Şimdi Ara

TURKCELL GOLLERCEPTE ŞİKAYET KONUSU [D.O-ŞİKAYETVAR-BTK-THH'ye ŞİKAYET EDİYORUZ!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar. Biliyorsunuz ki Turkcell GollerCepte uygulaması bize internet kazandıran faydalı bir uygulamaydı. Ama Turkcell G.C Yönetimi verilen interneti haftalık (7 gün)'den, günlüğe (24 saat'e) düşürdü. Bunun için hakkımızı arayıp şikayet ediyoruz.

Turkcell Tüketici Şikayet Sitesi Formu  :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Tüketici Şikayet Sitesi :
    tuketicisikayet.btk.gov.tr
    BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tüketici Hakem Heyeti (e-Devlet) T.Ş.T :

Şikayetvar Sitesi :
    www.sikayetvar.com
    Please Wait... | Cloudflare
    https://www.sikayetvar.com

Şikayet edebileceğimiz siteler. Sonuna kadar hakkımızı arayalım diyorum. Eğer yok ben şikayet etmem günlüğe razıyım derseniz yapacak birşey yok.

ŞİKAYET METNİ ÖRNEĞİ, DİLERSENİZ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP HİÇ UĞRAŞMAZSINIZ :

Merhaba, Turkcell'in bir hizmeti-uygulaması olan GollerCepte uygulamasını kullanmaktayım. Uygulama da her gol haftalık 100mb internet kampanyası tüketici aleyhine "her gol günlük 100mb" olarak değiştirilmiştir. Bu hizmetin geri haftalık kampanyaya dönmesini istiyor ve talep ediyorum. Aksi takdir de BTK-THH'ye başvurup hattımı başka operatöre taşıyacağım. Saygılar..

Elimden geldiğince böyle bir konu yapmaya çalıştım. Hatam yanlışım kusurum varsa özür dilerim ve bildirmenizi isterim. Umarım olumlu sonuç alırız. :)

KONUYU ÖNE ÇIKARMANIZ ÇOK İYİ OLACAKTIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Mayıs 2022; 19:53:30 >

• Kanunsal olarak hiç bir hakkınız yok ,çünkü bu bir tarife değil pakettir dolayısıyla taahutde veremiyosunuz. 6502 tüketici kanunlarının 4. Maddesinden yararlanamıyorsunuz. Ek olarak operatörlerin açıklama kısmına paket fiyatinnda iceriginde değişiklik hakkını saklı tutar ibaresini bile bile kabul ediyorsunuz. Kısaca müşteri soyulmaya hazırlanmış bir sistemin içinde çirpinmayi ben TT genel müdürlük ile 1 saat kavga ettikten sonra boşa olduğunu anladım
  • Umarım olumlu bir sonuç alınabilir arkadaşlar.

Konuyu destekliyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Bu arada konuyu okuyan herkes konuyu öne çıkarır ise çok sevinirim. Daha çok etkileşim olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim hocam.

Doğru söylüyorsun hocam, arkadaşlar konuyu beğenin lütfen ve Turkcell’e sesimizi duyurabilelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kanunsal olarak hiç bir hakkınız yok ,çünkü bu bir tarife değil pakettir dolayısıyla taahutde veremiyosunuz. 6502 tüketici kanunlarının 4. Maddesinden yararlanamıyorsunuz. Ek olarak operatörlerin açıklama kısmına paket fiyatinnda iceriginde değişiklik hakkını saklı tutar ibaresini bile bile kabul ediyorsunuz. Kısaca müşteri soyulmaya hazırlanmış bir sistemin içinde çirpinmayi ben TT genel müdürlük ile 1 saat kavga ettikten sonra boşa olduğunu anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Olsun be hocam. Yine de umut fakirin ekmeğidir. Turkcell de tek internet kaynağımız.

• arkanızdayım hocam her zaman    

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aman hocam asıl ben senin arkandayım, yeterki sen bizim arkamıza geçme

• Konu için teşekkürler. Turkcell internet sitesinden, play store ve app store yorum kısımlarından şikayeti dile getirmek lazım.

• Farkında olmadan bende diyordum ne ara günü geçti... Demek 24 saatte düşürdüler.

• ipodlover kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ne kadar etkileşim o kadar hızlı çözüm.

• BilalN kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 7 günden 1 güne düştü.

• Aktif bir gollercepte kullanıcısı olarak destekliyorum konuyu lakin sonuç alınacağını düşünmüyorum.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Ümidimiz yine de olsun hocam. Belli mi olur, rabbim yüzümüze güler ve geri haftalık yapıp interneti de 200mb yaparlar. 😃

• Şöyle ki bu paketler hepimiz biliyoruz ki çok uygun haliyle turkcell bunları satarsa haftalık haliyle ek gb paketi satamaz ondan böyle bir yola başvurdu.

Benim için hala fiyat/performans özelliğini koruyor başkası için olmayabilir belki ama bu demek değildir haftalık olmasın bende isterim gerekilen yere müracaatımızı yaparız.

Evet hocam şuan bile f/p fakat yine de haftalık olması daha rahat olur. Yoksa her gün 1 maçla bile haftalık gibi oynanmış olur.

Bu ülkede hiçmi birşey rayında yolunda gitmez. 😕

• Pahalı dediğimiz turkcell fiyatları kim derdi bugün böyle avantajlı kalacak telekom fiyatları yokuş aşşağı sürüyor vodafoneda ayak uydurdu.

3 operatör marketler gibi anlaştı heralde fiyatlarda bundan sonra böyle bu fiyatlarla devam ederse turkcellden vazgeçmem.

• Konuyu destekliyorum.

Turk Telekom 20GB 45TL
    Turkcell 30GB 102TL kampanyalarını kullanıyorum.

Bariz farkı var hocam. Bu 20GB 45TL kampanyası olmasa eyvallahta. Bu kurtarıyor bizi, o da 6 ay sonra 85TL olacak. 6 aylık idare etsin yeter.

• Katılıyorum bu paketlerin avantajı kalmadı tekrar eski haline gelmesi gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.