Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
58
Favori
161.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haydi gelden 1 gb gelmedi demek için girmiştim şansa bak ki taşıma bugün oldu ve bu hakkı bizden almışlar.
    GAriptir ki ile özel mesajını attım talep alındı cevabı geldi ancak kayıt için bi cevap gelmedi acaba bunu da mı aldılar diye düşünmüyor değilim. belkide sabah mesai başlayınca mı verecekler yine umudumu kaybetmeyeyim, bilen varsa aydınlatırsa saevinirim
  • Hattı taşıdık GNÇ ye üye olduk. pakedi almak için nereye mesaj atıyoruz. Dijital Operatörden olamadım. illa TiM e mi gitmek gerekli?
  • by_nisay B kullanıcısına yanıt
    GNC AVANTAJ 6GB yaz 2200’a gönder hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagok

Hocam yeni geçenler için arkadaşını davet ederek ek 6gb internet kazanılabilir Detaylar
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/senyapdiye-davet-et-kazan?place=banner-2
    Artı olarak bu kampanyadan da yararlanılabilir miyiz ki ?

( haydi gel + ile öze + senyapdiye davet )

• Gnc Avantaj da tv plus var mıydı ?

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Normalde 35₺ üstü paket yüklemek lazım diyor. Benim numara taşıyan olarak, 2gb paket yüklendi. Davet edene hala gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Normalde 35₺ üstü paket yüklemek lazım diyor. Benim numara taşıyan olarak, 2gb paket yüklendi. Davet edene hala gelmedi.
    Siz hangi tarifeyi kullanıyorsunuz şu an ? Size 3 kamoanyadaki fayda da tanımlandı mı yani ?

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    GNÇ Avantaj 6 kullanıyorum, haydi gel olmuyor pardon.
    İle özel 2gb oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 9 Ağustos 2019; 12:13:41 >
  • by_nisay B kullanıcısına yanıt
    Hattı taşıdıktan sonra genç üyeyi nasıl yaptınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AYINTAP999 A kullanıcısına yanıt
    Hattı taşırken diyolar zaten, bu gnc paket tc gerekli diye. o anda verdik. diger türlü ise, dijital operatöre girin. sol üstteki giriş kısmında kimlik bilgileri gibi bir başlık olmalı oradan hallediliyor diye biliyorum. diger hattımı öyle yaptıydım önceleri. güncel bilgilyi arkdaşlar yazacaktır. deneyin bi.
  • tt.us kullanıcısına yanıt
    Sizin geldi mi, ben de yeni geçiş yaptım sms gönderdim ancak bilgi yok.

İle özel 2gb kazanımı hemen yüklenmiyor mu, katılım alındı dedi ancak gelen olmadı, bilgisi olan arkadaşlar var mı bu konuda
  • Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYINTAP999 -- 9 Ağustos 2019; 16:34:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

Sizin geldi mi, ben de yeni geçiş yaptım sms gönderdim ancak bilgi yok.

İle özel 2gb kazanımı hemen yüklenmiyor mu, katılım alındı dedi ancak gelen olmadı, bilgisi olan arkadaşlar var mı bu konuda
    Aynı durum bende de var önce başvurunuz alındı diyordu ben inatla bı kaç kere attım sonra bu kampanyaya bir kez katılabilirsiniz diye mesaj geldi ama gelen internet olmadı

• AYINTAP999 A kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada konuyu açan arkadas (nickini unuttum kusura bakmasın) açıklamış ben o talimatlara uyarak yaptım oldu. Yeri gelmişken konu sahibine de teşekkür ederim

• Bi kaç hediyesi vardı bu paketin ama iyice ..okunu çıkardı trcell. Vodafone 750 dk + 7gb 27 TL bizi bekler.

• Bu pakedi kullanan birisi kalan kullanimlarinin ekran görüntüsünü atabilirmi ? Dergilik falan ne var net görelim. Ben Tv plus yok diyebiliyorum diger malum forumda var diyenler var. Ekran görüntüsünü atarsaniz sevinirim

• il özel 2gb gelmedi müsteri hizmetlerine sorayım dedim bi insan oğluna bağlanamadım nasıl çözeriz bunu ?
  • Arkadaşlar geçişi yaptım. Pakedi illa TİMden yapmak gerekti. Yukarılarda da bahsini etmiştim.
    +olarak 1gb ve 250dk hediye verdi

Önemli bir sorum var. Ben vodafondan geçiş yaptım telsiz borcum olmamasına ragmen 11,30₺ telsiz bildirim borcu aktarmış turkcell.e böyle şerefsiz operatör görmedim ben. Durumu yaşayan ve bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.