Şimdi Ara

TURKCELL GİZLİ ZAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir uygulama bilmeyenler için. Telefona kalan kontör ekranında geldiğinden ilgi çekmeyebilir.

40 krş olan bütün sayaçlar artık 41,5

Geçen ayda aylık 1200 dakika konuşma limitini 800 dakikaya indirdikten sonra limit aşımındaki dakikası 40 krş uygulaması da artık 41.5 krş.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/genctarife

• sitesinde ve forumda yayinlandi.

bu zammin gizli olan kismi neresi :)
  • zaten tlye geçerken zammın kralını yapmışlardı indireceklerine iyice bindirmişler.. türksele
  • karları düşünce mecbur kaldılar.ama bilmiyorlarki onlar böyle zam yaptıkça onlardan kaçan insan sayısı artacak.
  • Bende farkettim şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal
    karları düşünce mecbur kaldılar.ama bilmiyorlarki onlar böyle zam yaptıkça onlardan kaçan insan sayısı artacak.

aynen benimde aklıma bu geldi.. nasıl mantıktır düşen kar ı arttırmak için zam yapmak. Turkcell'i zor günler bekliyor. Umarım yıllarca milleti sömürmelerinin sonucuna katlanırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avea da operatör o kar etmiyo o zaman
    Yüzde 70 ucuz 1 gb internet yüzde 25 ucuz a 1000 dk tarifesi var aveanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

karları düşünce mecbur kaldılar.ama bilmiyorlarki onlar böyle zam yaptıkça onlardan kaçan insan sayısı artacak.

hayır kar ediyorlarda az geliyor onlara.. adam çocuklarına ferrari alacağına porshe almaya mecbur kalınca zam yapıyorlar... olay bu yoksa açlık sıkıntısı mı baş gösteriyor sanki.. hepsi aç gözlülük.. insanın ne kadar parası olursa o kadar çok ister...

kocaman

• Ne aç göziüler yahu.
  • şu cayma bedelli askerlik olmasa 1 dk durmam Tükrselde
  • Bilgilendirme amaçlı olsun istedim konunun açıldığını fark etmedim, ayrıca Nar kampanyası için her yüklememde siteye girmeme rağmen hiç rastlamadım. Özellikle bu Cep Anayasası muhabbeti üzerine böyle şeyler çok moral bozucu. Daha geçen ay 1200 dakika olan indirimli konuşma sınırını 800 dakikaya indirmişlerken demekki yeterli tepki verilmedi bir de üzerine tarife zammı uyguluyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.