Şimdi Ara

Turkcell hattım benden habersiz Avea'ya taşındı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
9
Favori
7.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x_axis

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: x_axis

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

müşterek ve müteselsil sorumluluk diye birşey var

bilgi sahibi değilsin ama fikir sahibisin anladığım kadarıyla......

7 yıldır x operatorun NW operasyonunda calısıyorum işleyiş 3 operatorde de aynı..bilgim var ki konusurum yokken dinliyorum .. once dinle sonra konus..

müşterek kardesim

hukuk operatör moperatör dinlemez canım kardeşim

opetörde çalışman hukuk bildiğin anlamına gelmez

anlatabildim mi???

avukatım deseydim ''operatorlerin is akışlarını bildiğin anlamına gelmez'' derdin ve demogojiye devam ederdin

sanırım haklısın kardesim senle bilgi paylasımı yapılmas laf yarıstırılır ki bu konuda meziyetim yoktur hic

uzgunum

sen haklısın

bayinin yanlışından operatör de sorumlu olabilir

eğer operatör bayinin kusurundan dolayı tazminat öderse gider o da bayiden alabilir ödediği tazminat rakamını

bunun demagoji ile alakası yok

sen bunu demagoji olarak algılıyorsan o senin takdirin..................

• Merhaba,
    Sizinle görüşmek ve detaylı inceleme yapabilmek için iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz.Teşekkürler.
  • 12 ay taahutlu kontratlı bir tarifede iken, farkında olmadan diğer operatöre tasınan hattan doğacak ceza bedelleri
    offf yazarken kastı beni..
  • Takip... Neler olucak bakalım
  • Takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

Merhaba,
    Sizinle görüşmek ve detaylı inceleme yapabilmek için iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz.Teşekkürler.

Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Turkcell bunu hep yapıyor,
    İbreti alem bir ceza alsa yapmaz bi daha,
    Allah yardımcınız olsun.

kusura bakmayın da bazen sırf laf olsun diye yorum yapıyorsunuz? Turkcell bu tarz hataları "en az" yapan operatördür diğerlerine göre, kaldı ki bu konunun direkt operatör ile alakası da yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Allah yardımcınız olsun.

kusura bakmayın da bazen sırf laf olsun diye yorum yapıyorsunuz? Turkcell bu tarz hataları "en az" yapan operatördür diğerlerine göre, kaldı ki bu konunun direkt operatör ile alakası da yok...

Daha önce de Turkcell için,bu tür konular açıldı burada,
    Sallamıyorum yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Allah yardımcınız olsun.

Sallamıyorum yani.

Lakin burada suçlu olan operatör Avea'dır, Turkcell değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: punkerland

quote:

quote:

quote:

Allah yardımcınız olsun.

Sallamıyorum yani.

Lakin burada suçlu olan operatör Avea'dır, Turkcell değil.

Tam tersine Turkcell de senin gibi mağdur konumunda bu olayda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 29 Kasım 2012; 12:36:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen öyle
  • quote:

Allah yardımcınız olsun.

Pardon da konunun Turkcell ile alakası nedir?
  • Dostum avukatım bunu belirteyim. Operatör arkadasa inanma çünkü operatör de suçludur kanuni olarak. Ayrıca savcılık sana dava açman icin izin vermez direk dava acar. Sen ayrıca tazminat davası da açabilirsin ki avukatınla konuşup kesinlikle açmanı öneririm. Sana kim ne derse desin inanma. Davaların ikisini de kazanacaksın eğer kaybederseniz beni bulun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Dostum avukatım bunu belirteyim. Operatör arkadasa inanma çünkü operatör de suçludur kanuni olarak. Ayrıca savcılık sana dava açman icin izin vermez direk dava acar. Sen ayrıca tazminat davası da açabilirsin ki avukatınla konuşup kesinlikle açmanı öneririm. Sana kim ne derse desin inanma. Davaların ikisini de kazanacaksın eğer kaybederseniz beni bulun.

bilgi için teşekkürler......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 30 Kasım 2012; 2:55:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Dostum avukatım bunu belirteyim. Operatör arkadasa inanma çünkü operatör de suçludur kanuni olarak. Ayrıca savcılık sana dava açman icin izin vermez direk dava acar. Sen ayrıca tazminat davası da açabilirsin ki avukatınla konuşup kesinlikle açmanı öneririm. Sana kim ne derse desin inanma. Davaların ikisini de kazanacaksın eğer kaybederseniz beni bulun.

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.

Konuyu BTK'ya da ilettim (savcılığa verdiğim suç duyurusu beraberinde). Bakalım oradan bir sonuç alabilecek miyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Allah yardımcınız olsun.

Pardon da konunun Turkcell ile alakası nedir?

Kafasına taş düşse Turkcell den bilecek adamlar var işte burada Turkcell hat Avea ya taşınmış okumadan yorum yapma yahu.

• Arkadaşlar,

01.12.2012 tarihinde Avea Destek hattından gelen telefon bildirimi üzerine hattımın transfer işlemlerinin yer aldığı evrakın nihayet görüntülenebildiğini öğrendim. Evrakta bayii numarası ve kaşesi mevcutmuş. Hemen adresini ve telefonunu aldım bayiinin. Aradım olayın nasıl olduğunu öğrenebilmek için fakat kendilerinin 13 tane alt bayiisi olduğunu ve muhtemelen onlardan birinde bu işlemin yapıldığı bilgisine ulaşabildim.

Şimdi ki amacım o alt bayiye de ulaşmak ve yapılan bu usulsüz işlemin hesabını sormak.
  • bayiler müşteri başına prim aldıkları için böyle sahtekarlık yapabiliyorlar. buradaki asıl soru, bu bayi sizin kimlik bilgilerinizi nereden bulmuş. sonuçta kimlik bilgileri teyit edilemeyen müşterilerin numara taşıma işlemi gerçekleşmiyor.
  • takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

bayiler müşteri başına prim aldıkları için böyle sahtekarlık yapabiliyorlar. buradaki asıl soru, bu bayi sizin kimlik bilgilerinizi nereden bulmuş. sonuçta kimlik bilgileri teyit edilemeyen müşterilerin numara taşıma işlemi gerçekleşmiyor.

Hat alırken verdiğimiz kimlik fotokopilerini çoğaltıp rahatlıkla yapabilirler bu işlemi. Yalnız benim aklımda şöyle bir soru işareti var; hattımın taşındığı şube Avcılarda fakat ben hattımı Kartal'dan aldım. Bu kadar mı organize yapılır bu işler.

Edep yahu(!).

dipnot: Hat alma işlemi dışında (bankalar hariç) elimden geldiğince hiç bir yere kimlik fotokopimi bırakmamaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.