Şimdi Ara

turkcell hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hattım kapalıyken beni arayanları ögrenme sansım varmı yardım cı olursanız sevinirim

• KimAramışCELL
    Cep telefonunuzdaki özel hafiyeniz
    Sinemadasınız ve telefonunuzu kapadınız. Acaba sizi kimler aradı? KimAramışCell'e sorabilirsiniz. KimAramışCell, telefonunuz ulaşılamazken sizi kimin, kaç kez, hangi tarih ve saatte aradığını öğrenmek istediğinizde, size bu bilgileri cep telefonunuzu ulaşılabilir duruma geldiği anda kısa mesajla ulaştıran Turkcell servisidir.

KimAramışCell ile Neler Yapabilirsiniz?
    Telefonunuzu ulaşılamazken sizi kimlerin aradığını öğrenebilirsiniz.
    Telefonunun açıkken arayanların ulaşamamasını sağlayabilir, kimlerin aradığı ile ilgili bilgileri alabilirsiniz.
    Kullanım
    Nasıl Kullanırım?
    Telefonunuzun Yönlendirme menüsünden, hattınızı, istenen koşul için ("Meşgul", "Cevapsız", "Ulaşılamaz" ve "Tüm aramalar" için) KimAramışCell'e yönlendirebilirsiniz. Yönlendirme yapmanız gereken telefon numarası 7585'dir.

KimAramışCell'e yönlendirme yapmak istenilen her koşul için bu numaranın yazılması gerekmektedir.

KimAramışCell'e gelen mesajlarınız sistemin telefonunuzu açık yakaladığı ilk anda telefonunuza gönderilir. Ulaşılamadığınız durumlarda size gelen mesajlarda 4 farklı numaranın arama bilgisi bulunur. Gizli aramalar tek numara olarak değerlendirilir ve tüm gizli numaradan yapılan aramalar gizli numara başlığı altında bildirilir.

Ulaşılamama durumu dışındaki yönlendirmelerde -telefon açık ve ulaşılabilir olduğu durumlarda- ise size gelen her mesajda sadece 1 numaranın arama bilgisi bulunur.

--------------------------------------------------------------------------------

Ücretlendirme
    Turkcell faturalı hat kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 1 kısa mesajdır.

Hazır Kart kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 2 kontördür.

• Arayanı bil

Arayanları öğrenmek şimdi çok kolay...

Telefonunuz kapalıyken ya da ulaşılamıyorken de artık sizi kimlerin aradığını bilebilirsiniz. Telefonunuza ulaşılamıyorsa, ArayanıBil otomatik olarak devreye girer ve bu süre boyunca kim, kaç kere ve ne zaman aradıysa telefonunuza kısa mesaj olarak bildirir.

Kullanım

Ulaşılamadığınız durumlarda (Avea hattınız telesekreter servisine ya da başka bir numaraya yönlendirilmediyse) ArayanıBil otomatik olarak devreye girer. Bu servisten yararlanmak için telefonunuzu herhangi bir numaraya yönlendirmeniz gerekmez.

ArayanıBil servisi ile ilgili açma-kapama gibi interaktif işlemleri İşlemler menüsünden yapabilirsiniz.

ArayanıBil servisi aktif durumda arama yaparken, telefonda yönlendirmenin aktif olduğuna dair yazılı uyarı alınabilir. Bu uyarı telefonun modeline göre değişmektedir.

Ücretlendirme

Avea ArayanıBil servisi ücretsizdir.

• CepArayanlar
    Telsim'in arayanı bildirme servisidir.

Cep telefonunuza ulaşılamadığında CepArayanlar otomatik devreye girer ve sizi arayan numaraların bilgileri, daha sonra iletilmek üzere 24 saat boyunca sistemde saklanır.

Cep Telefonunuza ulaşılamadığı ya da cep telefonunuzun açık olduğu halde ulaşılmasını istemediğiniz durumlarda, hangi numaralardan, kaç kez, hangi tarih ve saatte arandığınızın, size, kısa mesaj yoluyla bildirilmesini sağlar.

CepArayanlar'dan iki şekilde yararlanabilirsiniz:

1)Cebiniz kapalıyken, sizi kimlerin aradığını, saat kaçta aradığını, not bırakıp bırakmadıklarını, cebinizi açar açmaz öğrenirsiniz. Ücretsiz.

Cep telefonunuza ulaşılamadığında CepArayanlar otomatik devreye girer ve sizi arayan numaraların bilgileri, daha sonra iletilmek üzere 24 saat boyunca sistemde saklanır. Cep telefonunuza ulaşıldığı anda, aranma bilgileri size kısa mesaj yoluyla ücretsiz olarak gönderilir. Eğer aranma bilgisi mesajı almak istemiyorsanız, Müşteri Hizmetlerini aramanız yeterlidir.

2)Cebiniz açık ama aranmak istemiyorsunuz. O zaman cebinizi "tüm aramalar için" (0542) 751 10 00'a yönlendirin.

Dilerseniz cep telefonunuz açık olduğunda da CepArayanlar'dan yararlanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, cep telefonunuzu "tüm aramalar için" (0542) 751 10 00'a yönlendirmektir.

Tüm aramalar için yönlendirme
    **21*05427511000#.
    Bu yönlendirmeden sonra sizi arayanlar cep telefonunuz açık olduğu halde "ulaşılamıyor" anonsunu dinlerken,
    Arayan numaraların ve not bırakıp bırakmadıklarının bilgileri cep telefonunuza kısa mesaj olarak anında gönderilir.
    Dilediğiniz an yönlendirmeyi iptal edebilirsiniz.

Tüm aranmalar için yönlendirmenin iptali
    ##21#
    Yönlendirme ve yönlendirmeyi iptal etme işlemlerini cep telefonunuzun menüsünden yönlendirmeyle ilgili bölüme girerek de yapabilirsiniz.

Size bırakılan notları cep telefonunuzdan 7512'yi arayarak ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.
    Ücretlendirme:
    Telsim CepArayanlar'dan cep telefonunuz açıkken yararlanmak istediğinizde, yani yönlendirme yaptığınızda, size gönderilen her bilgi mesajı için ücret, 1 mesaj tutarıdır.

• ya arkadasalr ben turkcell için diorum ya
  • ilk yazdığım türkcell için. belki bilmeyenler vardır diye hepsini yazdım. ilk mesajım turkcell kimaramışcell.

quote:

Orjinalden alıntı: turk_genciyim1989

ya arkadasalr ben turkcell için diorum ya
  • tamam ksura bakma bilader
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TURKCELL GPRS ayarları önceden otomatik gelmişti fakat format atınce bidaha gelmedi ne yapmalıyım?
  • TURKCELL için 7585 e yönlendiriliyor. mesaj başı 1SMS/2 kontör. her mesajda 4 kişiyi görebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.