< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Mayıs 2022; 19:53:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Mayıs 2022; 19:53:30 > |
Umarım olumlu bir sonuç alınabilir arkadaşlar.
Konuyu destekliyorum... |
Kanunsal olarak hiç bir hakkınız yok ,çünkü bu bir tarife değil pakettir dolayısıyla taahutde veremiyosunuz. 6502 tüketici kanunlarının 4. Maddesinden yararlanamıyorsunuz. Ek olarak operatörlerin açıklama kısmına paket fiyatinnda iceriginde değişiklik hakkını saklı tutar ibaresini bile bile kabul ediyorsunuz. Kısaca müşteri soyulmaya hazırlanmış bir sistemin içinde çirpinmayi ben TT genel müdürlük ile 1 saat kavga ettikten sonra boşa olduğunu anladım
|
Kazık Türkcell'de kalma sebebim bu uygulamaydı artık bir anlamı kalmadığına göre diğer operatörlere göz atma vakti geldi demek.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkanızdayım hocam her zaman |
Farkında olmadan bende diyordum ne ara günü geçti... Demek 24 saatte düşürdüler. |
Şöyle ki bu paketler hepimiz biliyoruz ki çok uygun haliyle turkcell bunları satarsa haftalık haliyle ek gb paketi satamaz ondan böyle bir yola başvurdu. Benim için hala fiyat/performans özelliğini koruyor başkası için olmayabilir belki ama bu demek değildir haftalık olmasın bende isterim gerekilen yere müracaatımızı yaparız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pahalı dediğimiz turkcell fiyatları kim derdi bugün böyle avantajlı kalacak telekom fiyatları yokuş aşşağı sürüyor vodafoneda ayak uydurdu. 3 operatör marketler gibi anlaştı heralde fiyatlarda bundan sonra böyle bu fiyatlarla devam ederse turkcellden vazgeçmem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |