Şimdi Ara

Bu kampanyadan yararlanmak için yapabileceğim bir şey varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 senelik Turkcell hattımı 1 ay önce kapattırdım..Şimdide çok işime yarayacak olan şu kampanyayı gördüm.. Tekrar eski hattımı açtırmak istiyorum..Ama Turkcell bana açarız ama eski haklarından mahrum olursun kampanyaya katılamazssın diyor.. Kampanyaya göre en az 6 aylık bir Turkcell hattına sahip olmak gerekiyor.. Bu konuda yapabileceğim bir şey yokmu..?
    Kampanya şu:
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/nokiaE63kampanyasi

• 3 Hafta önce eniştem kontratlı olarak aldı.Ayda 59 lira ödeyecek. Telefon iyi güzel.Zaten internette araştırırsan PDA Olarak geçiyor.Yani Cep bilgisayarı denilebilir.Şuan ki Dandik internet hızıyla bile süper hızlı bir giriyor internete. Ayrıca Tuş kullanımı çok ergonomik.

Birde bulabilirsen Beyaz renkte olanını al derim.

Müşteri hizmetlerini bir ara sor bakalım ne diyecekler.1 veya 3 ay gibi süresi vardı galiba.

Birde Bir uyarı yapayım. Eğer bir şekilde yolunu bulup bu telefonu alırsan hemen internete falan girmeye başlama.Kontratı imzaladıktan 1 hafta sonra mesaj geliyor 1G internet hattınıza tanımlandı diye. Ondan sonra gir. Eniştem geçen gün 175 lira fatura ödedi internet yüzünden

Edit: Eniştem E71 Aldı şaşırdım bi an..Aynı kampanya ama E71 Vermişler..zaten aynı özellikler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 21 Haziran 2009; 0:44:57 >

• Kitty ;

muhtemelen tanımlanır diye düşünüyorum.ama yinede hattını geri almadan kesin birşey söylenemez. ;)
  • Hem çağrı merkezinden hemde Turkcell extralardan olumsuz yanıt aldım..:(
  • 6 aylık abonelik istiyorlar. Yapmıyorlar :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.