acik hatlardan vardi takar takmaz calisan. hala var mi bilmiyorum ama. keske onlardan baksaydin isin acilse
Açık hatlar bitirildi.Yasak diye biliyorum ama
quote:
Orijinalden alıntı: RainKnight
quote:
Orijinalden alıntı: OHYP!
acik hatlardan vardi takar takmaz calisan. hala var mi bilmiyorum ama. keske onlardan baksaydin isin acilse
Alıntıları Göster
hala var mi bilmiyorum ama. keske onlardan baksaydin isin acilse .
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
quote:
ovv yooo
quote:
Orijinalden alıntı: Kadınlara Fısıldayan Adam
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
quote:
ovv yooo
Alıntıları Göster
Açık Hat = Bela
quote:
Orijinalden alıntı: yenicihan
Açık Hat = Bela
Alıntıları Göster
Bedava verseler açık hat almayın arkadaşın dediği gibi bela bu hatlar başkasının üstüne tarife değiştiremezsin sim kart değiştiremezsin er geç numara elinden gider.
quote:
Orijinalden alıntı: runo2000
Bedava verseler açık hat almayın arkadaşın dediği gibi bela bu hatlar başkasının üstüne tarife değiştiremezsin sim kart değiştiremezsin er geç numara elinden gider.
Alıntıları Göster
5 TL yüklüler 30 TL. Bazı bayiler ar sıra kampanya yapıp 25 TL ye sattığı oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: gefe16
5TL yüklü hatlar 30TL,20TL yüklü hatlar 40TL
çüşş.çok pahalı.
quote:
Orijinalden alıntı: ReCoMaX
quote:
Orijinalden alıntı: gefe16
5TL yüklü hatlar 30TL,20TL yüklü hatlar 40TL
çüşş.çok pahalı.
Alıntıları Göster
izmir buca özmen cad. kampanyalı 5TL yüklü 20 TL idi
quote:
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), ''açık hat'' olarak bilinen vatandaşın bilgisi dışında cep telefonu aboneliklerinin önüne geçmek için alınan kararlara uygun hareket etmedikleri için GSM operatörlerine ceza yağdırdı. BTK, 3 cep telefonu operatörüne toplam 13 milyon 573 bin 716 lira para cezası uyguladı.
BTK 2009 yılında aldığı kararla, vatandaşın haberi olmadan kimlik bilgileri kullanılarak cep telefonu aboneliklerinin yapıldığı, bu hatların suç örgütlerince kullanıldığı, yapılan soruşturmalarda suçlunun bulunamadığına dikkati çekti. Kararda, abone kimlik bilgilerinin izinsiz kopyalanması, saklanması, dağıtımı, çıkar amaçlı kullanımının ve suistimalinin engellenmesi, elektronik haberleşme hizmeti alan tüketicilerin korunması ile açık hat uygulamasının asgari düzeye indirilebilmesi için, işletmecilerin alması gereken önlemler ve uygulama süreleri belirlendi.
TURKCELL'E 8 MİLYON 172 BİNL İRA CEZA .....
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin
quote:
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), ''açık hat'' olarak bilinen vatandaşın bilgisi dışında cep telefonu aboneliklerinin önüne geçmek için alınan kararlara uygun hareket etmedikleri için GSM operatörlerine ceza yağdırdı. BTK, 3 cep telefonu operatörüne toplam 13 milyon 573 bin 716 lira para cezası uyguladı.
BTK 2009 yılında aldığı kararla, vatandaşın haberi olmadan kimlik bilgileri kullanılarak cep telefonu aboneliklerinin yapıldığı, bu hatların suç örgütlerince kullanıldığı, yapılan soruşturmalarda suçlunun bulunamadığına dikkati çekti. Kararda, abone kimlik bilgilerinin izinsiz kopyalanması, saklanması, dağıtımı, çıkar amaçlı kullanımının ve suistimalinin engellenmesi, elektronik haberleşme hizmeti alan tüketicilerin korunması ile açık hat uygulamasının asgari düzeye indirilebilmesi için, işletmecilerin alması gereken önlemler ve uygulama süreleri belirlendi.
TURKCELL'E 8 MİLYON 172 BİNL İRA CEZA .....
Alıntıları Göster
bizim buralarda 532,538 hatlar ücretsiz falan diye söyleniyor doğrumu bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: yenicihan
Açık Hat = Bela
Başınıza kötü bir şey mi geldi daha önceden ?
quote:
Orijinalden alıntı: tayfunmandaci
bizim buralarda 532,538 hatlar ücretsiz falan diye söyleniyor doğrumu bilmem
o dediğin hatlar faturalı satılıyor kardeşim... Yani alırken para vermiyorsun ama her ay vergiler dahil tarifen + 12 ay boyunca yeni hat vergisi (5-6 TL)
örneğin 20 TL'lik paketle aldın hattı. 12 ay boyunca minimum 20+5,5 gibi bir ücret ödüyorsun.