Şimdi Ara

Turkcell hattım benden habersiz Avea'ya taşındı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
9
Favori
7.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    vay arkadaş, bu savcılar da asıl çözülmesi gereken suçlara hep takipsizlik veriyor
    şeytan diyor al savcının numarasını, git taşı bimcell'e, hiçbir yerde çekmez zaten
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hukuk sistemimiz maalesef ki çok kötü. Bunu fırsat bilen sözde uyanıklarda buldukları tüm boşlukları sonuna kadar değerlendirip oluşabilecek her fırsattan nemalanmak istiyorlar.

Bu sistemin değişmesi şart.
  • punkerland kullanıcısına yanıt
    Resmen uğraşmamak için dosyayı kapatmış. Sözleşmede ilgili personelin kimlik nosu ismi ve imzası olmak zorunda. bu işin sorumlusu odur stand falan bizi ilgilendirmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipsizlik kararına mahkeme yoluyla itiraz edebilirsin.

a) Standta çalıştırdıkları kişinin SGK girişini yapmamışlar mı? Sigortasız işçi mi çalıştırıyorlar?
    b) Standta çalıştırdıkları kişiye Ajans v.s aracılığıyla iş yaptırdılarsa bu iş yaptırdıkları şirkette kişinin kaydı yok mudur?
    c) Günlük yevmiyeyle sokaktan adam çevirip iş yaptırdılarsa ve kaydını kuydunu almadılarsa kendi suistimalleri var.

Hatta şu SGK konusunda takipsizlik kararını göstererek SGK ya ihbar bile yapabilirsin. Ne demek çalıştırdığım insanı bilmiyorum.

Benim de şikayetim sonucu devam eden soruşturma var. Takipsizlik çıkarsa mahkemeye itiraz edeceğim. Tüm kapılar kapanana kadar af yok.
  • iptal ettir uğraşma sonrasinda ana bayiden yeni bir hat cek bitti gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.