Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
58
Favori
161.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Şebeke geldiği an açılmış demektir, ki ne zaman açılacağıyla ilgili mesajı atıyorlar.
    ben lifecell 5 gb tarifesinden geçiş yaptım. 90 gün dolmadı. tarife değişikliğini anlayabileceğim bi yöntem var mı?
  • maverick15 kullanıcısına yanıt
    Uygulamada ancak gözükürse gözükür. Faturalı hatlarda belli oluyor ama faturasız kullanmadığım için nasıl işliyor bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam lifecell pakedim var şu an 2 eylülde bitecek. Şimdi ben diğer kampanyaya geçmek için sms atsam bu ay lifecell pakedime devam edebilir miyim yoksa silinir mi? 90 gün dolmasın diye beklemek istemiyorum

• Steriyud S kullanıcısına yanıt
    Hocam inan ne desem yalan olur.

• Bu tarifeyi kullanabilmek için turkcellden başka bir operatöre geçiş sağlasam kaç gün durmam gerekli?

• Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    30 günü doldurman gerek.

Teşekkürler hocam

• Hocam TT'de 31 gün kalıp geçiş yaptım GNC Avantaj oldu ama eski operatörden 12 tl vergi borcu görünüyor 1 ay için nasıl bu kadar oluyor bilgin var mı
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Kalan ayların tamamıdır hocam.

• Şidmi hem Turkcell'e hem de TT'ye ikisine birden mi vergi vereceğim ?
  • quote:

Kalan ayların tamamıdır hocam.
    Şuan Türk Telekom kullanıyorum hocam yarın gidip numaramı Turkcell'e taşısam bu tarifeden yararlanabilir miyim?

edit: 2 senedir falan Türk Telekom'dayım fakat Turkcell'e geçeceğim paketler uyarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 15 Ağustos 2019; 22:14:29 >
  • Evet 25 yaş altı TC bulursan faydalanabilirsin.

Ben daha bugün Turkcell e geçtim sizce bende ilk etapta Lifecell 5 Gb kullanıp daha sonra Gnc 6 Avantaj a geçsem haydi gelden faydalanabilirmiyim yoksa arkadaş Turkcell e geçiş tarihi daha önce olduğu için mi Haydi gelin muaflığı ona vurmadı ? Biliyorsunuz normalde Gnc ye haydi geli kapattılar
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Denenirse net birşey söylenir aslında. İle ozel kampanya devam eder onda sorun yok ama haydi gel'in bu pakete geçişte artık devam etmemesi lazım. Çünki açık açık bunu belirtmişler.

Dediğim gibi haydi gel için deneyen olursa hepimiz net bilgi almış oluruz.

Bence de olmaz hocam adamlar ayrı bir madde olarak yazmışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Denenirse net birşey söylenir aslında. İle ozel kampanya devam eder onda sorun yok ama haydi gel'in bu pakete geçişte artık devam etmemesi lazım. Çünki açık açık bunu belirtmişler.

Dediğim gibi haydi gel için deneyen olursa hepimiz net bilgi almış oluruz.
    6 Ağustos sonrasında Lifecell Hoşgeldin 5 Gb pakedi alıp bir sonraki ay Gnc Avantaj 6 ya geçen arkadaşlar daha net bilgi verebilir yani bunun cevabı gelecek ay netleşecektir.

Veya 6 Ağustos'tan sonra Turkcell e yeni gelip Lifecell 5 Gb kullanan ama Gnc Avantaj'a geçmek isteyenler gelecek ayı beklemeden Gnc Avantaj 6 ya geçebilir. Gnc Avantaja geçtiğinde Lifecell den kalan hakları silinmiyor yine dönem sonuna kadar kullanmaya devam edebiliyor. Böylece iki pakettende faydalanabiliyorlar. İşte bunu yapan biri (6 Ağustos'tan sonra) bize net cevap verebilir Lifecell 5 den, Gnc Avantaj'a geçildiğinde sistemde açık olurmu yinede haydi gel tanımlanmaya devam edilirmi öğrenmiş oluruz.

• Merhaba arkadaşlar, Adana, Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa bu iller mi geçerli acaba?

Arkadaşlar hattınız yeni sıfır alındıysa
    3 ay yani 90 gün bekleme zorunluluğunuz var ama hattınız 90 günü geçtiyse diğer operatöre geçip hat sinyal aldıktan sonra hemen başvuru yapıp 4 gün içinde başka operatöre geçebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.