Şimdi Ara

Turkcell Hat Yeniletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattım eskidi yenisini almak istiyorum, internet sitesinde ücret istediklerini yazıyor. Ancak TBMM'deki yasaya göre alınmaması lazım. Para alınıyor mu bilen var mı? (Tim uzakta para istiyorsalar gitmeyeceğim, otobüs parama yazık)

• bahran B kullanıcısına yanıt
    alıyorlar hocam..yedek sim kart çıkarıyorlar size..sizdekini kaldırıp çöpe atıyorsunuz..20 tl mi ne olması lazım ücreti
    telefonun 4.5 uyumlu ise turkcell bayilerinden ücretsiz sim kartı alabilirsin. Üstüne 1 gb hediyesi var. Yoksa da 19 tl sim kart ücreti ödeniyor hocam yedek sim kart ücreti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar TBMM yasasına karşı mı geliyor? Yoksa yasa mı değişti tekrardan? Anlamadım.

"SİM kart’ ücreti artık alınmayacak
    TBMM’de kabul edilen düzenlemeyle telefon ve tablet gibi kullanılan SİM kartlar için alınan ücret kalktı. Bundan sonra yeni hat açtıranlar, hattını kaybeden ya da GSM şirketi değiştirenler 15-16 liralık SİM kart ücretini ödemeyecek

7
    Sitene Ekle

MİTHAT YURDAKUL Ankara

TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen torba yasayla SİM kartlarda ilk kullanım bedeli olarak bilinen kart bedeli alınmayacak. Yeni kanunun Resmi gazete’de yayımlanmasıyla tüketiciler, yeni SİM kartı aldıkları cep telefonu ve iPad gibi cihazlar için 15-16 liralık bir bedelden kurtulmuş olacak. SİM kartını kaybeden ya da başka GSM firmasına geçenler de bu ücretten muaf olacak. SİM kartlar fabrikalarda birbiriyle iletişim halinde olan cihazlarda, deprem algılayıcılarda ve ulaştırmanın denetlenmesiyle ilgili bazı sektörlerde de kullanılıyor. Yeni düzenlemeyle bu iletişim türlerinde de SİM kart ücreti ödenmemiş olacak ve maliyetler düşmüş olacak.

Torba yasada geçen maddeye göre ayrıca, ön ödemeli hat kullanıcıları tarafından yapılan yüklemelerin farklı oranlara tabi hizmetlerde kullanılması halinde, her hizmet tabi olduğu oran üzerinden vergilendirilecek. Yüzde 25 ve yüzde 15 vergi oranlarını yüzde 5’e, yüzde 5 oranını ise sıfıra kadar indirmeye ve artırmaya Bakanlar Kurulu yetkili olacak.

Etiketler: iPad,TBMM,gazete,Resmi Gazete,Bakanlar Kurulu"

Kaynakhttp://www.milliyet.com.tr/-sim-kart-ucreti-artik-alinmayacak/ekonomi/detay/1829865/default.htm

Neyse sağolun konuyu kapatabilirler, ben kapatamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahran -- 23 Aralık 2015; 22:14:39 >

hepsi alıyor hocam...şu an 4.5g sim kart yenileme ücretsiz..Telefonunuz 4.5 uyumlu olmasa bile sim kartı ücretsiz değiştirebilirsiniz.Son gün 31 aralık

http://forum.donanimhaber.com/m_112438588/f_//tm.htm#112438588
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Bende zaten 4.5 uyumlu sim var nasıl yaparım hattı aldığım da 4.5G uyumlu verdiler, simim uyumlu değil diyip istesem verirler mi 1 gb net ile birlikte :D
    hocam nasıl yazdınız hiç bişe anlamadım..şimdi ilk mesajınızda hattım eskidi dediniz şimdide bende 4.5g sim var demişsiniz...4.5g sim kartınız varsa ve telefonunuz 4.5g uyumlu ise 1gb interneti alabilirsiniz 1 ay geçerli.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5gye-hazirlik-kampanyasi

Sim kart değişikliğiniz sonrası, 1GB internet faydamızdan yararlanmak için: 1GBGONDER yazıp 2222'ye SMS ilettiğinizde, bir ay boyunca geçerli 1GB internetiniz, hattınıza yüklenecektir. Katılım sadece SMS ile yapılabilir. 1GB internet sadece yurt içinde kullanılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Turkcell yeni hat, YEDEK HAT.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Hattım eskidi ama hat yeni hat 2 ay oldu alalı, ama hattım eski(yıprandı yani, mavi yerlerden eser kalmadı beyaza döndü) çünkü tek hatlı telefonda 2 hat tak çıkar yapa yapa iki hattımda mah oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahran -- 23 Aralık 2015; 23:32:41 >
  • hocam hat yenilemeye 19 tl ücret istiyor turkcell fakat şuan kampanyası var 4,5g uyumlu kart alırsanız ücretsiz veriyorlar diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.