Şimdi Ara

Turkcell Fiber altyapı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturduğum yerde cadde boyunca süperonline (fiber) altyapısı çekiliyor hatta kablo döşemeleri bitti yavaş yavaş üstünü kapatıyorlar sorum şu ki altyapı çalışmaları bitince hemen geçebilir miyim yoksa ayrıca başka bi çalışma .. eve kadar ayrı bi altyapı çekme gibi blah blah olayları var mı ?

• Bizde binanın içine çektiler 2 yıl önce.50 mbit e kadar tarifesi kullanıyorum ve bazen 22 mbit bazen 45mbit alıyorum wi-fi ile ev içi.Gecen ay geçtim ttnet den Türkcelle ve oldukçada memnunum.75gb akk olmasına rağmen ve ayın 10.da kotayi doldurmama rağmen hız düşümü hala yaşamadım.Ping ise cs:go da ttnet de 75 iken Superonline da 45 görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 26 Haziran 2016; 12:55:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertesi güne gelip bağlıyorlar... 150GB altı akk önermem...
  • GhostBf58 G kullanıcısına yanıt
    Evinize ayrı hat çekmeleri gerekiyor, genelde pek kısa sürmüyor. Belki binanıza hiç çekmeyedebilirler. Tüm apartmanla imza toplayıp başvurun.
  • just4w0n kullanıcısına yanıt
    ama fiber kablo bağlanınca satış personeli apartmanı dolaşıp teklif sunuyor almak isteyen onu kaçırmasın...
  • evimin yanına kapak koydular ama sadece baz istasyonu kullanıyor, evlere dağıtım yok ve düşünmüyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.