyor, CD'den kopyalıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 13 Eylül 2020; 1:14:58 >

sen dar görüşlüsün arşiv dediğin 10 filmden olmaz 2000 ve katları sayılara ulaşır... 4K ve 8K içerikler kaç GB? + o diskler CD değil BluRay...
  • quote:

sen dar görüşlüsün arşiv dediğin 10 filmden olmaz 2000 ve katları sayılara ulaşır... 4K ve 8K içerikler kaç GB? + o diskler CD değil BluRay...
    Çok alınma la BluRay yerine CD kullandım diye

2000 filmlik arşivi 1 ay da mı indiriyorsun anlamadım?
    Film arşivi yavaş yavaş biriktirilir, var olan bir film arşivin varsa bir yerde tuttuğun merak etme o internetten yemiyor

Bide çok bilmiş bilmiş konuşuyorsan daha BluRay formatında 8K satılan film yok Resmi olarak 8K BluRay formatı bile yok. Bırak bunların hepsini 8K'da yayınlanmış film bile yok. Yakın tarihte 8K film de olmayacak gibi gözüküyor.

5TB 100GB'den hesapla kaçtane ediyor + indirme saatle dakikaya yapılmaz 7/24 yapılır... sen 8K olmaz san... arşivciler 8K için hazırlık yapmaya başladı bile...
  • quote:

5TB 100GB'den hesapla kaçtane ediyor + indirme saatle dakikaya yapılmaz 7/24 yapılır... sen 8K olmaz san... arşivciler 8K için hazırlık yapmaya başladı bile...
    he he 8K için hazırlık yapmış he he

ortada çıkacak film olsa inanırım çıkacak film bile yok
  • 200mbps paketine fazla talep var ama biraz beklemenizde fayda var turbo indir özelliğini öldüren bir paket olduğu için turbo indir hız limiti değişecek fiyatlarda değişcek tabi ama bence 50/20 daha mantıklı bir paket şuan için. Hız yetersiz kalırsa 100mbps turbo indir al 100/20 kullanınız :)
  • Yükseltin şu upload hızlarını hele bu zamanda çok gerekiyor online iş toplantılarında sorunlar yaşıyoruz yeter
  • sertyelteknoloji kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 100Mbps'lik paketi almayı düşünüyorum sizce beklesem mi yoksa elimi çabuk mu tutsam? Acelesi yok şu an için ama.
  • mit_27 M kullanıcısına yanıt
    Hocam tarife süreli yani ekime kadar mıydı kasıma kadarmıydı neydi. Ondan sonra tarifeyi kaldıracaklarmış. Bilginiz olsun. Açıklamasında yer alıyordu.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    O açıklamanın hiç doğru olduğu görmedim. Hiçbir zaman şu tarihe kadar geçerlidir dedikleri tarihte kampanya bitmedi. Hep uzatılıyor.
    Kaldırılacak, zam yapılacak olursa da o tarihten bağımsız aniden oluyor.
    Uçuran paket dedikleri kampanya da ay başında bitiyordu sözde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 14 Eylül 2020; 10:26:40 >
  • Aynen öyle tutan kampanyaları uzatıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleri tarihli işlemlerden başvurdum hala bekliyorum arasınlar diye. Kendilerini aradığımızda 2 saat telefonda bekliyoruz. Sevmiyorum.

• Bu tarifelerden birine geçenler fast.com'da hız testi yapabilir mi acaba ? sol altyapısı ile vodafone 100 mbit kullanıyorum fast.com'da 20-25 mbit arası çıkıyor hız netflixde kalite düşüşü yaşıyorum ara sıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Bu tarifelerden birine geçenler fast.com'da hız testi yapabilir mi acaba ? sol altyapısı ile vodafone 100 mbit kullanıyorum fast.com'da 20-25 mbit arası çıkıyor hız netflixde kalite düşüşü yaşıyorum ara sıra
    Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli)

• Arkadaşlar Tv plası iptal çekip 200 mbitlik kampanyaya geçmek istedim .. ilk başta geçebilirsiniz dediler ipyal dilekçem oluştu daha sonra Tekrar arandım bu seferde sistem izin vermiyor dediler .Ekip geldi ağabey sen hayatta bu hızı alamassın 200 mbitlik kampanya bile yokki.. Gülermisin ağlarmısın .. Peki altyapım destekliyormu dedim .Binanıza 1000 mbit geliyor ama Ordan dairenize cat6 ile geldiği için yine olmaz dedi,peki kendim fiber çektiriyim dedim kimse yapmaz Fttb seninki dediler... Bu işin çözümü yokmu arkadaşlar Çağ dışı hızlara mahkummuyuz biz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.