Şimdi Ara

Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
11
Favori
77.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k8s

Aynı yöntemi kullandım. Normalde upload 10 idi. Dün 5'e düştü. Aboneliği 7 Ocak'ta yaptığımı söyleyip yararlanmak istedim ama ne MH ne twitter olumlu dönüş yapmadı. Ben de bugün arayıp taahhüt yenilemek istediğimi söyledim ve yeniledim. Şu an 10Mbps.

Var olan aboneliği nasıl yenilediniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütü 10 gün önce yapmama rağmen yeniledim hocam. Arayıp taahhüt yenilemek istediğimi söyledim sadece. Upload-paket vs. katmadım. 2 dakikada yenilediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

Arayıp yenilemek istiyorum diyorsunuz, 2-3 dakikada teyit edip yeniliyorlar. Hemen 10 çıkıyor, en azından bundan sonra 10 garanti, geçici değil.

Alıntıları Göster

Zaten daha iyi paket gelirse geçebiliyoruz bildiğim kadarıyla.

• Teşekkürler bende aradım taahhüt yenileyip upload hızını 10 yaptılar Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) 

• 200mbps kullananlar memnunlar mı superonline altyapısından? turktelekom altyapısında millenicom fiber 100mbit kullanıyorum. bizim sitede superonline fiberi de varmış yeni aktif ettiler. 40 lira daha fazla verip 200mbps geçeyim diyorum.

sayfaların açılma hızı felan telekoma göre yoksa yavaş mı?

şu anki durum bu

Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli)
  • Bende sonuçlar bu şekilde. Upload 5 mbit'ti. Aradım taahhüt yenilemek istiyorum dedim. Hemen 10 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 17 Ocak 2021; 17:11:50 >
  • soran olmuştur Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) 

yardımcı olur musunuz? Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) 

ZXHN H267A modeme güncelleme geldi mi? Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) 

©2008-2019 ZTE Corporation. Tüm hakları saklıdır  |   ZXHN H267A V1.0 V1.0.1_TRT24

192.168.1.1 kullanıcı adı VE şifremi UNUTTUM Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli)  fabrika ayarlarına sıfırlamam mı gerekiyor? Sıfırlamadan bulmam mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 17 Ocak 2021; 17:25:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Bende sonuçlar bu şekilde. Upload 5 mbit'ti. Aradım taahhüt yenilemek istiyorum dedim. Hemen 10 oldu.

grit telekom nasıl 400mbit gosterı hızı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sy772

grit telekom nasıl 400mbit gosterı hızı :D

Alıntıları Göster

400 çıkmasının sebebini önceki sayfalarda açıklamışlardı. İndirme yaparken 200 mbps stabil veriyor.

""400 Mbps hız görünmesinin sebebi ise 3 farklı sunucuya bağlanırken hem dış sunuculara hem de Turkcell sunucularına bağlanması. Muhtemelen TV+ gibi servisleri kullanırken trafiği etkilememesi için yapılan bir şey.

Ping konusunda ise çok değişik. Bazı durumlarda TT'den iyi, bazılarında aynı, bazılarında ise TT daha düşük.""

• 2 yıl tahhütlü paketteyim, 20 ayı falan var. Şimdi buna (12 ay taahhütlü) geçmek istesem benim önceki taahhüt ne olur?

İkisinin de parasını isterler veya bir yerlerden ceza bindirirler diye tırsıyorum açıkçası. MH'ye boşuna sormuyorum çünkü aksini söylese bile güvenemeyeceğim. Kendi kafalarına eve teknik destek gönderip, prosedür diyerek evrak imzalatıp sonra faturaya 75TL teknik servis ücreti bindiren firma bunlar.

Bakır altyapı olsa 1 saniye uğraşmam şu fiberle. Babama netspeed bağlattım vdsl, yarı paraya benden fazla hız alıyor. Üstelik speedtestte ben 22ms alıyorum ping o 3ms alıyor Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) Evet gpon bağlantı 22ms, vdsl 3ms ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cordarone

2 yıl tahhütlü paketteyim, 20 ayı falan var. Şimdi buna (12 ay taahhütlü) geçmek istesem benim önceki taahhüt ne olur?

