Şimdi Ara

Turkcell, GOLD müşterilerine aptal yerine koyuyor,bizbize kamuya yarı fiyatına daha fazla dakika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tüketicilerinizin istekleri ve talepleri doğrultusunda tarifeler çıkardığınızı görmekteyim ancak tarifeler arasındaki çelişkileri umarım dikkate alıyorsunuz.

1-Şu anda Turkcell Herkesle 600 Paketi kullanıyorum (Haziran ayı sonuna kadar Turkcell'lere 5000 dakika veriliyor) Bu hizmetin bedeli olarak 79 TL civarında bir para ödüyorum
    http://www.turkcell.com.tr/platinumgold/turkcellgold/turkcellgolddunyaniz linki mevcuttur.

2-Ancak Kamu hizmetinde de aboneleriniz mevcuttur bunlar için yeni ürünler piyasaya sürüyorsunuz. En son çok güzel bir hizmet sunmuşsunuz
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/bizbizekamu Heryöne 1200 dakika 35 TL tarifede 01.01.2011 tarihine kadar geçerli.

Sorularım
    Gold müşterileri verdiğiniz güzel hizmetler vardır mutlaka ancak yukardaki tabloya bakınca
    Gold Müşteri: 600 dakika herkesle toplam 79 TL
    Bizbize Kamu 1200 dakika herkesle toplam 35 YT
    Gold hem çok para verecek hemde daha az süre konuşacak.
    Böyle yapınca gold müşterilerinizi aptal yerine koymuyor musunzu onları soyulacak bir kişi olarak görmenizi şiddetle kınıyorum.
    Aylık iki tarife arasında 44 TL fark olmaktadır ve Kamu tarifsine 600 dakika daha fazla veriyorsunzu. Yıllık olarak 500 civarında daha az ödemek için kamuya geçmek lazım galiba ne dersenizzz

NOT: Yapılması gereken o zaman yarın gideceğiz bir tane kamu hattı alacağız, daha ucuza ve daha uzun süre konuşmaya sahip olacağız anlamı çıkıyor.

• ama o 1200 dk hepsi turkcell de var

GOLD için 5000 dk sadece turkcell ayrıca

ve GOLD olduğunuz için başka avantajlardan da faydalabiliyorsunuz yol yardımı özel müşteri hiz. temsilcisi gibi. Gold farklı. Bu fark bence normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

ama o 1200 dk hepsi turkcell de var

ve GOLD olduğunuz için başka avantajlardan da faydalabiliyorsunuz yol yardımı özel müşteri hiz. temsilcisi gibi. Gold farklı. Bu fark bence normal

Bence hiç normal değil. Yol yardım ve direk müşteri hizmetleriyle görüşmenin yansıması 2 kat mı olmalı...
  • Belde gold tarifedeyim ve az önce aradım müşteri hizmetlerini 3 ay bedava almıştım kamuya geçersem cayma bedeli gelir mi diye ama bilmiyorlar... Görüştüğüm arkadaş arayıp bana dönecekmiş...

Eğer cayma bedeli varsa ve benim ödediğim rakamı indirmezlerse o cezayı ödeyip komple kapatacağım hattı ve vodafone a geçeceğim... Acayip sinir oldum yaw...
  • quote:

ama o 1200 dk hepsi turkcell de var

Bu ne demek ki ?
  • merak ediyorum ben de bu durumu sizin gibi, m.h. arayınca buraya yazarsanız sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: java

Belde gold tarifedeyim ve az önce aradım müşteri hizmetlerini 3 ay bedava almıştım kamuya geçersem cayma bedeli gelir mi diye ama bilmiyorlar... Görüştüğüm arkadaş arayıp bana dönecekmiş...

Eğer cayma bedeli varsa ve benim ödediğim rakamı indirmezlerse o cezayı ödeyip komple kapatacağım hattı ve vodafone a geçeceğim... Acayip sinir oldum yaw...
  • Arkadaşlar sevgili Turkcell bizi keriz yerine koyma kararı almış... Kesin olarak Bizbize Kamu tarşfesine geçenlere 474 TL cayma bedeli yansıyacakmış...

