Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
58
Favori
161.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eş, dost, çocuk, yeğen vs varsa onun TC kullanabilirsin. Bir alt sınır veya soyisim şartı falan yok bilgin olsun.

Paket 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brahmi26 B kullanıcısına yanıt
    Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brahmi26 B kullanıcısına yanıt
    Kriterleri sağlayarak, kampanyaya başvuran müşteriler, paketin aylık bedeli karşılığında 12 ay boyunca bu paketten faydalanabileceklerdir.

GNÇ Avantaj 6GB kampanyasına, SMS kanalından yapılan katılımlarda, kampanya iptal edilmedikçe, paket 30 günde bir otomatik olarak 12 ay yenilenecektir. Kampanyanın yenilenmesi sırasında hatta bakiye olmaması durumunda, bakiye bulana kadar sistem 60 gün boyunca denemeye devam edecektir. 60 gün boyunca yeterli bakiye bulunmadığında paket iptal edilir. İptal durumunda, abonelerin kampanyadan faydalanmak için tekrar başvuruda bulunmaları gerekir. SMS kanalından yapılan katılımlarda, paket aynı ay içinde 1 kez alınabilir.

• Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için...

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hocam tanımlama derken nasıl oluyor ben vodafone um turkcell e geçirip hattı 10 yaşındaki yeğenime tanımlayabilir miyim
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Evet uygulamadan tanımlayabilirsin.

• Haydi gel bugünden itibaren bu tarife için geçerli değilmiş.

• htepeli kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi okudum

• Haydi gel'den üzücü haber

Lifecell in önünü kesti tabi bu Gnc Avantaj..

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 6 Ağustos 2019; 22:15:15 >

• 1GB alabilen illa ki olmuştur, kısmet. Zaten içerik fiyata göre anormal bence.

• Lifecell 5 GB 35 ₺ şu an daha avantajlı gibi 5 GB + HAYDİ GEL 2GB + İLE OZEL 2 GB + FACE TWİTTER 2 GB + UYGULAMALARDA 20 GB TV VE FİZY ARADA LAZİM OLUYOR

• emre20863 E kullanıcısına yanıt
    Lifecell de fizy için interneti veriyor üyelik pakedi vermiyor.
    Gnc avantajda Fizy için paket veriyor internetinide veriyordu
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Hangisi daha mantıklı üsdat geçiş yapacağım da konyadayım +2gb ile özel hakkimda var

• htepeli kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş ya şansa bak. 07.08.2019 yani yarın geçişim tamamlanıyordu

Neyse artık kısmet

• Bende yarın geçecektim, kötü oldu.
    Şimdi hangisi daha mantıklı?
    Gnç Avantaj mı Life cel 5 mi?

• emre20863 E kullanıcısına yanıt
    Gnc Avantaj 6 Gb pakedi = 750 Dk + 250 Sms + 8 Gb ( 6 Gb + 2 ile özel ) + 3 Gb Sosyal medya için = 34 TL.

İnternet toplam 11 Gb yani. Lifecell de olsa 5 Gb + 2 haydi gel + 2 ile özel + 2 Gb sadece twitter ve facebook için = yine 11 Gb.
    Facebook ve Twitter ı sık kullanmıyorsanız Lifecell deki 2 gb sosyal medyası çöp olmuş olur. Gnc avantajda sosyal medya faydasında Instagram ve Youtube da dahil olacağı için çöp olma ihtimali yok gibi.
    Kısacası karar verilmesi gereken nokta ne kadar sosyal medyaya bağlı olduğunuz. Birisinin ham haliyle 8 Gb diğerinden 9 Gb olarak faydalanacaksınız. Sosyal medyada çok zaman geçiriyorsanız ham pakedin anlamı kalmıyor zaten sosyal medyada yiyorsun interneti
    8 Gb + 3 Gb vs 9 gb + 2 Gb ikiside toplamda aynı 11 Gb ama kullanım alanınıza göre değişir avantajlı olma durumu. Youtube ve Instagram kullanıyorsanız hala Gnc Avantaj daha iyi (İle özel faydanız olduğu için o da olmasa Lifecell derdim tabiki)

• 1 gb ı çok gördü turkcell

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün geçiş yaptım. Fizy e giriş yaptığımda 1 aylık ücretsiz başlangıç yaptı. Normalde tarife detayında ben ücretsiz fizy paketi görmüştüm. Bunu başlatmak için birşey mi yapmam gerekiyor?

• bgkn kullanıcısına yanıt
    Herkese başlangıç üyeliği veriyor, istersen ücretini verip premium'a yükseltebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.