İkisinin de parasını isterler veya bir yerlerden ceza bindirirler diye tırsıyorum açıkçası. MH'ye boşuna sormuyorum çünkü aksini söylese bile güvenemeyeceğim. Kendi kafalarına eve teknik destek gönderip, prosedür diyerek evrak imzalatıp sonra faturaya 75TL teknik servis ücreti bindiren firma bunlar.

Bakır altyapı olsa 1 saniye uğraşmam şu fiberle. Babama netspeed bağlattım vdsl, yarı paraya benden fazla hız alıyor. Üstelik speedtestte ben 22ms alıyorum ping o 3ms alıyor  Evet gpon bağlantı 22ms, vdsl 3ms ciddiyim.

yanlışım yoksa 3 kere tarife değiştirme hakkınız var

imzaladığınız sözleşmeye bakın

tümden iptal ederseniz , indirimsiz fiyattan kaç ay kullandıysanız o fiyatı ödemek zorundasınız

indirimli 100 lira diyelim , indirimsizde 300 diyelim

kullandığınız ay kadar aradaki 200 lirayı ödeyip kapatabilirsiniz , he bu arada modem kurulum ücretini de kitleyecekler tümden iptal ettiğinizde

• Taahhüt yenileme olayından sonra ping değerlerinde değişiklik gören var mı?

Taahhüt yenilemeden önce her IP aldığında bloğa göre dengesizdi. Bazen yüksek bazen düşük değişiyordu. Ama taahhüt yenilediğimden beridir hangi blok gelirse gelsin ping eskisine göre çok iyi seviyede.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

400 çıkmasının sebebini önceki sayfalarda açıklamışlardı. İndirme yaparken 200 mbps stabil veriyor.

""400 Mbps hız görünmesinin sebebi ise 3 farklı sunucuya bağlanırken hem dış sunuculara hem de Turkcell sunucularına bağlanması. Muhtemelen TV+ gibi servisleri kullanırken trafiği etkilememesi için yapılan bir şey.

Ping konusunda ise çok değişik. Bazı durumlarda TT'den iyi, bazılarında aynı, bazılarında ise TT daha düşük.""

Alıntıları Göster

sadece superonlıne sunucularında boyle oluyor dıye bılıyordm

• quote:

Orijinalden alıntı: algkmn

200mbps kullananlar memnunlar mı superonline altyapısından? turktelekom altyapısında millenicom fiber 100mbit kullanıyorum. bizim sitede superonline fiberi de varmış yeni aktif ettiler. 40 lira daha fazla verip 200mbps geçeyim diyorum.

sayfaların açılma hızı felan telekoma göre yoksa yavaş mı?

şu anki durum bu

Memnunsanız hiç macera aramayın bence. Bir de taahhüt var. Geçmiş sayfalarda 200 lük paketi kullanan arkadaş telefon interneti kullandığını yazmış.

• Yıl 2021, halâ taahhüt denen saçmalık ile hizmet veriyorlar.

• Taahhüt yenileme olayını ben de kolay bit şekilde yaptım.Upload 10 mbps'ye çıktı.

• Bende taahüt yeniledim. 10 upload oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bir kerecik, bir kere bile 18 pingin altını görmedim..standart 18 çıkması tesadüf müdür..

Fiber 50 mb dw, 20 mb upload paket..superonline..izmir.

• Daha bir kerecik, bir kere bile 18 pingin altını görmedim..standart 18 çıkması tesadüf müdür..

Fiber 50 mb dw, 20 mb upload paket..superonline..izmir.

Ps4 te online oyun oynamaya çalışıyorum..rezalet..bir sorun var..nedir 1 senedir bulamıyorum..kabloyla bağlanıyorum..daha kötü..5ghz wifiyle bağlanıyorum..kötü..superonline seni kesinlikle yalnız bırakıyor..en ufak bir yardımları yok.arıza kaydı artırıyoruz.gelen çocuk modemin yanında telefondan hız testi yapıp gidiyor.. o kadar..

Apartmanda tt fiber de var..taahüdüm bitsin, ona geçmeyi düşünüyorum..superonline çook rezil.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.