Yarın ilk iş gidip hattın tamamen iptalini isteyeceğim extradan... Vodafone hattımı kullanmaya başlayacağım bahaneyle iPhone felan verirler belki...

Bu kazıklanmanın karşılıksız kalmaması dileğiyle...

Edit : önceki mesajımda 3 ay bedava kampanyası ile 12 ay taahhüt alındığını yazmıştım...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gold olmak ayrıcalıkdır (ben almin kalsın ) ayrıcalıklar pahalıdır hem özel hizmet alayım hemde diğer müşterilerden ucuz olsun .. e haliyle pahalı olucak

birde bu tarifede avea nın sınırsız tarifesi gibi atlanmış bu tarifeyi alanlar 1200 dakikayı diğer yöne arasalar 7.75 den 1200* 7.75kuruşdan sadece düz 93tl yapar

tıpkı avea da olduğu gibi 10bin dakika hakkın var ama kullanırsan kapatırım hesabı 1200 dakika veriyorum ama nasıl olsa coğu turkcell içi olucak

bu arada supertaride olupda aylık 250 kontor yükleyenler kesin bu tarifeye geçmeli
    çünkü 250 *5 =125 ki zaten coğu zaman 30-40 saniyede 1 kontor düşdüğünden 750 dakika falan bile etmiyordur üstelik burda her yone
    hemen forumda bir konu açın beni kamu tarifesine davet edicek gönüllü aranıyor :)
  • quote:

Arkadaşlar sevgili Turkcell bizi keriz yerine koyma kararı almış... Kesin olarak Bizbize Kamu tarşfesine geçenlere 474 TL cayma bedeli yansıyacakmış...

Yarın ilk iş gidip hattın tamamen iptalini isteyeceğim extradan... Vodafone hattımı kullanmaya başlayacağım bahaneyle iPhone felan verirler belki...

Yalandır inanma.... Taahhüt falan filan KESİNLİKLE YOK..... Bence bu tür bilgileri yazarken en azından geçerli bir kaynak gösteriniz, forum okuyanlarının da kafasını karıştırmış oluruz. Tarifenin tüm şartları turkcell.com da mevcuttur, taahhüt kelimesi bile geçmez .....

• quote:

Orjinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Arkadaşlar sevgili Turkcell bizi keriz yerine koyma kararı almış... Kesin olarak Bizbize Kamu tarşfesine geçenlere 474 TL cayma bedeli yansıyacakmış...

Yalandır inanma.... Taahhüt falan filan KESİNLİKLE YOK..... Bence bu tür bilgileri yazarken en azından geçerli bir kaynak gösteriniz, forum okuyanlarının da kafasını karıştırmış oluruz. Tarifenin tüm şartları turkcell.com da mevcuttur, taahhüt kelimesi bile geçmez .....

arkadasın bi önceki mesajını okusaydın ne demek istedigini anlardın belki.. 3 ay bedavalı tarifeden kamu tarifesine gecerken alınacak cayma bedelinden bahsetmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firfirdolan -- 1 Mayıs 2009; 1:06:05 >

• ama turkcell gold musterilere, turkcellilerle 5000 dk konusun demiş yani iletişim ihtiyacınızı gorun ve diğer yonlerede 600 dk konuşun yani turkcell burda iletişimin ihtiyacını karşılayın ama bana 79 tl verin demiş
    kamuya da niye boyle heryonu yapmış anlayamıyorum.. bilmiyorki sırf kontor yapmak için alanlar olacak.

benim 2 tane bizbize kamu tarifesinde hazırkartlarım var sizce onları napıyım cevirsemmi.. faturalıya...
    bi zamanlar onlara 250 kontor yukluyordum 125 kontor hediye geliyordu o yuzden almıstım
    bir arkadastan referans almıstım. ben kamuda calısmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 1 Mayıs 2009; 7:11:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.