Şimdi Ara

Türkcell hat bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün mesaj geldi attınıza kontör yuklemezseniz aramalara kapanacaktır diye..avea kullandığım için yüklemek istemiyorum..peki parça kontör yüklesem olurmu ? yoksa 100 yüklemek zorundamıyım ?

• quote:

Orjinalden alıntı: JusTimu

arkadaşlar dün mesaj geldi attınıza kontör yuklemezseniz aramalara kapanacaktır diye..avea kullandığım için yüklemek istemiyorum..peki parça kontör yüklesem olurmu ? yoksa 100 yüklemek zorundamıyım ?

kredi kartı ile 5 ytl 25 kontör yükletmen yeterli. süre 3 ay daha uzar.
  • Parça Kontörler Böyle Süre Uzatma,Konbara vb İşlemlere Etki Etmiyor Diye Biliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Parça Kontörler Böyle Süre Uzatma,Konbara vb İşlemlere Etki Etmiyor Diye Biliyorum...

lütfen arkadaşı yanıltmayın

turkcelde kredi kartı ile yüklenen 25 ve 50 kontör 3 aylık süreyi uzatıyor. konbaraya bişey vermiyor.

bazı telefoncular transfer yoluyla parça kontör yüklüyor. bildiğiniz gibi transfer kontörleri süreyi uzatmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalalkan

quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Parça Kontörler Böyle Süre Uzatma,Konbara vb İşlemlere Etki Etmiyor Diye Biliyorum...

lütfen arkadaşı yanıltmayın

turkcelde kredi kartı ile yüklenen 25 ve 50 kontör 3 aylık süreyi uzatıyor. konbaraya bişey vermiyor.

bazı telefoncular transfer yoluyla parça kontör yüklüyor. bildiğiniz gibi transfer kontörleri süreyi uzatmıyor

Valla abicim kimseyi yanıltmak gibi bi niyetim bu forumda olmadı olmazda! ;)

Ben bildiğimi söyledim. Yanlış biliyomuşum veya eksik biliyomuşum ki doğrusunuda senin sayende öğrendim ;)

Sağol.

• en az 100 kontör yüklemesi lazım zaten parça olarak 50 kontör falan satılmıyor turkcellde
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideronurxxx

en az 100 kontör yüklemesi lazım zaten parça olarak 50 kontör falan satılmıyor turkcellde

Satılıyor
  • quote:

en az 100 kontör yüklemesi lazım zaten parça olarak 50 kontör falan satılmıyor turkcellde

Kredi kartı ya da vadesiz hesap kartı ile 25 ya da 50 kontör yükleyebiliyor.
  • quote:

yav adam yukarda okadar yazmış hala yok die iddia ediyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.