Şimdi Ara

Turkcell Hatta Geçiş Yapmak İstiyorum Öneri & Kampanyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Hatta Geçiş Yapmak İstiyorum Öneri & Kampanyalar

Uzun zamandır vadofone kullanıyorum, fakat çoğu zaman çekim kalitesi düşüyor bu zamanda böyle bir sorun için hatta değiştirmem çok enterasan,

geçiş kampanyalarını henüz araştırmaya başlamadım, geçenlerde yine geçiş yapmıştım buralarda ve kampanya bröşürleri yazmayan avantajlı bir kampanya bulmuştum 21tl ye (2gb internet, 500dakika,1000 sms) şimdi de hemen hemen ihtiyaçlarım aynıdır.

2gb internet
    500 dakika
    100-1000 sms
    adedi farketmez (20/25 civarında bir kampanya bulabilirsem yine benim işimi görecektir.)

•  Turkcell Hatta Geçiş Yapmak İstiyorum Öneri & Kampanyalar
  • pahalı paket hocam
  • Hocam tahattutsüz fiyatıdır o tahattutlü istersen daha uyguna bulabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIduayenaII

Hocam tahattutsüz fiyatıdır o tahattutlü istersen daha uyguna bulabilirsin.

taahütlü derken faturalıdan mı bahsediyorsunuz
  • Evet hocam 12 ay tahattutlü çok güzel tarifeler var.

• IIduayenaII I kullanıcısına yanıt
    neler var mesela ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turbo 4gb yıllık fırsat kampanyasına 39 tl den 12 ay taahhütlü abone oldum heryöne 500 dk 1000 sms normalde 59 tl taahhütsüZ fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 TL YE 2 GB + 750 DK VAR HOCAM

veya 40-50 tl ye 4-6 gb 500 dk filan oluyor

isterseniz arkadaşım direkt yardımcı olabilir, bi de haftalık digiturkplay kodu hediyedir.
  • Aynısından bana da lâzım, 31 ocaktan sonra benzer ya da daha avantajlı bir tarife gelir diye bekliyorum. 2 gb, 750-1000 sms, 500-750 dk, fiyat olarak da maksimum 27-28 TL civarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi tam bilemiyorum fakat kişiye özel tarifeler de olabiliyor. Benim hat vodafone faturali idi 8 senedir. Son zamanlarda cok fazla problem yasamaya basladim ve süperonline artı turkcell 79 TL tarifesine geçiş yaptım. Misal annemin hattıda benim üstüme. 6 7 ay kadar önce sadece dakikalı paket yapacaktım. Öyle bi tarife yoktu o zamanlar sms 500 dakika 2 gb internet 26 TL felan geliyor fatura. Annemin tel akıllı değil gb lar yanıyor ona içim acıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozo46

Turbo 4gb yıllık fırsat kampanyasına 39 tl den 12 ay taahhütlü abone oldum heryöne 500 dk 1000 sms normalde 59 tl taahhütsüZ fiyatı

Hocam turbo 4gb bende yillik 49 tl sizde nasil 39 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

quote:

Orijinalden alıntı: Bozo46

Turbo 4gb yıllık fırsat kampanyasına 39 tl den 12 ay taahhütlü abone oldum heryöne 500 dk 1000 sms normalde 59 tl taahhütsüZ fiyatı

Hocam turbo 4gb bende yillik 49 tl sizde nasil 39 tl

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/turbo-4-gb-yillik-firsat-kampanyasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.