Şimdi Ara

Turkcell Garanti Memnuniyetsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony XPERIA Z2 telefonu suya sokulabilir ve en fazla 30 saniye su altında tutulabilir diye okumuştum(Turkcell yetkilileri tarafından buna dair hiçbir şekilde bilgi verilmedi). İlk deneyimi yapmak üzere telefonumu en fazla 30cm su altına denedim(hiçbir kapak açık değildi) ve ardından bozuldu. Bunun üzerine "mikrofonu çalışmıyor, ses alamıyorum" şikayetiyle garantiye verdim. Geri geldiğinde birkaç dakika çalıştı sonra tekrar bozulunca (ses gidip geliyor, telefon kapanıyor) geri vermek zorunda kaldım. Bu kez de yazılımı geri yükleyip vermişsler, seslerde herhangi bir sıkıntısı yok ancak kamera çöktü yazıyor ve "Maalesef Kamera Durdu" hatasını alıyorum. Hiçbir şekilde telefonun kamerasını kullanamıyorum. Ki sırf suya dayanabilir ve kamerası iyi diye aldığım bir telefon. Turkcell'in Garanti Hizmetlerinden kesinlikle şikayetçiyim ve bunu yapana kadar sürekli memnun olmadığımı dile getiriyor olacağım.
     Turkcell Garanti Memnuniyetsizliği

• Tekrar sorununuzu belirtin, yardımcı olacaklardır.
    Hem üretici hemde yetkili servise güvenmediğim için telefonumu (Z3) asla suya sokmadım. Elektroniğe su değdirilmez mantığındayım. Su akar yolunu bulur, içeri bir yere nüksettiyse uğraş dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ile ne alaka onu cozemedim

Turkcell sadece satici garanti firmasi ayridir

Araba aliyosun kaza yapinca satanami gidersin servisemi bunu coz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 1 Temmuz 2016; 12:59:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romanadamita34 R kullanıcısına yanıt
    Türkcell'e verirseniz o firmada Sony garanti servisine gönderir sadece aradaki görevi oynar siz direk Sony yetkili servise verirseniz daha kısa sürede sorununuz çözülür.
    Ayrıca bir çok kullanıcı arkadaşlar su geçirmeyen telefona su geldi diye kullanıcı hatası diye geri yollandığını gördüm böyle özelliklere inanıp suya sokmayın.
    Samsung'da aynı durumu yaşadım elimi yıkarken bir denedim telefon kapandı.Telefonu kurutup 1-2 gün pirinç'e yatırdım düzeldi mümkün olduğunca elektronik cihazları suya sokmayın.
  • dayanıklı diyor su geçirmez demiyor... fark var...
  • Turkcell yetkilileri bilgi vermemiş, üzerine nereden okunduğu belli olmayan bir suya dayanıklılık notu. Kusura bakmayın da %100 su geçirmez dense ben yine elektronik bir cihazı suya sokmam. Yapmayın böyle şeyler.
  • Sony telefonlarına türkiye de telesevice bakıyor sanırım.En dandik servislerden birisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanım klavuzunda bu bilgi yer alıyor mu ?

turkcell'e 30 saniye tuttuğunu daha fazla tutmadığını nasıl kanıtlayacaksın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.