zaten tlye geçerken zammın kralını yapmışlardı indireceklerine iyice bindirmişler.. türksele
karları düşünce mecbur kaldılar.ama bilmiyorlarki onlar böyle zam yaptıkça onlardan kaçan insan sayısı artacak.
Bende farkettim şaşırdım
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal karları düşünce mecbur kaldılar.ama bilmiyorlarki onlar böyle zam yaptıkça onlardan kaçan insan sayısı artacak.
aynen benimde aklıma bu geldi.. nasıl mantıktır düşen kar ı arttırmak için zam yapmak. Turkcell'i zor günler bekliyor. Umarım yıllarca milleti sömürmelerinin sonucuna katlanırlar.
avea da operatör o kar etmiyo o zaman Yüzde 70 ucuz 1 gb internet yüzde 25 ucuz a 1000 dk tarifesi var aveanin
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
karları düşünce mecbur kaldılar.ama bilmiyorlarki onlar böyle zam yaptıkça onlardan kaçan insan sayısı artacak.
hayır kar ediyorlarda az geliyor onlara.. adam çocuklarına ferrari alacağına porshe almaya mecbur kalınca zam yapıyorlar... olay bu yoksa açlık sıkıntısı mı baş gösteriyor sanki.. hepsi aç gözlülük.. insanın ne kadar parası olursa o kadar çok ister...
kocaman
Ne aç göziüler yahu.
şu cayma bedelli askerlik olmasa 1 dk durmam Tükrselde
Bilgilendirme amaçlı olsun istedim konunun açıldığını fark etmedim, ayrıca Nar kampanyası için her yüklememde siteye girmeme rağmen hiç rastlamadım. Özellikle bu Cep Anayasası muhabbeti üzerine böyle şeyler çok moral bozucu. Daha geçen ay 1200 dakika olan indirimli konuşma sınırını 800 dakikaya indirmişlerken demekki yeterli tepki verilmedi bir de üzerine tarife zammı uyguluyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme