Turkcell Güncel F/P Paketi.
-
-
Direk faturasıza taşıyın, paket falan yüklemeyin. Sonra faturalıya geçiş kampanyalarına bakın, her daim en uygunu böyledir.
Örneğin birkaç gün sonra Platinum Aşmaz 24GB'a 89 liraya bir hat geçireceğiz.
m.turkcell.com.trHazır Kart’tan Faturalı’ya Geçişhttps://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/hazir-karttan-faturaliya-gecis/faturali-hat?place=campaigns_category
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Nisan 2022; 2:51:51 >
-
Hocam merhaba,
Bende Vodafone'dan geçmek istiyorum ama kurallar kısmında, son 90 gün içinde yeni hat alan veya hattını taşıyanlar yararlanamaz diyor.
Yani hazır karta geçip 3 ay beklemek mi lazım?
Eğer bekleyeceksek 3 ay paket yüklemeden kullanamayız çok pahalıya gelir diye düşünüyorum.
Konu hakkında bilginiz var mıdır?
-
Beklemenize gerek yok hocam. Ertesi gün uygulamadan geçebilirsin. -
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
-
Turkcell denince f/p kavramını unutmalısınız. -
Vardır illa ki güzel bir paket ya, ortalama fiyat bandında. -
24 GB 89 TL dışı hepsi mantıksız.
100 TL ve üstü Turkcell kullanılmaz. -
hocam merhaba bende vodafone illetinden bıkmış birisi olarak 10 yıllık hattımı artık Turkcell e taşımaya karar verdim bu dediğiniz kampanyayı önce hazır karta geçip ertesi gün platin 24 gb ye geçiş yapabiliyormuyuz
-
89 TL'yi ona vereceğine pttcell 1000 kat daha mantıklı. 30 gb 72 tl'lik tarife. -
Evet yapabilirsin. Faturasızdan faturalıya geçişe özel bir tarife.
-
Vodafone illallah ettirdi bi çekiyor bi çekmiyor çok bunalttı. Aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. Turkcell harici tüm operatörlerde sıkıntı var zaten
-
merhaba brn turkcell ile görüştüm bugün 90 gün kuralı olduğunu söylrdiler bana. Hasır karta geçiş yapıcakmışım daha sonra 90 gün bekleyip geçebiliyormuşum
-
evet 90 gün kuralı olmasına rağmen vadofone dan hazır karta geçip ertesi gün deneyeceğim
-
Beklemenize gerek yok hocam. Burada yüzlerce kişi bu şekilde faydalandı, merak etmeyin. -
Tabi hocam için rahat olsun. Keyifli kullanımlar. -
Teşekkür ederim. Yarın ilk işim paketsiz bir şekilde hazır karta geçiş yapmak
-
Hazır karta başvurdum ben de geçince hemen deneyeceğim
30 GB asimsiz düşünüyorum -
Hocam geçiş işlemlerinizi yaptınız mı bilgi verebilir misiniz ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Turkcell denince f/p kavramını unutmalısınız.
|
Benzer içerikler
- turkcell cayma bedeli
- en iyi çeken hat
- turkcell sms numarası
- 0850 numara engelleme turkcell
- turkcell şebeke sorunu
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- ağda kayıtlı değil ne demek
- mobil imza nasıl alınır
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X