Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.055
Cevap
58
Favori
161.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTde bugün hattım açıldı vodafonden geçiş yapmıştım bugün tekrar geçebilirmiyim turkcele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyadan faydalanabilmek için farklı bir operatörde 30 günü doldurmak yeterli.

• koloccini kullanıcısına yanıt
    Başvuru anında kesinlikle 30 gün dolmuş olması gerek. Tabi yine de garantiye almak için 31 veya 32. gün başvuru yapılırsa geçiş süreci vs. derken 35 günü bulacağı için rahat rahat faydalanabilirsin. Ucu ucuna yapmaya gerek yok, bir bakmışsın anında hat taşınmış

• bugün gittim time doğrudan faturalı kitlemeye çalıştılar "hayır sadece hiç bir paket yapmadan köntörlü istiyorum" deyince "ön ödemeli simkart bitmiş haftasonundan çıkınca" fln dedi. bakalım yarın bir de başka bir timi deneyecem olmazsa aynı yere gelip geçiş isteyecem yok derse arayıp şikayet ederim sim kartı yokmuş buranın neden göndermediniz 2 gündür diye
  • tt.us kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla her pazartesi sabahı bayiilere faturalı/faturasız/yedek simkartlar Turkcell tarafından gönderiliyor.

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Ben bu sim kartlardaki faturalı-faturasız muhabbetinin olduğunu düşünmüyordum başımdan 3-4 ay önce geçen bir olayda bunu ispatladı. Aynen bayide geçen olayı anlatıyorum.
    İstanbul bahçeşehirde yol üzerinde bir bayiye girdim numara taşımak istiyorum dedim tabi buyrun siz oturun ben geliyorum dedi. Elinde bir tablet ve sim kartla geldi yanıma. Bu zamana kadar aramızda herhangi bir tarife muhabbeti geçmedi. Kimlik bilgilerini girerken nasıl bir tarife istersiniz dedi faturasız olsun yedek hattım bu dedim tamam deyip faturasız standart tarife girişini yaptı bu süreçte elindeki sim kart aynen duruyordu işlem sonunda sim kart kodunu tablete tarattı işlem sonuçlandı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haydi gel ve ile özeli de ekleyince efsane tarife olmuş, kim 1 gb ister ve salla kazandan geleceklerle beraber bu fiyata daha ne olsun diyorum.

gelecek ay tt de taahhüt bitiyor, geçen arayıp bana yüksek fiyattan yeni taahhüt öneriyor uyanıklar, buna geçmek en mantıklısı şu anda.

• Dün çocuğun hattını taşıdım. Faturasız olacak dedim,sıkıntısız şekilde işlemi yaptı. Mesaj geldi yarın hat açılacakmış.
    Önce dijital öperatör üzerinden gnç kaydı yapıp tarife için mesaj atmak gerekiyor sanırım. Kayseri de olduğum için ile özelden yararlanamıyorum heralde. Haydi gel için ekstra bişey yapmak gerekiyormu acaba?

• Bende 40 gün önce lifecelle geçtim şimdi ilinci dönemin ortaındsyım haklarım kaybolurmu buna geçsem

• 35 tl üzeri yüklersek 2 gb veriyor diyor haydi gel in şartlarında. Neden 1 gb demiş herkes?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 6 Ağustos 2019; 13:10:15 >
  • Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    Paket 34 tl.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Paketle bir alakası var mı? Öğrenmek için soruyorum. Nasıl olsa 34 paket ve 2 küsür de vergi keseceği için bi ay 40 öteki ay 35 yüklemiş oluruz. 2 gb olması lazım sanırım hediyenin.

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    35 tl ve üstü paket yüklemesi yapılırsa (lifecell hoşgeldin 5gb gibi) haydi gel'den 2gb veriliyor. Bu paket 34 tl olduğu için 1gb veriyor.

Yüklediğin miktar değil aldığın paket ne geleceğini belirliyor. Turkcell'in çakallıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 6 Ağustos 2019; 14:47:55 >
  • faturasız hatlardaki internet paketinin faturalı hatlara göre çabuk bitmesi gibi bir durum söz konusu mudur? Özellikle Turkcell özelinde soruyorum arkadaşlar.
    Hocam bu paket haydi gel ile 10 GB mı oluyor ?

Hocam ben de her ay 35 yüklerim 2 gb alırım diye düşünmüştüm cidden çakallık

• riveryilmaz kullanıcısına yanıt
    Evet 7+3 oluyor.

Sağ olun hocam bilgilendirme için. Türktelekomda taahhütümün bitmesine 50 gün var. Sanırım son 1 ay kala geçiş yaparsam ceza çıkmıyor. 20 gün sonra hemen geçeyim buna. Tabi o zamana kadar paketi kaldırmazlarsa. Ayrıca sanırım 25 yaş altı tc kullanmamız gerekecek.

👍

• Türkcell bayideki görevli bunun yalnızca 1 aylık bir paket olduğunu söyledi ve operatör değişikliğini yapmak istemedi böyle bir durum var mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.