Bildirim
Turkcell Fiber altyapı ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bizde binanın içine çektiler 2 yıl önce.50 mbit e kadar tarifesi kullanıyorum ve bazen 22 mbit bazen 45mbit alıyorum wi-fi ile ev içi.Gecen ay geçtim ttnet den Türkcelle ve oldukçada memnunum.75gb akk olmasına rağmen ve ayın 10.da kotayi doldurmama rağmen hız düşümü hala yaşamadım.Ping ise cs:go da ttnet de 75 iken Superonline da 45 görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 26 Haziran 2016; 12:55:05 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ertesi güne gelip bağlıyorlar... 150GB altı akk önermem... -
Evinize ayrı hat çekmeleri gerekiyor, genelde pek kısa sürmüyor. Belki binanıza hiç çekmeyedebilirler. Tüm apartmanla imza toplayıp başvurun. -
ama fiber kablo bağlanınca satış personeli apartmanı dolaşıp teklif sunuyor almak isteyen onu kaçırmasın... -
evimin yanına kapak koydular ama sadece baz istasyonu kullanıyor, evlere dağıtım yok ve düşünmüyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X