arkadaşlar dün mesaj geldi attınıza kontör yuklemezseniz aramalara kapanacaktır diye..avea kullandığım için yüklemek istemiyorum..peki parça kontör yüklesem olurmu ? yoksa 100 yüklemek zorundamıyım ?
quote:Orjinalden alıntı: JusTimu arkadaşlar dün mesaj geldi attınıza kontör yuklemezseniz aramalara kapanacaktır diye..avea kullandığım için yüklemek istemiyorum..peki parça kontör yüklesem olurmu ? yoksa 100 yüklemek zorundamıyım ? kredi kartı ile 5 ytl 25 kontör yükletmen yeterli. süre 3 ay daha uzar.
quote:Orjinalden alıntı: Rádèøή Parça Kontörler Böyle Süre Uzatma,Konbara vb İşlemlere Etki Etmiyor Diye Biliyorum... lütfen arkadaşı yanıltmayın turkcelde kredi kartı ile yüklenen 25 ve 50 kontör 3 aylık süreyi uzatıyor. konbaraya bişey vermiyor. bazı telefoncular transfer yoluyla parça kontör yüklüyor. bildiğiniz gibi transfer kontörleri süreyi uzatmıyor
quote:Orjinalden alıntı: bilalalkan quote:Orjinalden alıntı: Rádèøή Parça Kontörler Böyle Süre Uzatma,Konbara vb İşlemlere Etki Etmiyor Diye Biliyorum... lütfen arkadaşı yanıltmayın turkcelde kredi kartı ile yüklenen 25 ve 50 kontör 3 aylık süreyi uzatıyor. konbaraya bişey vermiyor. bazı telefoncular transfer yoluyla parça kontör yüklüyor. bildiğiniz gibi transfer kontörleri süreyi uzatmıyor Valla abicim kimseyi yanıltmak gibi bi niyetim bu forumda olmadı olmazda! ;) Ben bildiğimi söyledim. Yanlış biliyomuşum veya eksik biliyomuşum ki doğrusunuda senin sayende öğrendim ;) Sağol.
quote:Orjinalden alıntı: spideronurxxx en az 100 kontör yüklemesi lazım zaten parça olarak 50 kontör falan satılmıyor turkcellde Satılıyor
quote:Orjinalden alıntı: spideronurxxx en az 100 kontör yüklemesi lazım zaten parça olarak 50 kontör falan satılmıyor turkcellde Kredi kartı ya da vadesiz hesap kartı ile 25 ya da 50 kontör yükleyebiliyor.
quote:Orjinalden alıntı: spideronurxxx en az 100 kontör yüklemesi lazım zaten parça olarak 50 kontör falan satılmıyor turkcellde yav adam yukarda okadar yazmış hala yok die iddia ediyosun