Şimdi Ara

<<TURKCELL HATTAN İNTERNETE GİRMEK>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yiyeceğim ya bizim arkadaş turkcell'den internete giriyor dakikada bir kontürü gidiyor ben giriyorum dakikada dört kontürüm gidiyor nasıl halledeceğiz bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonzales Ailton -- 6 Eylül 2005, 14:33:16 >

• tlefon ne belki arkadaşın görntüleri gösteri kapatmıştır daha az kontör gider?
    aynı siteleremi bağlanıyorsunuz?
  • site aynı telefon aynı sadece fark giden kontör sayısı
  • bencede görüntülerle fark olabilir
  • ooo gargi senmi geldin
    yok kardeş herşey aynı bende öyle demiştim en başta bağlantı ayarlarına kadar herşeyi karşılaştırdım bir fark yok hala tek fark giden kontör sayısı
  • hala kimse çözemiyormu bana bir arkadaş ip numarasındandır dedi ama bunun doğruluk payı nedir?
  • ip numarasıyla ne alaka ??? ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon markanı bilmiorum ama; arkadaşın erişimi GPRS üzerinden sen GSM üzerinden yapıyorsundur, bu nedenle olur. Telefon erişim ayarlarından taşıyıcıyı GPRS yapmalısın. GPRS den bağlanırsan yaklaşık 60 kb veriye kadar 1 kontör gider.
    Slm.
  • eyvallah baba ya çok teşekkür ederim
  • oldumu bari bi cevap yaz..
  • YA ben de bir 6600 var internete girecem telefondan giremiyorum .Hattımda türkcell.internet ayarlarını yaptırdığım halde giremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: N_Y_C

YA ben de bir 6600 var internete girecem telefondan giremiyorum .Hattımda türkcell.internet ayarlarını yaptırdığım halde giremiyorum

müşteri hizmetlerini ara...
  • oguzhano oldu ya çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.